• G_ArchAngel #90378
    Humor: Ki, mit szól Michael Schumacher érkezéséhez? (f1-live.hu)

Jenson Button (McLaren-Mercedes): Így sem lesz könnyű dolgom, de most…

Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes): Megérkeztem, elment! Vissza akart jönni, nem tudott! Most végre itt van!

Nico Rosberg (Mercedes GP): Édes Istenem… Miért?

Michael Schumacher (Mercedes GP): Bocs srácok, nem bírtam ki!

Sebastian Vettel (Red Bull-Racing): Gyere papa, meglátod, nem lesz olyan könnyű! De azért várlak!

Mark Webber (Red Bull-Racing): Hm, Schumi… legyen…

Felipe Massa (Ferrari): Mester, testvér, barát, családtag! Ellenfél? Furcsa lesz!

Fernando Alonso (Ferrari): 2005, 2006! Emlékszel Michael?

Rubens Barrichello (Williams-Cosworth): De jó! Már nem én vagyok a legöregebb, és vizet sem kell már hoznom a kútról.

Nicolas Hülkenberg (Williams-Cosworth): Járni tanultam, de ő már versenyzett, és most visszatér! Hihetetlen!

Robert Kubica (Renault): Per pillanat annak örülök, hogy van helyem az F1-ben!

Adrian Sutil (Force India): Újabb német pilóta, vagyunk már páran! Schumi kettőt ér? Ki tudja, majd kiderül…

Vitantonio Liuzzi (Force India): Kíváncsi leszek a honfitársaim reakciójára a pályán!

Sébastien Buemi (Toro Rosso): Ilyet sem lát mindennap az ember. Jó lenne egy kicsit harcolni vele!

Jarno Trulli (Lotus): Nem gondoltam, hogy valaha is visszatérsz! Üdv Michael!

Heikki Kovalainen (Lotus): Finn vagyok, de örülök!

Bruno Senna (Campos): Ha lesz autó alattam a Forma-1-ben, akkor legalább egyszer meg foglak próbálni megelőzni!

Timo Glock (Virgin Racing): Schumacher? Ez jó!

Lucas Di Grassi (Virgin Racing): Most debütálok, erre ilyen nevek fogadnak. Mi lesz itt…

Kamui Kobayashi (BMW-Sauber): Már megmutattam, hogy a világbajnokok sem okoznak számomra problémát!

Luca di Montezemolo (Ferrari): Egy pillanatra megdőlt a szobrod itt Olaszországban!

Ross Brawn (Mercedes GP): Életem üzletét kötöttem a Mercedesszel, most meg itt van Michael! Kell ennél több?

Keke Rosberg: No komment!