FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tavaly az európa nagydíjon kiesett. és a hungaroringre így érkeztek: hamilton 70 pont, alonso 68, massa 59, kimi 52.
hungaroring: 3/2 lett épphogy lemaradva hamiltontól+ leggyorsabb kör.
törökország: 3/2 lett+ leggyorsabb kör.
olaszország: szombaton összetörte magát délelõtt, délután nagy nehezen 5 idõt autózta, másnap 3. lett!
Belgium: 1/1 közelébe sem értek.
Japán: 3/3
Kína: 2/1
Brazília: 3/1 + leggyorsabb kör
közben eltûnt a 18 pontos hátrány. hol voltak a többiek??!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
bár jobban örülök ha õ nyer, mint bárki más (Kimin kívûl), de én sem tudom úgy kezelni mint egy vb pilótát
Eddig próbáltam normális lenni, 1x nem írtam be neked semmi baromságot amikor a jónép már melegebb éghajlatra küldött, de menthetetlen vagy.
Sajnállak és részvétem a családodnak!
A medve nem játék.
számomra ez a massa gyerek akárhogy teljesít, örök másodpilóta lesz. akárhogyan is alakul a vb, számomra akkor sem lesz több annál mint amiért a ferrarihoz került annak idején. nem tudom miért váltja ki belõlem az a név, ez a személy ezt az érzést. számomra nem egy vb pilóta. természetesen még véletlenül sem azért gondolom ezt mert bánt hogy idén kiminél sokkal jobban teljesít...már akkor kialakult a vélemény mikor a ferrarihoz került.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sokkal izgalmasabb lenne egy harcos, versenyeket nyerõ Kimivel a bajnokság
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
csak és kizárólag õ tudja hogy mi ennek az oka. hiába mond itt bárki bármit is, alaptalan találgatás csupán. mi kívülállók mindent csak utólag tudunk meg...ha egyáltalán megtudunk. lesz ami lesz, remélem rendezõdnek sorai.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azt azért nem kellene elfelejteni hogy ez a srác még mindig ugyanaz aki élete elsõ F1 versenyén a 6. helyen ért célba! aki 2,5 év leforgása alatt gokartból F1-es autóba ült!!!! vagy aki a japán nagydíjat a 17. helyrõl rajtolva nyerte meg és alázta le a mezõnyt... és had ne soroljam tovább.
Egyfelõl kellõen gyors, fiatal, és német...MS is elismerõen nyilatkozott róla (már anno a RoC után is, nem most elsõnek)
-Heidfeld-nél nálam egyértelmûen 'éhesebb'..jobb befektetés (kedvelem Heidfeld-t).
-Glock már sötét ló...én amcsi versenyei alatt nagyon bírtam, írtam már régen is,..viszont Vettel 5 évvel fiatalabb, kettejük között nehezen döntenék (az ziher hogy Trulli mellett nagyot teljesít Glock, pláne futamon...pedig ez Alonso-nak sem ment igazán).
-Webber nagyon ász, de egy lehetséges született vesztes..mint Waldmann volt a MotoGp-ben..vagy Mamola.
nagyon benne van a sansz, de mindig történik vele valami 😞
- Kubica...õ jó versenyzõ, kerek személyiség és karakter..tökös is, talán õ lenne a jó választás..én valhogy mégsem hiszem.
Szal Vettel nálam is nagy sansszal ülne Ferkába. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sot ha Heidfeldhez merjuk Kubicat, akkor hozza sem - kitudja mennyire gyenge a BMW es mennyit ad ehhez a lengyel...
Semmi bajom Vettellel, de rajta kivul van meg 3-4 pilota aki jobban megerdemelne aa Ferrari ulest, es lassuk be Kubicanak es Alonsonak nagyobb is az eselye ra...
http://gaborszantai.co.uk/
Azt azér elitsemrhetnéd h lényegesen szarabb az a kocsi...
Az meg csak egy nagy kamu hogy a gyári ferrari motor van benn...
Esetleg valami legyengített nemtökéletesen összejött verziója
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
56-60 lóeró az tudod te hogy mennyi?😊 Ferrari motor van benne olyan mint Massa vagy Kimi autójában... és habár késõbb kapták meg az idei autót, a Red Bull révén rendelkezésre álltak adatok már, valamennyire kiffortt volt, szóval nem volt hátrány ez nekik.
Ugyanis amint feltûnt lehet hogy nemtûnt fel neked, de az a mezõn yegyik leggyengébb, legszarabb és legutoljára átadott kocsija. Ráadásul a tavalyi redbull ami rönó motorhoz lett optimalizálva és ebbe meg ferrari van...
De az alá a srác alá bevágnak valami normális autót tarolni fog...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
lehet az en TV-m nem mutatja az O fenomenalis akcioit?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kimi halovány volt, de ne feledjük futamok óta sokkal nehezebb autóval kell mennie az idõmérõ 3. körében. Ezt nem értem miért mindig neki van leosztva a nehezebb idõmérõ nem csoda, hogy mindig hátul van.
Aki pedig Kimit szidta elõzés ügyileg az nézze vissza azokat a pályákat ahol lehet elõzni pl. Nürburgring vagy Silverstone(szokásos csapat szopatás 2. ról a 14. helyre) ott mit mûvelt Kimi, szégyelje el magát és kussé, állítom idén Kimi elõzött a legtöbbet az élmezõnybõl.
Amúgy nekem is csalódás Kimi mostanában de nem pártolok el tõle, nem vagyok divat, ugyan úgy zseninek tartom mint tavaly, vagy elõtte.
Azért az nem semmi volt, hogy egy 2mp-s hátrányt 0ára csinált Heikivel szemben egy boxbementel alatt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Maradjunk a számára reális ötrõl,ha nem esik ki egyik élcsapatban lévõ pilóta sem.
"Ez életem egyik legrosszabb versenye volt. Kilencedikként végezni egy olyan autóval, amivel elvileg harmadik lehetne az ember, kész katasztrófa. Az idõmérõ után magabiztos voltam, de a futamon komoly gondjaim voltak a lágy gumikkal az elsõ két szakaszban, az utolsó etapban a szuperlágy keverékkel javult valamit a helyzet. A rajt után egy helyet veszítettem, és késõbb nem tudtam elõre keveredni, nem volt meg a kellõ sebességünk."
Mario Theissen (Csapatfõnök):
"Elõször is nagy elismerés jár a szervezõknek, amiért ilyen jól lebonyolították az elsõ versenyüket. A város hangulata nagyszerû, és a kikötõben kanyargó pálya egyszerûen fantasztikus. Mostantól fogva Valencia a szezon egyik csúcspontja lesz. Ez volt Robert 5. dobogója idén, nagyon jól versenyez. Nyolcadik helyrõl rajtolni nem volt túl ideális Nick számára. Reméltük, hogy a futam során elõre tud lépni egy-két pozíciót, ehelyett azonban visszaesett egyet."
ez a Nick nincs helyzet magaslatán 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Amint a nagysebességû kanyarban elfújta a szél a szemetet, a BMW-s pilóta, aki 4. helyen áll a bajnokságban ekkor jól láthatóan felgyorsult, de addigra állítása szerint elvesztett 3 másodpercet.
csak elfelejtette hogy massa lealázta az elején!
massa lesz a világbajnok kimi elszált
A medve nem játék.
A medve nem játék.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
bealudtam kb a felénél,pedig sosem szoktam
látványos a pálya környezete meg minden
csak épp az elõzések maradtak el 😞
Massa kapott valami büntetést végül?
ad1,mivel egy hangyafingnyit más a reakció idõ,mint egy átlag autósnál..
2,kizárólag a láma kormányforgatók nézik közvetlenûl csak az elõtte haladót.
E 2 tény kapásból kizárja,miért is nem tipikus és még azért van jónéhány apróság
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu