• Totti5
    Ferraritól kitették mert nem volt vele elégedett a csapat és ő sem érezte magáénak, persze mondhatod hogy nem de valami ilyesmi volt a háttérben és még Kimi is elszólogatta magát. Azt hogy arról szólt az elmúlt hónap hogy Kimiéknek mi nem tetszik és mit akarnak, az meg vicces, mert ismétlem magamat hogy a Mekinek különösebb kép nincs olyan nagy szüksége Kimire, hisz ott van Hamilton és nekik bőven megflelne egy Heifeld aki megbízhatóan ott lenne Hami közelében, ami nagyon fontos a konstruktőri szempontól amit Kova miatt szépen elbuktak, mert erre egyik évben sem volt képest, sőt aki arra járt mind megverte simán.

Amúgy én reménykedtem egy Mekis Kimi szerződésbe mert szerettem volna ujra ott látni, de ha nem hát nem, és kár ezt ráfogni a szponzorokra, mekire, mert ebben ugyan úgy ludas Kimi és a menedzsere is, de ha nagyon akart volna versenyezni akkor valszeg megállapodnak, vagy keres más csapatot, mondjuk elfogadta volna a Toyotánál és akkor valszeg nem vonulnak ki, vaqgy ott van még a Rönó egyik ülése... Kimiék maguk alatt vágták fát, sajnos ez van.