182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
De örüljünk már, mert végre talán lesz valami... oké hogy a gerincük kiesik a helyéről jól van majd megcsinálják jövőre újra aszfaltozzák és kész. -
Nekünk nem baj de nekik eléggé! Gondolkozz az ő fejükkel!-.- -
Ja, szívjon el egy jointot inkább, mint itt okoskodjon. -
Nem szar! Pont ez a jó! Nem sín bakker! -
Sorry. -.-
Reggel van még. :D -
Laceee #92105 Valszeg magyarok aszfaltozták. -
nézzél kicsit lentebb.......... -
Nincs valami oldal ahol tudnám nézni?? rtl2 nincs ezen a téhómon....-.- -
barmi #92102 Szegény Bruno .. Ahogy egy kicsit emelné a tempót azonnal elkezd össze-vissza csúszkálni alatta a vas :( -
Amikor úgy volt, hogy a sérült Massa helyére esetleg visszajön Sumi, akkor is te voltál az a fax, aki a legjobban fröcsögött ellene, holott nagy többségben örültünk legalább annak, hogy újra látjuk versenyezni, amikor kiderült, hogy mégsem jöhet, akkor még jobban nyomtad a hülye dumád és valószínűleg teleélvezted a monitorod, talán így már érezhetted ezt az érzést is!
Engem nem érdekel, hogy Sumi hányadik lesz, de azt tudom, hogy ő sosem volt az a szürke pilóta, mint egyesek akik csak körözgetnek valaki(k) után, hátha majd hibázik és ettől majd előrébb kerül, mivel még el sem kezdődött a verseny, sok mindent nem lehet leszűrni, talán majd a 3-5-ik verseny után lehet felállítani egy tényleges erősorrendet és vezetői képességeket, viszont ha érdemben nem tudsz hozzászólni úgy, hogy az ne legyen sértő Sumi-ra és ezzel együtt azoknak, akik fanok voltak és vannak ma is, akkor inkább húzz a halál buzeráns f***a innen.

-
Jó szar a pálya, pattognak rajta keményen. -
Laceee #92099 Még véletlenül sem ment le az ideális ívről... -
na már a fia ott is van a virginnél. sztem kérdéses hogy engedik-e őket indulni, közveszélyesek -
Ez új taktika kilőni az ellenfelet!:D -
barmi #92096 Lesz itt cirkusz ! 
-
főleg hogy tegnap a 2. szabadedzés legvégén amikor bruno beért a féktávon jobb hátsó kerékanyát hagyta el... úgy látszik a virgin a szerelőkön spórol :DDDD -
barmi #92094 Glock.nak leesett a bal első kereke :D :P :S Jó lesz ez :D
-
HOPP EGY GLOCK KERÉK :D:D:D
-
Lesett a Virgin kereke!:O -
Na kimegy Senna! -
Flame-et akarsz generálni?:DD -
WNW #92089 Nekunk meg az, ha most leszegned a fejed, es neki a falnak fejjel... -
te is tudod hogy nem rájuk gondolok :DD -
A Virgintől kitelik:D -
eddig eléggé pangás van a pályán. mondjuk nagyban megszépítené a reggelem ha egy piros autó a falhoz baszódna. vagy kettő
:DDDD -
Az igaz, hogy nem ártana az előzésen javítani, mert amit az elmúlt években csináltak.. nem túl sok minden volt.:D
Talán az volt a legizgalmasabb amikor Brazíliában az utolsó körben leesett az eső és ott volt pár manőver.. pl. a Hamilton- Glock (?!, ha jól emlékszem ), de egyébként így tényleg elég unalmas egy évad, hogy 70 körön át csak mennek egymás után libasorban.:D
Remélem segít majd ez a " rondaság ", hogy lássunk már egy kis " igazi" F1-et-autóversenyt! -
-
barmi #92083 Te meg mi a lósz@rért szarod össze az összes topikot a BUZISÁGODDAL????????? Senki sem kiváncsi az átbaszósdira amit reklámozol!!!!!
Mi vagy te valamiféle reklámmenedzser wazze? Ez itt nam az a felület ahol mindenféle büntetés nélkül szórakozhatsz!! BAN-T NEKI!!!!!! -
WNW #92082 A nemet RTL2-en megy eloben, aki tudja fogni.... -
barmi #92081 Jaja, már megy a harmadik szabad! -
3. szabadedzés élőben -
Chandok is beöltözött!! -
takarodsz anyádba de rögtön -
BAN BÁCSI! REKLÁMÉRT! -
Ki mondta, hogy bőrszín alapján nem bírom? Egyszerűen nem szimpatikus... -
OFF:
Felhívás!
Április 1-én indul ez a PONTER program melynek lényege hogy megnézel napi öt reklámot, amiért pontokat kapsz és beválthatod őket értékes nyereményekre!
Egy kis ízelítő a termékekből:
Ha esetleg regisztráltok az alábbi linken tegyétek:
Regisztráció
ON ;)
Köszi hogy elolvastátok!
Regisztráljatok bátran... Bocs az off miatt!
-
Igen, ez a régi Cipész, most jön az új Cipész! -
Tudom sokszor volt, de nem lehet elégszer megnézni!EZT NI -
Én, aki szintén nagyon rondának tartja a verdákat megjegyzem hogy most elsődleges legyen az hogy ELŐZNI TUDJANAK!
2008ban (amikor kezdtek elcsúfulni a dolgok) voltak nagyon durva számok hogy egy két pályán hány előzés volt. Ha jól emlékszem Valencia: 1 Szingapúr: 2 Hungaroring: 3
És ez nem javult tavaly sem...szóval ezen kell javítani. -
Ehh...na erre kíváncsi leszek...
ÚJ GUMISZÁLLÍTÓKAT AZ F1BE ÉS SOKAT!