FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
sztem ránézésre döntöttek 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Bandee1987
Hát elvileg vannak törvények a kiskorúak védelmére, meg gondolom az F1-es vezetõk sem pedofilok, biztos kijelöltek valami alsó korhatárt 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MaSzKa
és mibõl állapítottad meg hogy nem? 😄

Bandee1987
Hát bazmeg, elsõ ránézésre azt hittem 14 éves 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

😄DD
MaSzKa
lehet 😄

daxan
Vajon az anyja tudja hogy így öltözött fel? <#idiota>

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

MaSzKa
ez a csaj jobb volt 😄

még több

Timo Glock ma király volt <#eljen>
MaSzKa
hihihi

még jöhet pár kép 😄

poppe
nem tudom, vmi kis picsa, elég állat kisgatyóban volt, de nem sok idõm volt megismerkedni vele, mert az asszony csinálta a képet 😊)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

MaSzKa
ez tényleg jó

ki ez az ing-s cica?

poppe
dugnit nem láttam, de voltak jófélék <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Nem tudom észrevettétek-e de pl. Raikkönen Hockeinheimbe is ugyanazt csinálta, mint itt, sõt már elõtte is: a verseny utolsó 11 körében rájött, hogy hopp, most verseny van, megnyomom már picit a gázpedált. XD

De tényleg...ma is sztem Alonso-t simán elverte volna, csak megint ez az utolsó 10 körben kezdett versenyezni a hülyéje..

littleNorbi
Végül is Nick volt !

Legend Killer
Glock-t akartam írni 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Glcok<#eljen><#worship><#worship>.

Amúgy meg Ferrari!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii> Szegény Massa<#shakehead>, Kimi meg<#eljen>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MaSzKa
nem tudjátok volt kint dugnika?
vagy egyébb jóféle boxcicákról van jó minõségû képetek?

desigo
bal- 2000-es motor szelep
jobb- 2001-es motor dugattyúja
Megint elkövettem egy hosszabb írást, de most már a futammal kapcsolatosan:

Hungaroring - futam

www.gamedroid.hu

Istencsászár
Miez? hamutartó?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ÁjjLe BoBBi
stoner is enyhén gyorsabb a ducatival mint a nem éppen elhanyagolható tudásu csapattársa 😉
szóval az is lehettséges...ki tudja mi a baja...lehet fél éve iszik egyfolytában és némileg kihat a teljesítményére is 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Punker
elsõ képen mik vannak?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Velencei Ferrari Storeban fotóztam egy-két olcsóságot 😊

gercse
lehetséges..., de Massa jobban tud hozzá alkalmazkodni, vagy miért gyorsabb?

Punker
szerintem a fiat sz@r nem stabil a teljesítménye és ezért is szenved vele Kimi.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
pont ahogy a BMW teljesítette az ez évben kitûzött célt azóta jõvõre fejlesztenek inkább

Kibica nyilvánosan is felszólította a BMw-t de inkább jõvõre akarnak VB lenni

köbe meg kezdenek rosszabbak lenni a tavalyinál is 😞

gercse
Nehezebb autóval nem tud menni úgy mint a többiek, szerintem, nem találja az ideális beállítást a nehéz és a könnyû autó között, vagyis az ideális beállítást, ezért is csuszkál (szerintem)

ÁjjLe BoBBi
Bárhogy is matekozok, nem tudok rájönni, hogy vajon kimi miért csinálja ezt kb barcelona óta. Egész futam alatt köze nem volt a versenyzéshez. Ott mérgelõdtem a tv elõtt, végeredményben teljesen lemondtam róla.
Erre megint megcsinálja azt amit monacoban is hogy a futam kb 90%án magához képest erõsen nulla alatt teljesít, az utolsó pár körben meg körrõl körre hozza a legjobb idõket, megy mint egy elmebeteg, és a szart is kitapossa az autóból. Ha a végén tud, akkor az elején is és az egész futam alatt tudnia kellene.
Masszát sajnálom, a végén kiesni szánalmas dolog. Akkor inkább pergett volna ki az elején, de egy ilyen teljesítmény után, pár körre a leintés elõtt kiszállni a versenybõl mert leég alatt a ferrari...hát :\
Kubika meg ahogy bekezdett idén, most úgy esik vissza. A gyõzelme után azt várta az ember hogy majd beindul és mindig ott lesz az elején, versenyben a dobogóért. De sajnos egyre inkább az látszik hogy szürkül bele a középmezõnybe. Pedig állítólag a csapat minden támogatást megad neki. Bár az is igaz hogy ha a maximum is csak egy gyenge 2es akkor abból õ sem tud 5öst csinálni...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

gercse
formula1.com-on Heidfeld van

egyedül a Sumis sikerek alatt nem voltak, elõtte bõven 😊
után is, 2006-ban is Sumi alatt füstölt el

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

littleNorbi
A Wikipédián az írja, hogy Nick, de a forma1.hu-n, azt hogy Kimi.

MaSzKa
Nick?

littleNorbi
Az idei Német Nagydíjon ki futotta a leggyorsabb kört?

Istencsászár
Pozsgay József az a "béna, balfasz" 😞 szinkrontolmács, sok sok éves tapasztalattal és tudással a háta mögött... azt hogy nem 100% perfectre fordítja le az élõ interjukat hadne legyen megvetendõ dolog, igencsak nehéz meló.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem tudom ki ez a gyökér aki fordítja az interjúkat, de szerintem nagyon béna... lehet hogy nem is azt mondta kovalainen, csak ez a balfasz mást mondott...

king13
Nem is igazán a 10 pont szerintem. Még most sem vészes a hátrány, fõleg látva hogy Hamiltonék is zavarba hozhatóak egy kicsit kiegyensúlyozottabb futamon, ráadásul iylenek mint az elfüstölés vagy a defekt bárkivel megtörténhetnek. A gond inkább az, hogy futamok óta a Ferrari szinte esélytelen volt, most is a semmibõl jöttek vissza Massaval, jól vezetett egész futamon, és ahelyett átvette volna a vezetést még a csapattársa is megelõzte aki - nos valljuk be - megint elég messze volt attól hogy azt mondhatnánk "jól ment". Massa ráadásul fejben amúgysem volt erõs eddig, remélem, hogy ez most nem fogja nagyon tönkretenni neki a szezon hátralévõ részét.

őőő

passatgt
egész évben kevés elfüstölés van

szegény Massa, úgy megérdemelne már egy világbajnokságot, és elég jó esélye volt idén 😞 mondjuk még nem adom fel és drukkolok neki, de kurvára hiányzik ez a 10 pont

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Punker
azért régen nem nagyon láttunk ferrarit elfüstölni....

gabber_saviola
Nem baj, szép volt Hami így is.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
Hami defektjét illetõen szerintem 40% ban az õ agressziv stílusa 60% ban a gumizabáló Meki tehetõ felelõssé. Persze feltéve hogy nem hibás gumi volt, dehát csaknem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

king13
Nevetséges volt az interjú, Kovanak egész futamon köze sem volt Massahoz de még nagyon Hamiltonhoz sem. Nagyon sajnálom Massa-t, dehát sajna történik ilyesmi, nagy pech, hogy pont akkor történt amikor tényleg nagyon megérdemelte volna a gyõzelmet.

őőő

OFF

remélem ezzel a hozzáállással nem vagy sysop / modi.

Az egyetlen logikus magyarázat hogy meg se tûrnek privát oldalon

OFF

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

MaSzKa
az jó lett volna fõleg ha cseresznye nagyságúak esnek erõsen

Istencsászár
Kimi versenyben erõs tempót tud menni amikor akar... sajnos manapság ez csak a verseny utolsó traktusára érvényes nála😊. Amugy kevesebb benzin volt most már benne illetve a pálya sokkal jobban felvolt gumizva, Kimi köre pedig nemvolt egeterengetõ a kvalin, 6 tizede volt a hátránya.

bordy
na jó de fele annyi benya volt a kocsiban kb. 7-8 kör volt már a távból.

azt tedd össze, hogy gyakorlatilag Kiminek a versenyen futott köre megegyezik a szombati egy körös kvali idejével keményen.

Lágyon nem lett volna jobb? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Punker
hát kellett volna nagyon az a jégesõ.....