Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Konkrétumot nem tudok idézni sajnos de ha bárki visszaemlékszik, ha beadtak egy képet egy futamon hirtelen, hogy a ferrari füstöl, kicsúszott, kiállt műszaki hiba miatt az MINDIG Barichello volt. És nem volt ez olyan kevés alkalom, ahogy te gondolod. És azt állítod, hogy ugyanazt a technikát kapják? Nem hinném. Akkor sumi alatt is elfüstölt volna már a verda 1x 2x, sőt olyan is többször volt, hogy éppen Bari vezetett aztán műszaki hiba miatt kiesett és sumi lett az első. De a boxból kilőtték volna az utlsó körben Barit ha nem esik ki erre mérget lehet venni...
"igy kérdésem az volna, hogy ha nem ö a legjobb pilota akkor hogyan lett 6x-os világbajnok?"
Jaj ne máááár.... Még mindig itt tartasz?
Azért, mert sumák ül a ferrari első számú pilótájaként a kocsiban és nem más. Ha más ül ugyanilyen technikában ő lesz 6x világbajnok (nem Zsolti szintű tehetségekre gondolok).
Ja és bevillant még egy dolog a végére szerintem jól emlékeztem. Ha sumák az az istencsászár pilóta, akkor hogyan lehetett az, hogy amikor lábát törte és helyére Mika Salot ültették (aki meg sem közelítette báttyát teheségben) az első 1-2 futamán még ő engedte el Irvine-t az első helyről, mert versenyben volt a címért.
Értelmes választ kérek, nem átugrani felette ugyanis túl sokszor hallottam, hogy más ezt nem csinálná utána ebben a kocsiban. Ennél nagyobb bizonyíték nem kell, hogy egy teljesen átlagos Salo beül a Ferrariba és átengedi Irvine-nak a jobb helyet (azt hiszem az első helyet)...
Az még lehet, hogy rosszul emléxem, de szerintem így volt.