Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nézd, sok olyan néző, vagy drukker van aki elégedetlen...többek elégedetlenségén nem is lehet segíteni, mivel hagyták kicsit eluralkodni magukon. Helyén kell kezelni a dolgokat szvsz.
Maga az autósport, sőt az autózás is nagy változáson fog keresztülmenni, sajnos már nem az a helyzet mint az autósport aranykorában.
Az F1 keményen ott van a frontvonalban, egyrészt mivel a prototipus autósport leginkább figyelemmel kísért zászlóshajója, elvárják 'tőle' hogy képviseljen helyesnek tartott törekvéseket.
Másrészt sebezhető helyzetben van, igen, azáltal hogy road course sorozat, nehezen csábítja az egyre inkább elkényelmesedett rajongókat. Mivel egy versenypályán a pálya egy szakaszát látod, kivetítővel talán jobb a helyzet, de mindenképpen információszegényebb mint a tévé előtt ülve. Régebben jóval másabb volt, nem volt elterjedve ennyire a tévézés, illetve te a helyszínen te láthattál olyan dolgokat amit a tévén nem...egyszerűen azért mert nem volt ennyire lekövetve minden megmozdulás technikailag.
Most csak a szag és a hang van,...illetve a lehetőség hogy esetleg kapcsolatod legyen egy versenyzővel. ..egy apró személyes élmény a sok közül:
Én Biaggi drukker vagyok a lila 250cc-s AF-s Aprilia-ja óta, sok sok évvel később, a 125cc-s futam alatt Biaggi átsétált a bokszutcán, én rögtön kiszúrtam bár még civilben volt, és azon csodálkoztam hogy senki más, nagyjából mindenki a kivetítőt nézte. Lerongyoltam és odaüvöltöttem neki (ugye a célegyenesben ilyenkor tök csönd van, kivéve a hangosbeszélőt)...pedig kicsit bizonytalan voltam, hisz elég hülyét csinálok magamból ha mégsem ő :DDD de megvoltam győződve.
Odafordult és integetett, erre megszólaltak a dudák a nézőtérről.
De a szag, és a hang is bitang önmagában.
Na szal a tévénézők a tévét nézik, és azt az 1 napos élményt akarják megkapni 2 órában+netezés.
Ez lóf@sz (pontosan ez a helyes szó rá).
Szal az F1-nek ezeket, az elényelmesedett, információéhségben...majdhogynem függőségben szenvedő nézőket kell megtartania, úgy hogy mellette a szponzorokat is kielégítse (egy szponzor sem akar halálesetet kötni a nevéhez,..vagy akár egy falhozcsapást), és persze a résztvevőket is megtartsa és csábítsa.
Muszáj változnia, és az nem feltétlen tetszik....jóval könyebb támadni azt aki cselekszik, hiszen az hibázik.
Ebben egyébként nincs semmi rossz szvsz, amíg el nem lehetetlenítem a cselekvést.
Jelenleg sok botrány jellemzi az F1-t, mert a media rajta van mint kullancs, és az F1-nek szüksége van a médiara ezzel együtt.
Szétszedik a versenyzőt a riporterek...ez egy ilyen bicikli, lehet flegmán leszrni, de akkor a magam fölébe helyezem a többieknek, akik húzzák az evezőt a közös csónakban.
Szal aki elfordul a sporttól...ez egy ilyen bicikli, egy dolog mellett jóval nehezebb kiállni, esetleg jobbá tenni, mint leszrni...és elmenni a szomszédba.
sztem.