• b-type
    Sztem ez nem a pénzről szól egyik oldalon sem.
    Számomra a legvalószínűbb, hogy A Mercedes már az idény elején bejelentkezett a Brawn csapatért, így visszafele gondolkozva annyira összevág minden.
    -Nincs elkötelezettség szponzorok felé.
    -Nincs elkötelezettség versenyzői oldalon.
    -Világbajnoki autó, Ross Brawn-l.

Egy idő után furcsa volt, hogy az az csapat amelyik az idény első 7 futamából 6-t megnyert még mindig 'fehér'...nem kötelezte el magát egy nagy névadó szponzornak sem, az összes szponzori szerződése rövid távra szól.
    A Mercedes abból a szempontból is szerencsés, hogy nem kell kifizetnie egy versenyzőt sem, mindkét Brawn versenyző szerződésének hosszabbítására várt, azaz azt szerződtetnek majd akit akarnak.
    Ennyire jó áron amúgy sem tudott volna csapatot szerzni a Mercedes, a McLaren.ben pedig nem tették lehetővé hogy többségi tulajdont vásároljanak.
    Sztem már az idény elején bejelentkeztek a Brawn-ra felvásárlási szándékkal, és a Mercedes-nek nem probléma beletenni a pénzt, de már le is szerződtek egy névadó szponzorral.
    Az hogy megszerezték MS-t is...csak hab a tortán, Rosberg-l és Heidfeld (Kubica..stb) is rajthoz tudtak volna állni gond nélkül, de így hogy felmerült, MS-t nem lehet kihagyni.
    Kíváló hogy visszatér, bármit csinál én már most hálás vagyok neki :)