FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ellensúlyos lengés csillapító 😞 by Flavio

az volt a nagy csalás ám

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár
mutasd a forrást...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

elég gáz hogy "kipörgésgátlóval" is alig jobb 😊

BigReaper
állítólag mégse, ezért vizsgálódnak, mert van még valami ott, ez is kéthetes hír???

www.team-gigabyte.com

Istencsászár
Manuális "kipörgésgátló" a McLarenben?

A Telegraph címû brit lap szerint a McLaren-Mercedes remek formájának a titka egy manuálisan mûködtetett kipörgésgátló használata. A Forma-1-es autók kormánya mögött két kis fül található, amelyek a sebességváltást szolgálják - az egyik felfelé, a másik lefelé. Az Ezüstnyilak kormányán a váltók alatt még két fül van, amelyeket a motor nyomaték szabályozására használnak. Ha két ujjal egyszerre nyomják meg a váltót és ezt a bizonyos alsó kallantyút, akkor minden egyes sebességi fokozatban a legelõnyösebb nyomatékkal fog mûködni a motor, amelynek hatására a lassú kanyarokban jelentõsen csökken a kerekek kipörgése.

A kipörgésgátló használata ugyan tiltott, de a szabályok ezzel kapcsolatban úgy fogalmaznak, hogy a nyomaték megváltoztatását nem idézheti elõ ugyanaz a mûvelet, mint amivel a pilóta sebességet vált. Azzal, hogy a sebességváltást és a nyomaték szabályozását két külön karral végzik ezt a szabályt megkerülve érik el azt a hatást, mintha kipörgésgátló dolgozna az autóban. A Telegraph szerint részben ezzel magyarázható a McLaren-Mercedes jelenlegi fölénye.

bár erõsen kérdõjeles is hogy van e s hogy mûködik, hogy ha szabálytalan lenne már fenn akadt volna

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ez már 2 hetes hír... amugy szabályos.

BigReaper
állítólag van manuális kipörgésgátló a mekikben... szánalom, az a csapat, hogy nem bír tisztán versenyezni (khm! ill. Ron Dennis)

www.team-gigabyte.com

MaSzKa
az nagyon jó

jó lenne ha 10hellyel hátrébb mennének

2. helyrõl rajtolhatna Kubica a "hazai nagydíján"

BigReaper
azt bezzeg egyik sem mondta, hogy a mekinél megint nincs rendben valami, és FIA vizsgálódik... de mind1, pártatlan kommentár van😄 (és meg ráadásul SZAKkommentátornak hívják õket, egy hulyebb mint a masik... szanalom a magyar felso 10000, wéber,meg czollnerrel)

www.team-gigabyte.com

köszönjük emese

DJKonya

<#idiota><#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Firerock
(egy elvakult Raikonnen szurkoló...)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

proway
hát igen szted...még jó h senkit sem érdekel h te milyen hülyeségeket írkálsz ide!

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

lac coo
Pont mikor bekapcsoltam a tv-t, Kimi-t mutatták helikopterból: hát ilyen rondán én még embert nem láttam menni f1 ben !!!
Alig találta el az íveket, kóricált amerre sikerült 😄DD
Szerintem Massa lazán megveri idén .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bandee1987
Mennyire, hát közel van a fa az aquaparkhoz a dombtetõn, valakik régen a törzsébe belevertek ilyen vasrudakat, igy könnyû rá felmászni, max pár ágat le kell törni, hogy látni lehessen a versenyt, ja és távcsõ ajánlott 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Kerepesen lakok 😊

kiv mikor pl gyulai + szabó beszélnek az nem

nemazt mondta hogy õ a kommentátor csak az kép amit látsz mindenhol az van !

MaSzKa
ebbe tévedsz

a hivatalosba nem volt benne wéber stb

Istencsászár
Szvsz ez úgy mûködik hogy mûholdról szórják szét az adást hiszen amit te látsz a tévébe az a hivatalos közvetítés, amit az egész világon is ugyan így látnak ugyan ezekkel a hibákkal.

MaSzKa
ja itt is képhibás 😞

Solten
Nyomi ertéelklubb nem tudja értelmesen leadni az idõmérõt.. Vagy nálatok nem volt szaggatás?

Jah, persze messze van az ország amibõl közvetítenek... <#hehe>

Saor Alba

hamilton megint szinte üres tankal fog menni.

gyökér czollner....
hatásvadász hülyegyerek.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Istencsászár
Amióta az FIA minden csapatnak kiadta hogy rögzítse a felxibilitás miatt az átívelõ elemet ( kivéve a rönó akik elsõ futam óta igy használják ).

passatgt
glock<#worship>

BaliBoy
A Toyotán mióta van elõl egy olyan kis fogpiszkálónyi híd az orrkúp felett?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

MaSzKa
Heifled és csapata megint balfasz volt

miért kellett mindent a végére hagyni ezt nem értem

már többször elcseszte ezt

Istencsászár
Hozza a szokásos szintet...

massa azért majdnem behozta hamiltont 😊

heidfeld kiesett 😞

Solten
<#zavart1>

Saor Alba

MaSzKa
én is voltam 2005-be

V10 Power 😄

Solten
Én vótam' tavaly. Hiheteten hogy ezek a gépek mennyire hangosak 😄

Saor Alba

MaSzKa
az a baj dubla droutkerítés van amitõl semmit nem látsz szinte

de jó kimenni sztem élõbe ha jó helyen vagy

MaSzKa
mivel makikkal?

BaliBoy
Én még sosem voltam kint, de nem tudom elképzelni, hogy olyan jó lehet kint. Hiszen a pályából csak egy részletet lát az ember, ráadásul elszáguldanak elõte. Tudom vannak kivetítõk de otthon a hûvös szobában mégis csak jobb lehet. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

norbi56
Hát az lehet apum úgyis megy budaörsre mondom neki tegyen ki holnap majd hazaviszXDXD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Sztem az a fa most tele van xD

MaSzKa
és mennyire lehet látni az F1-et?

képt!

😄😄😄

norbi56
DicsakakikulákXD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

unokatesómék meg vip jeggyel ülnek kint..

norbi56
Menny ki a fához 1000Ft-ért lehet felmenni.

xD

norbi56
Ó ha Mogyoródonlaknánk(nem a tiéden)XD

jah😄 de még mindig nem kerül annyiba mint a jegy 😄 egy tizesé beengednek

Bandee1987
Nem, egy fa teteje 😊

MaSzKa
kp-vel ? 😄

azmár jó😄de amugy biztonsági õrökkel lehet eggyeztetni...