Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
MS nem hinném hogy visszatér, sztem két oka van:
-kicsit vastag derék a RoC-n :))
-Nem Rosberg az embere, inkább Vettel.
Azaz ha lenne értelme MS-t visszahozni, akkor az azért lenne hogy Vettel mellett ő legyen a 2. számú versenyző. Sokat tanulhatna tőle Vettel sztem.
Nem nagy dolgokat,..azokat vagy már megtanulta, vagy ösztönösen jól csinálja.
A kis dolgokban rejlő erőt, azt a valamit ami miatt MS képes volt emelni a színvonalat bármikor egy futam alatt. A megingathatatlanságát amire MS szert tett az évek alatt.
...és még sok dolgot...nem az íveket, meg a pedálkezelést :)) Az apró dolgokat, ami csak sok sok sikeres év alatt gyülemlik fel, úgy hogy még az utolsó futamon is tud valami döbbeneteset nyújtani.
Sajnos MS korán vonult vissza,...szép volt, már csak az utolsó futama miatt is, de sztem már nyilvánvaló hogy 2 évet még ki kellett volna izzadjon.
Talán ez az érzés miatt egyszer rá lehet venni hogy autóba üljön, ...de sajnos, sajnos már egyre elképzelhetetlenebb. Pedig gyors lenne.
Pl. nagyon szívesen vennék tőle egy összehasonlító tesztet az elmúlt idény F1-s autói közül...ha valakinek akkor neki meg lehetne engedni hogy vezesse minden csapat autóját.
Persze csak függetlenként.