FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Massa legalább feltarthatta volna annyira Hamiltont,hogy Nelsinho nyugodtan megnyerje xD
desigo
Alonso-Nelsinho titokban bukósisakot cseréltek xD
REALista
Azért mondom.Simán benne van...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bordy
no, pikét most dicsérni fogják agybafõbe a sok kritika után.

desigo
simán elõfordulhat
szerintem rádión folyamatosan nyugtatják
desigo
Kimi ma átaludta a futamot :/
REALista
Mindjárt falhoz csapja a rönyót...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Alonso jól rászólt a Piquetre, magy mint a bolond, hehe...
bordy
massa mellet mindig simán elmennek ha arról van szó.
nem tudom miért mondják mindig hogy nem lesz egyszerû.

piquetnek jók kijött a dolog..

DJKonya
Hamilton elég ravaszul dolgozik😊 simán szétveri a mezõnyt, a nem lett volna SC akkor folyamatosan õ lett volna az elsõ

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

desigo
Go Nelsinhooooo xDDDDD
Istencsászár
Fókuszálj piké kine csússz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Massát szanaszét alázzák ilyen helyzetekben a verseny végén...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

aszem bebizonyosodott, hogy Hami jobb pilóta, mint a Massa!
Istencsászár
Mit tettek? Hülyeség lett volna Kovának szenvedni, mert ugyis megelõzte volna, meg õk nemigen voltak versenybe egymással... szidd Kovát õ engede el.

haha kimi meg mindig massa mögött van na akkor melyik a nagyobb lúzer!
mit csinált a Massa, egek...😊
piqet nyer! remélem!
desigo
Massa ismét bizonyította,hogy egy lúzer...
Hamilton úgy alázta ahogy akarta...
hami kocsijában nem 12 hengeres motor van!
hát a köcsög feka nem hagyot helyet az elõzésnél!
massánál vannak jancsiszögek!
Shiwo
wtf történt...benyomom az F1-et és Pique vezet.. vki leírná röviden, hogy mik történtek ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kurva anyjat a McLarenes csaloknak, meg az RTL-es seggnyaloknak.. Ha ezt a Ferrari csinalta volna, mar botrany lenne, RTL-es lecsalozas, es bunteteskoveteles....................

piqet nyer!
Ahogy nezem Massat kemeny gumival feltankoltak vegig, Kimi szerintem egyszer meg jon.... Hamit nem tudom, de meg nem volt rajta puha gumi, ha jol emlekszem..

ha 25 fok körûli a hõmérséklet a ferrarik rábasznak!
desigo
Vettel szépet autózik ma...
Norbi1990
Nem szóltam <#zavart1>
De akkor mért nem ment el Hami mellett amikor elmentek a lekörözöttek?<#conf>
ez megint bunda buttont lefuztették hogy ne tudjon hami mögé menni senki!
Norbi1990
Honda a 2. <#vigyor>
Neked is

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Ezer köszi 😄

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Istencsászár
Vettel meg a nyalókás embere <#felkialtas>

The Garrett
hamilton miert nem jott ki a boxba? ezt eltaktikolták szerintem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DJKonya
áúúúúú<#szomoru1>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Bummmmmmmm

desigo
Szegény Glocknak ez fájhatott...
Norbi1990
úúhhh Glock
The Garrett
glock nagyotesett :o

Norbi1990
Beborult egy picit.(reménykedek egy kis esõben)
The Garrett
basszus ezen a streamen tobb a reklám mint az f1 :/ még a végén le kell mennem a TV elé :/

Punker
jobban szeretem ha a futam elsõ felében, vagy az utolsó harmadában szakad le az ég, megkavarja a stratégiákat 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
jó lenne mindenképp

de nem úgy néz ki hogy itt esõ lesz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
Remélem 20 perc után megjön az esõ xD
MaSzKa
A hockenheimi paddockban Nick Heidfeld, a BMW-Sauber versenyzõje újságírók kérdésére elmondta, a tegnapi pocsék idõmérõ-eredmény nem amiatt született, mert visszatértek az abroncsok felmelegítésével kapcsolatos problémák, hanem mert egész egyszerûen hibázott mért körében.

A német pilóta a tizenkettedik rajtkockából lesz kénytelen nekivágni a délutáni Német Nagydíjnak, miután nem jutott be a kvalifikáció harmadik, egyben utolsó etapjába.

Heidfeld elmondta, egy hibának köszönheti azt, hogy hátrébbról rajtol.

„Azért volt, mert elb*sztam!" - mondta Heidfeld.

„Azt gondolom, egész hétvégén jó volt a tempónk a szabadedzéseken, ha megnézed, még a Q1 is rendben volt. A Q2-ben nem tudtam jó kört futni, blokkoltam a kerekeket a 6-os kanyar elõtt. Ez volt a gond ott."

„Nyilvánvalóan ez kiábrándító, de jobb a helyzet, mint pár versennyel ezelõtt, amikor nem volt semmi ötletem és semmi nem mûködött kint. Most tudom, hogy a tempó jó lett volna. Természetesen csalódást okoz, ha hibázik az ember, de remélem, hogy ez csak egy kis visszaesés. Mindig mindig úgy vélem, hogy jó úton vagyunk."

A német versenyzõ ezzel együtt tagadta, hogy a hazai közönség elõtt való versenyzés extra nyomásként kihat a vezetésére.

„Nem, nem gondolok erre a pályán."

Fotó: Száva-Nagy Zsolt

N o N a m e
MaSzKa
én arra gondoltam, hogy jó a motorja

de szerencsére a FIA leszûkítette ezeket csak az a baj, hogy nem régibe és így hatalmas elõnyre tettek szert

passatgt
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf

Sziasztok!

Hol lehet online nézni a forma 1-et? Mert sajna be kellett jönnöm dolgozni, és bent nincs tv...😞