Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szerintem rosszul fordították, ha nem akkor nagyon okos szakemberek vannak minden csapatnál, de EKKORA HÜLYESÉGET, EZ A CSAPATÁNAK A FUTAMAIN MIT CSINÁLT??
"Ott vannak az olyan helyszínek, mint Barcelona, ahol senki nem előz, míg a pontosan ugyanolyan autókkal a Monzához és Hockenheimhez hasonló pályákon rengeteg a helycsere."
Hány előzés volt monzában az első 5 kör után??? ...Hockenheimbe meg nem is mentek..tehát mihez viszonyít?... ez kész...
Egyetlen pályán volt igazán jó csata, az Brazília. Az tényleg jó pálya, na de Suzuka, Monza, Spa, Barcelona...NE MONDJA NEKEM HOGY A SOROZAT EGYIK LEGHOSSZABB EGYENESÉVEL RENDELKEZŐ PÁLYÁJÁN NEM TUD ELŐZNI! Ehhh...mind1 már meg se lepődök...Már a sírás kerülget :(((.
Nem azt mondom, az új pályák tényleg pocsékok, nem versenyzésre való, de nekem ne mondja hogy Barcelonában nem lehet előzni...(tény hogy az a buzi sikán nem kellett volna az utolsó előtti kanyarba berakni), de a vonal még mindig megvan...szóval...