182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:D jaj mit paráztok ennyire?majd ha csökken a népszerűsége emiatt a forma1-nek majd úgyis lesz változtatás... -
Az indycar topicba fogom linkelni ha találok streamet. -
peetfire #92308 Hát így elk.rni már az F1 versenyeket...pfff.....dögunalom
-
barmi #92307 Jó lesz ez megint!
A verseny első felében az agyig tankolt autókkal vonatoznak majd a verseny második felében az elkopott gumik miatt kell óvatoskodniuk ...
Szép idény lesz.
-
paj01 #92306 nah.. ez egy hulladek volt:D
Azt hittem palik kinyogi a vegen, hogy az idei szabalyvaltoztatasok szart se ertek...de inkabb hazudott.
Az a gaz hogy nem megoldott az elozes ha az uldozo nem gyorsabb legalabb 1 mp-el. ezt jo ideje nem sikerul megoldani.
raadasul 1 boxkiallas lesz csak. uldozni nem lehet mer melegszik a gumi, az autok azonos sulyuak mindig...jo kis vonatozasok lesznek iden is:)
En meg mindig a plusz sulyban latom a megoldast. -
Szegény Kimi is most ment el mire kezd jó lenni a Ferrari. -
nem tom majd privátba vagy megkeresem az indycar topicot és oda. -
Én idén is a ferrarinak szurkolok. Ők a legszimpatikusabb verszenyzők. Schumit meg Hamilton-t világ életembe utáltam :) -
Ide? -
Csak hát ugye a remény hal meg utoljára. -
Szerintem Schumi jó lesz...
Kubicát sajnálom, hogy egy szart kapott.. mennyivel jobb lenne ha egy brawnba ( tudom már nem az.. ) ülne.. : )
-
Szabi1991 #92299 naja, nemtom min lepődik itt meg mindenki.. hosszú évek óta ien.. :D -
Ilyen egy klasszikusan teljsen szar F1 futam -.- -
Ezt az unalmas szart bazdmeg!
Nagyon elbaszták ezt az egytankos szabályt! -
Így képzeltem el!
Go Fernando! -
Osztom ! -
Szabi1991 #92294
-
Ennek örülök hogy dupla Ferka, ismét újra hola hola meg minden bazzeg, csak ez nem versenyzés!!!! -
dav1d #92292 -
Neten nem sokára kezdődik, asszem most d.u. 6kor fog.
Majd linket nyomunk. -
Nah, Schumacher bekocogott a 6-ik helyre. Az szep... -
bodajoci #92289 Tankolás nélkül még fosabb ez az egész mint volt előtte... -
Blum #92288 Ajj,szegény Vettel.
Ráadásul nyer az,akit utálok...:@ -
Indy-t hol szoktátok nézni.? -
Ezt te csináltad? :D -
????
LOOOL? :D
Ez nem az F1 crt topik:D:D
Vagy az rfactor..:D -
Nem is kellenek gyártók, csapatok kellenek: N-Technology, Prodrive, RML, Sunred, Zengő-Dension team :) és társaik, nézd meg a BTCC-t, ha áttennénk őket Curitibába, mi változna, semmi ugyanúgy kitolnák egymás szemit mint otthon. -
Brad33 #92283 Melyik a legújabb kiadott verziója a játéknak? -
teljesen friss videó..pár perce lett vége a kvalinak :DDD
-
De miért nem lehet magát a turbulenciát betiltani, az FIA játssza itt a mérnökösdit, mindenféle technikai szabálymódosítást eszközöl, elcsúfítja az autókat, ahelyett hogy azt mondaná: amelyik autó légörvényeket kelt az szabályellenes, kész ennyi! -
Na ez tenyleg komoly, -rajuk nem jellemzo modon- a brit riporterek is mindjart bealszanak... -
azt azért látni kell sajna vonulnak ki a gyártók, egyre kevesebb lesz a gyári csapat (Norbiék nem azok hiába hisztizték ki a nem gyáriak)csökken az indulók száma és a nyitó futam is unalmas volt..haldoklik a WTCC. -
Francos redbull begyengült :((( -
Idén jó lesz az, nincs Seat dominancia,kékek fehérek is nagyjából egy szinten vannak, a gond inkább a sok utcai pálya, bár még így is nagyságrendekkel jobb mint az F1-t. -
Nem nézzük, mert egy fos:D:D szarabb, mint tavaly...
Igaz msot Palik szerint nagyon izgi.. mert a 35. körben TALÁN LÁTHATUNK egy előzést.. ha el nem fogy a gumi..-.- xD -
De Nézzétek bakker...Alonso DIREKT nem megy szélárnyékba olyan távolságból hátha közelebb kerülhet Vettelhez...hát ez mi??? -
pergetni megyek... -
Délután?:D:D Azt felénk hajnalba szoktak.. mert, hogy akkor van kapás( vagy csak engem basztak mindig át és keltettek fel fél 3 kor..XD )
Amúgy elég unalmas valóban... főleg, hogy ralli-F1 párhuzamot néznek..XD -
WTCC szar ezt szögezzük le ugyancsak ... attól független hogy alig várom Norbi első győzelmét benne, olyat elnéznek hogy levágnak egy kanyart és úgy elmehettek Norbi mellett??
Én Maradok IndyCar, V8 Supercars, max még Nascar... -
ManoNegra #92271 jobb láb erőteljes lenyomásával...