182274
  • tomi555
    Abban van előzés? Mert akkor azt megnézem én is :D
  • Dark Angel 666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az 1,56 gigásat szedjed , az a jobb
  • Dark Angel 666
    írd be a keresőbe hogy formula és ott lessz
  • vitya79
    Nem merem elolvasni a fórumot, mert még nem láttam a futamot. De áramszünet volt otthon és nem vette fel a felvevő az adást.

Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?

1st torrentről.
  • Legend Killer
    .
  • TommyC
    Mark Webber pedig még konkrétabban fogalmazta meg véleményét a témával kapcsolatban.

"Wow! Új szabályok, hát...Minek baszkódnak még mindig velük? Az egész verseny során egy Mercedes-motor hátuljában voltam, semmi esély az előzésre - már megint" - írta az ausztrál a Twitteren.

xDDD
  • Dietrich
    az áramszünet volt az okos :)
  • Dietrich
    jaja Emmo az.

de ezt megirták már januárban, hogy 20 egykori F1 bajnok lesz ott a nyitányon..

azért eltudom képzelni a díszvacsorájukon mikor beszélgettek:
    te a mi időnkben azért nem volt ilyen szar a F1
  • skoos
    Nem merem elolvasni a fórumot, mert még nem láttam a futamot. De áramszünet volt otthon és nem vette fel a felvevő az adást.

Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?
  • Legend Killer
    nemtom. nézd, 97óta nézem, de ezt is írtam már. sok mindent láttam :D. de hagyjuk.
    most az a lényeg, hogy engem ne piszkáljatok :D és a legfontosabb, hogy a csapatok sikerrel kényszerítsenek ki még idén vmi szabály módosítást.

#92539: megint csak azt mondom, hogy így van :D.
  • Kit--Kat
    Nem lehetsz ennyire igénytelen:DDDD
  • Totti5
    Nascar sosem előzné meg az F1et Amcsin kívül, ahogy Amcsiban sem előzi meg semmi a Nascart.
  • Legend Killer
    te vegyél vissza csíra. itt dumálsz oldalakon keresztül és vered a nyálra a nascarra, mikor mondták már, hogy menj oda, abba a topikba. és ráadásul engem szekálsz, úgy mondod az egészet nekem, mintha én tehetnék róla :D.
    nekem tényleg nincsenek nagy igényeim az f1 iránt, megfelelt ez a futam is, de látom azt is, hogy valóban nem mehet tovább és kell módosítás és drukkolok a csapatoknak, hogy legyen változás.
    olyan nehéz felfogni? :D
    és ezredszer kell elmondanom. és még vegyek vissza :D.
    béna :P.
  • Legend Killer
    .
  • Airbus A380
    vegyél vissza....
  • Legend Killer
    mit mondod nekem? én is azt mondom, hogy változtassanak. ne nekem pofázz már :P :D.
  • Airbus A380
    Fry: A versenyek unalmasak lesznek! Valamit tennünk kell!

"A Mercedes GP ügyvezető igazgatja, Nick Fry szerint rövid időn belül reagálniuk kell a helyzetre, mert a közönség megérdemli azt, hogy élvezze a hétvégéket.

A Bahrain Nagydíj után egyre több szakember szólal fel "
  • Airbus A380
    hát akkor nagy igényed nem lehet..... nézz szét fórumokba, vagy jobbat mondok szaksajtóba MAGUK AZ ILLETÉKESEK /PILÓTÁK/CSAPAT FŐNÖKÖK STB... NEM CSAK M.S mondják azt hogy ez így elég hamar betehet a F1-nek mert pár fanatikuson kívül ezt ember nem fogja nézni....
  • Legend Killer
    ja, hát ez van. ha már ő mondja, hallgatni kell rá. én se mondtam eddig azt, hogy nem jó. csak azt véleményeztem, hogy nekem így is megfelelt. azonban, ha a pilóták pl majd kezdeményeznek egy drasztikus szabály módosítást még év közben, ami élvezetesebbé fogja tenni a futamokat, annak módfelett örülni fogok és le a kalappal előttük.
  • Airbus A380
    Szerintem 1 kicsit jobban ért ehhez mind mi itt összesen.... és nem csak ő mondja hogy ez így nem jó.
  • Legend Killer
    zzz... vitázzatok csak... zzzz.

a bahreini képek jók, meg a csaj király :DD.
  • gyepesjoint
    tolnám
  • gyepesjoint
    milyen igaz XDDD és azok keresnek évi dollármilliókat :) :S
  • Blum
  • a.carkey
    Na ja! Ilyen alapon odaültethették volna Tamara Ecclestone-t is ...

• a.carkey
    A viccet félre téve tényleg ő az ... :D
  • a.carkey
    Biztos, hogy Scheckter az? :D
  • Norbi1990
    Börni abban, hogy hogy kell szétcseszni egy autósportot. Abban verhetetlen!
  • Lipi1980
    Csak azt nem értem, hogy a Mama gésát miért kellett középre ültetni! Jó jó! Todt bácsi miatt, de ha már világbajnokok vannak a képen, akkor meg miért van ott Todt bácsi meg Börni bácsi? Ők miben világbajnokok?
  • Norbi1990
    Vagy őt elfelejtették meghívni :D
    Egyébként Todt hova nyúl a bal kezével?
  • Shiwo
    Kimi meg biztos a wc-n
  • Norbi1990
    Keke és Májkül között Jody Scheckter áll szerintem.
    Hamilton mellett meg Emmo van :)
  • a.carkey
    Sok volt a szaké menet közben.
  • Blum
    Buzi Bernie
  • mcmoha
    A japcsik masik versenyt neztek.:D

"A Bridgestone Motorsport igazgatója, Hiroshi Yasukawa elmondta: Nagyszerűen kezdődött a Bridgestone 14. Formula-1-es évada. Remek csaták voltak a kockás zászlóig, a bahreini pálya új vonalvezetésén."
  • a.carkey

Állnak: Alain Prost, Alan Jones, Nigel Mansell, Mika Hakkinen, Jacques Villeneuve, Keke Rosberg, (fogalmam sincs ki ez ...), Michael Schumacher, Damon Hill
    Ülnek: Fernando Alonso, Jenson Button, Niki Lauda, Buzi Bernie, Mario Andretti, Jean Todt, Michelle Yeoh, Jack Brabham, Jackie Stewart, John Surtees, Nelson Piquet/Emmerson Fittipaldi (?), Lewis Hamilton
  • a.carkey
    Nem is tudtam, hogy Michelle Yeoh is F1 világbajnok ... :)
  • Ulvar
    nem gyengén epikus hogy beállították Schumaher mellé Hillt...xDDDD.
  • barmi
  • vass17
    Ha más nem is, legalább az autók jól mutatnak:D