• Kit--Kat
    Pedig volt olyan szintű pletyka erről ami meg is jelent, mint a 20 milliós ár amin azóta is csámcsogtok.

Figy ha megértetted és felfogtad mit írtam le az előzőben és te az elmúlt évek után is azt mondod "volt helye", veled van a baj.

Én látok, de mind1, te valamiért abban a színben akarod feltüntetni Kimit mint egy szürke eminenciás aki elvezetgetett és bemákolt pár futamot.

Nos ez szánalmas a részedről.

én G_Archangel-nél sem bírtam amikor ALonsorol olyan becsmérlő dolgokat írt, mert egyszerűen valótlanok voltak.

Mert tény, hogy a jellemével vannak bajok, de egy piszok jó pilóta akinek a tudását nem lehet elvitatni.
    Ha nekem sikerült elismerni az ellenfeleket és neked nem, akkor veled van a baj, elvégre a ma Forma1 3 nagy csillagának mindenki kimi, Alonsot és Hamiltont tartja.

De végül is mindenki azt hihet persze amit akar, te is, csak nekem valahol még is fáj, hogy a kedvencemet ilyen igazságtalanul lehúzzák, mintha 2008-ról szóla a pályafutása, és te ezt csináldo, közben meg mosod kezeid, hogy nem neked nincs vele semmi bajod.

Ha nem jöttél volna rá, tudat alatt tuti van.