• b-type
    Nálam az ideális párosítás Alonso-Hamilton lenne, és ezzel azt hiszem meg is válaszoltam a kérdést. :)
    ...de ez már nem jön össze.
    Mégpedig azért gondoltam ezt, mert a vezetési stílusuk közel áll egymáshoz...ez szerencsés az autó alapbeállítása/fejlesztése szempontjából, miután Hamilton azzá lett aki úgy Alonso is egy más felfogásban érkezne/dolgozna és vezetne mellé és ellene.
    A csapaton belül sem lehet elbizonytalanodni, mert nyílvánvaló (már) hogy két vas van a tűzben, nem pedig menet közben derül ki hogy hoppá az is vas.
    Valamint Hamilton-nak még tanulnia kellene, annak ellenére hogy nálam holtversenyben a mezőny legjobb versenyzője...még kicsit fiatalnak tartom ahoz hogy egy ekkora név mint a McLaren a vállán legyen. Tudja csinálni, de neki nem jutott egy MS a mezőnybe akinek az oldalán látta volna hogy kell a magasan tartott színvonalat még magasabbra emelni az ellenfél miatt (by Agassi).
    Alonso még képes lenne rá,...és ebből a szempontból természetesen Kimi is, de jelen pillanatban ha valakit mellétennék akkor az egyértelműen Alonso lenne...még ha el is veri esetleg, az egy dolog nyerni mindig a legjobb legyen.
    Ez a kettős által fejlődne az autó, és fejlődne Hamilton,..és még talán ALonso-ból is kihozna olyasvalamit amit még nem láttunk tőle.

Heidfeld, igazad van, veszélytelennek látszik ugyanakkor viszont nagyon stabil. ...és egyébként nem annyira veszélytelen :) csak a mezőny szürke egere.
    Kovalainen-nél jobb, sokkal. az arca is beleillik a McLaren képbe (míg teszem azt Liuzzi nehezebben), valamint ha a McLAren valóban Bmw erőforrásban gondolkodik, akkor szintén előny hogy onnan jön. Valmint szintén McLaren nevelés őt pon Kimi miatt tette mellékvágányra a McLaren.
    Szal sok minden mellette szól, én meglepődtem hogy mennyire nem lepődtem meg azon hogy felmerült a neve.