182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
tomi555 #92550 Abban van előzés? Mert akkor azt megnézem én is :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az 1,56 gigásat szedjed , az a jobb -
írd be a keresőbe hogy formula és ott lessz -
vitya79 #92547 Nem merem elolvasni a fórumot, mert még nem láttam a futamot. De áramszünet volt otthon és nem vette fel a felvevő az adást.
Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?
1st torrentről. -

.
-
Mark Webber pedig még konkrétabban fogalmazta meg véleményét a témával kapcsolatban.
"Wow! Új szabályok, hát...Minek baszkódnak még mindig velük? Az egész verseny során egy Mercedes-motor hátuljában voltam, semmi esély az előzésre - már megint" - írta az ausztrál a Twitteren.
xDDD -
az áramszünet volt az okos :) -
jaja Emmo az.
de ezt megirták már januárban, hogy 20 egykori F1 bajnok lesz ott a nyitányon..
azért eltudom képzelni a díszvacsorájukon mikor beszélgettek:
te a mi időnkben azért nem volt ilyen szar a F1
-
skoos #92542 Nem merem elolvasni a fórumot, mert még nem láttam a futamot. De áramszünet volt otthon és nem vette fel a felvevő az adást.
Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni? -
nemtom. nézd, 97óta nézem, de ezt is írtam már. sok mindent láttam :D. de hagyjuk.
most az a lényeg, hogy engem ne piszkáljatok :D és a legfontosabb, hogy a csapatok sikerrel kényszerítsenek ki még idén vmi szabály módosítást.
#92539: megint csak azt mondom, hogy így van :D. -
Nem lehetsz ennyire igénytelen:DDDD -
Nascar sosem előzné meg az F1et Amcsin kívül, ahogy Amcsiban sem előzi meg semmi a Nascart. -
te vegyél vissza csíra. itt dumálsz oldalakon keresztül és vered a nyálra a nascarra, mikor mondták már, hogy menj oda, abba a topikba. és ráadásul engem szekálsz, úgy mondod az egészet nekem, mintha én tehetnék róla :D.
nekem tényleg nincsenek nagy igényeim az f1 iránt, megfelelt ez a futam is, de látom azt is, hogy valóban nem mehet tovább és kell módosítás és drukkolok a csapatoknak, hogy legyen változás.
olyan nehéz felfogni? :D
és ezredszer kell elmondanom. és még vegyek vissza :D.
béna :P. -
.
-
vegyél vissza.... -
mit mondod nekem? én is azt mondom, hogy változtassanak. ne nekem pofázz már :P :D. -
Fry: A versenyek unalmasak lesznek! Valamit tennünk kell!
"A Mercedes GP ügyvezető igazgatja, Nick Fry szerint rövid időn belül reagálniuk kell a helyzetre, mert a közönség megérdemli azt, hogy élvezze a hétvégéket.
A Bahrain Nagydíj után egyre több szakember szólal fel " -
hát akkor nagy igényed nem lehet..... nézz szét fórumokba, vagy jobbat mondok szaksajtóba MAGUK AZ ILLETÉKESEK /PILÓTÁK/CSAPAT FŐNÖKÖK STB... NEM CSAK M.S mondják azt hogy ez így elég hamar betehet a F1-nek mert pár fanatikuson kívül ezt ember nem fogja nézni.... -
ja, hát ez van. ha már ő mondja, hallgatni kell rá. én se mondtam eddig azt, hogy nem jó. csak azt véleményeztem, hogy nekem így is megfelelt. azonban, ha a pilóták pl majd kezdeményeznek egy drasztikus szabály módosítást még év közben, ami élvezetesebbé fogja tenni a futamokat, annak módfelett örülni fogok és le a kalappal előttük. -
Szerintem 1 kicsit jobban ért ehhez mind mi itt összesen.... és nem csak ő mondja hogy ez így nem jó. -
zzz... vitázzatok csak... zzzz.
a bahreini képek jók, meg a csaj király :DD. -
gyepesjoint #92529 tolnám -
gyepesjoint #92528 milyen igaz XDDD és azok keresnek évi dollármilliókat :) :S -
Blum #92527 
-
Na ja! Ilyen alapon odaültethették volna Tamara Ecclestone-t is ...
-
A viccet félre téve tényleg ő az ... :D
-
Biztos, hogy Scheckter az? :D
-
Börni abban, hogy hogy kell szétcseszni egy autósportot. Abban verhetetlen! -
Lipi1980 #92522 Csak azt nem értem, hogy a Mama gésát miért kellett középre ültetni! Jó jó! Todt bácsi miatt, de ha már világbajnokok vannak a képen, akkor meg miért van ott Todt bácsi meg Börni bácsi? Ők miben világbajnokok? -
Vagy őt elfelejtették meghívni :D
Egyébként Todt hova nyúl a bal kezével?
-
Kimi meg biztos a wc-n
-
Keke és Májkül között Jody Scheckter áll szerintem.
Hamilton mellett meg Emmo van :) -
Sok volt a szaké menet közben. -
Blum #92517 Buzi Bernie
-
A japcsik masik versenyt neztek.:D
"A Bridgestone Motorsport igazgatója, Hiroshi Yasukawa elmondta: Nagyszerűen kezdődött a Bridgestone 14. Formula-1-es évada. Remek csaták voltak a kockás zászlóig, a bahreini pálya új vonalvezetésén." -
Állnak: Alain Prost, Alan Jones, Nigel Mansell, Mika Hakkinen, Jacques Villeneuve, Keke Rosberg, (fogalmam sincs ki ez ...), Michael Schumacher, Damon Hill
Ülnek: Fernando Alonso, Jenson Button, Niki Lauda, Buzi Bernie, Mario Andretti, Jean Todt, Michelle Yeoh, Jack Brabham, Jackie Stewart, John Surtees, Nelson Piquet/Emmerson Fittipaldi (?), Lewis Hamilton -
Nem is tudtam, hogy Michelle Yeoh is F1 világbajnok ... :) -
nem gyengén epikus hogy beállították Schumaher mellé Hillt...xDDDD. -
barmi #92512 -
vass17 #92511 Ha más nem is, legalább az autók jól mutatnak:D