182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
WNW #91068 Amugy is, a szokek tobbsege nem is szoke, csak alcazza magat...
-
off:
A saját hőstetteimet nem emlegetem fel, de a hugim miatt muszáj ellenkeznem. Briliáns csaj, sirály jó humorral, bitang jó természettel, és jó csaj..az összes haverom szerint :)
De már van férje, és egy csodálatos kislánya. :)
on: -
sKeezo #91066 és nem mindegy? neked úgy se fog senki ilyet rajzolni -
nincs nyomtatója :D. Ezt képről rajzolta le amit neten talált. -
gondolom a netről nyomtatta az alapot -
szép
és aranyos tőle.
-
Még nem láttam nőt aki autót volt képes rajzolni mármint túl menni a 2D-n. 
-
Hogy a vitát lezárjam és még témába is tartozzon. Az asszonytól kaptam 20. születésnapomra ezt!
Szóval ennyit erről :). -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. -
nos, erre mondják, hogy ízlések dolga. lehet a balsors eddig csak ilyen szőkéket dobott eléd, de sztem ez a hölgy is nagyon aranyos és édes a képen. az élet meg csak úgy sugárzik belőle. -
Ne arról vitázzatok,hogy ki tud mibél kisebb fasszal több nőt kielégíteni hanem Ferrai vs McLaren flamet akarok látni!:D -
azert ez egy kicsit eros volt:D -
utána jöttek a pasik? :D -
-
G_ArchAngel #91054 15 eves koromig tobbel, mint Te egesz eletedben almodban leszel... -
hehe, van ellen példa :). Volt csajom hosszú szőke volt, ÉS nimfomán :). A részleteket inkább nem mondom...
A Vörös még annál is jobb mondjuk... :). (mostani tapasztalat). -
Ez akkora baromság, voltál már csajjal? :D -
WNW #91051 Nem mindegy..?! Mosogason, takaritson, meg fozzon jol, aztan adsz neki egy kis hajfesteket, es kesz....
-
G_ArchAngel #91050 nem, egyszeruen nincs bennuk elet... ha ranezel egy barna vagy fekete, netalan voros csajra, akkor bennuk latsz tuzet, vadsagot, a szokek meg olyan... hidegek es semmilyenek? -
nem minden szőke hülye. -
vinnémacsajt 

.
-
hallgattátok a bumerángot reggel, hogy hogyan oltották briatorét benne? :D -
G_ArchAngel #91046 jajo, mert a szoke3.14csak nem jonnek be, akkor mar vidam vagyok?
en meg megtehetem, hogy valogassak, sajnalom, ha Neked mindegy
-
Azért mert az apjában is van német vér. -

-
-
WNW #91042 Miert 2 nemet anyja van..?! 
Wiki..:)
"Nico Rosberg (Wiesbaden, 1985. június 27. – ) német-finn kettős állampolgársággal rendelkező autóversenyző.
Jelenleg a Formula–1-es Mercedes csapat tagja. Nico az 1982-es Formula–1-es világbajnok, Keke Rosberg fia. Édesanyja német és ő maga is német színekben versenyez. Monacóban él és ott is nőtt fel. Finnül szinte egyáltalán nem beszél." -
Az északi népeket is 100%-osan árjának tekintették a németek.
Ráadásul ha jól tudom Keke-ben is túlteng a német vér. -
Nick karrierje kezd egy Martin Brundle nevü taghoz hasonlítani ..., de az is lehet, hogy pár hónap múlva irányt vált, és egyszercsak Mika Hakkinen karrierjét kezdi majd másolni. -
Totális német uralom...ez nagyon ária csapatnak tűnne...ha nem lenne ott Rosberg :D.
Heidfeld aláírt a Mercedeshez
A Mercedes GP Petronas csapat ma bejelentette, hogy Nick Heidfeld a csapat hivatalos teszt- és tartalékpilótája lesz a 2010-es évben. Nickkel így teljes a Mercedes GP Petronas pilótafelállása, a két versenypilóta Michael Schumacher és Nico Rosberg lesz. -
Közben rájöttem ... :D
Ez amolyan Red Bull féle laza csapat lesz.
Kiváncsi vagyok mit tudnak majd, mert ez a pasi, amihez hozzáért, az arannyá változik.
-
G_ArchAngel #91037 szoke, szoval nalam minusz 10-rol indul... -
G_ArchAngel #91036 Tobbsegi tulajdonosa a csapatnak... -
Kicsit hasonlít a Chuckból a lengyel csajra. -
Köze van ehhez a csapathoz Richard Brensonnak vagy ez más Virgin? -
WNW #91033 Az elso szarny annyiban, hogy elegge fejletlen darab.. Gondolom ez meg valtozni fog... -
állati jól néz ki! -
Ez a csaj Danicára rá rak 2 lapáttal. -
Neve: Carmen Jorda :). Már a név is megnyugtató :).