• BaLeeX
    Milyen fasza lenne ez az f1, ha a ferrarit kiraknák belőle úgy ahogy van... Mert így viszont qrva unalmas, én valahogy nem tudok annak örülni, hogy nagy csaták vannak a 3. 4. meg a pontszerző helyekért, bár ez is több, mint a semmi.

2001 ősze nem esett ki sumák műszaki probléma miatt. Tavaly Kimi egy 1 évvel korábbi kocsiban csak két ponttal maradt el tőle és meg lehet számolni ő hányszor esett ki műszaki hiba miatt.
    Mondjuk azért az egyért nem a ferrarit kell okolni, hogy szar a merci meg könnyű azt mondani, hogy fel kell nőni az ő szintjükre, tavaly (a gumik révén) felnőttek a Michelin-es csapatok aztán amikor már érezték, hogy gáz van beintettek nekik, nehogy már ne a ferrari nyerjen.

A mezőny negyede elverné sumákot ha ugyanolyan ferrariban mennének (gondolok itt csak Kimire, Alonsora, Montoyára, Satora, Webberre, Buttonra és még talán nem is mondtam mindenkit).
    Miért nem tudnak végre valami olyasmi szabályokat kialakítani, hogy a pilótán múljon, hogy ki nyeri a futamot, ne csak az autón.
    Mert az szégyen, hogy beül sumi a ferrariba, 2 helyen elbassza az időmérőt és első lesz, majd a versenyen beül a kocsiba és végigvezetgeti a kocsit minden versenyen, mintha vasárnapi sétakocsikázáson lenne. És akkor még mennyien istenítik, hogy mekkora ász.

Ma kiábrándultam teljesen az f1ből, pedig tavaly visszajött lassan hozzá a kedvem. McLarenesként sajnálom szegény Kimit, hogy a mercinél kell szenvednie. Azt a dagadt barmot meg miért nem tudják már elküldeni a p*csába?

Kidühöngtem magam.