FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ki ez az ing-s cica?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De tényleg...ma is sztem Alonso-t simán elverte volna, csak megint ez az utolsó 10 körben kezdett versenyezni a hülyéje..
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Amúgy meg Ferrari!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii> Szegény Massa<#shakehead>#shakehead>, Kimi meg<#eljen>#eljen>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
vagy egyébb jóféle boxcicákról van jó minõségû képetek?
www.gamedroid.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szóval az is lehettséges...ki tudja mi a baja...lehet fél éve iszik egyfolytában és némileg kihat a teljesítményére is 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kibica nyilvánosan is felszólította a BMw-t de inkább jõvõre akarnak VB lenni
köbe meg kezdenek rosszabbak lenni a tavalyinál is 😞
Erre megint megcsinálja azt amit monacoban is hogy a futam kb 90%án magához képest erõsen nulla alatt teljesít, az utolsó pár körben meg körrõl körre hozza a legjobb idõket, megy mint egy elmebeteg, és a szart is kitapossa az autóból. Ha a végén tud, akkor az elején is és az egész futam alatt tudnia kellene.
Masszát sajnálom, a végén kiesni szánalmas dolog. Akkor inkább pergett volna ki az elején, de egy ilyen teljesítmény után, pár körre a leintés elõtt kiszállni a versenybõl mert leég alatt a ferrari...hát :\
Kubika meg ahogy bekezdett idén, most úgy esik vissza. A gyõzelme után azt várta az ember hogy majd beindul és mindig ott lesz az elején, versenyben a dobogóért. De sajnos egyre inkább az látszik hogy szürkül bele a középmezõnybe. Pedig állítólag a csapat minden támogatást megad neki. Bár az is igaz hogy ha a maximum is csak egy gyenge 2es akkor abból õ sem tud 5öst csinálni...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
után is, 2006-ban is Sumi alatt füstölt el
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
őőő
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
őőő
remélem ezzel a hozzáállással nem vagy sysop / modi.
Az egyetlen logikus magyarázat hogy meg se tûrnek privát oldalon
OFF
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Lágyon nem lett volna jobb? 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack