• PREMIERE1
    #8968
    Akkor MS elhúz onnan, az tuti! Vagy Kimi tönkreveri a nagy sztárt ...

    Azt nem hinném, hogy a Ferrarinál valaha is csaltak volna. A Benettonnál már más volt a helyzet ...

    1994-ben a Williams nagyon jó volt, és ha Sennán nincs akkora nyomás és nem olyan későn készül el az azévi Williams, akkor nem csak edzéseken alázza porig MS-t, hanem versenyen is. Amúgy mindegyiken kiesett, így nem volt nehéz megvernie MS-nek Sennát. Ha Senna nem hal meg, akkor vsz nyer Imolában, és MS-nek köze sincs utána a Vb-hez. Ez olyan biztos, mint az, hogy Hillt is úgy tudta megverni 94-ben - Hillt -, hogy felkente az utolsó futamon a falra, nehogy az megelőzze és világbajnok legyen. Villeneuvenél is megpróbálta 97-ben, akkor elvették a pontjait is (sajnos a győzelmeit már nem, pedig az lett volna csak szar a kis "rekordhalmozó" figurának ...).

    A 96-os Ferrari meg már alapból nem volt rossz. Két évvel előtte beindult a szekér, csak nem volt hozzá csapat. 96-ban lett. A Benettontól jöttek az arcok ...

    MS-el az ide irogatók egy részének CSAK AZÉRT van baja, mert kb. úgy sztárolják itthon, mint Zsófit, de a büdös életben egyszer sem volt egyenrangó csapattársa, nem volt mellette megfelelő képességű pilóta és amikor lehetett volna - 1998 Villeneuve - MS-en múlt a szerződtetése, mert azt mondta, hogy ő akkor elmegy a Ferraritól. Aztán a sok Barri-féle pontátadás teljesen jellegtelen szitukban, vagy korábban, hogy akár Irvine is világbajnok lehetett volna a Ferrarival, MS abban az évben minden áron vissza akart térni, mert különben úgy érezte, hogy eseltleg más is képes lenne a Ferrarival világbajnok lenni ... (Az más kérdés, hogy bennünk csak a malaysiai verseny emléke él, hogy mennyire segítőkész is MS, mennyire akarja Eddie bajnoki címét, holott ez koránt sem volt így ...)

    Ha Kimi odamegy mellé, és MS mellett egyenrangú pilóta lesz, akkor MS "tehetségét" is vsz elismeri mindenki (én tuti), de amíg ez nem valósul meg, MS max rekordtartó marad, de nem a legjobb pilóta. Anno Fangio is jó sok címet nyert, voltak rekordjai is, de mindenki tudta, hogy volt nála sokkal jobb is. Ha összeállna egy olyan csapat a Ferrariban (vagy BÁRMELY MÁS CSAPATBAN), hogy MS, mellette Kimi vagy JP vagy Mark vagy Fernando vagy Giancarlo vagy Mika, és ott MS kerülne ki győztesen, akkor ... meghajtom fejem ... MS "tudása" előtt. Addig ő csak egy szimpla rekordhalmozó, nem több.