FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Sutil 😞((((((((
passatgt
ezaz esõ mééég jégesõt hóvihart

Solten
Hehhehhe. (kovi pördült)

Saor Alba

Solten
Webber de jól küldi... <#smile>

Saor Alba

Solten
Bazmeeg, elengedi ez a gy*kér Hamit.. Ez mennyire szánalmas... <#szomoru2>

Saor Alba

Count Adyn
csapatsorrend nincsen?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Solten
Masszának bevazelinezték a gumijait.

Saor Alba

SimaSuna
Massának ez nem megy 😞
Solten
Webber

Saor Alba

Solten
Ez a p*csfej Wabber ráhúzta Kimire a vasat, Haminak meg 10 méter rést hagyott.. :/

Saor Alba

Count Adyn
Kimitmegint beszopatták a rajtánl:S nembaj jó ez még igy

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Doog
Köszi ! 😊

...::::::...

passatgt
http://www.formula1.com/services/live_timing/

regisztrálni kell utána látod

passatgt
persze hogy eláll az esõ

Doog
Sziasztok ! Van valami olyan oldal ahol figyelemmel lehet követni mendenkinek az élõben futott köridejét ?

...::::::...

sokat fizethet ez a TV ami a bannerban van, hogy csakúgy odaugorhat kérdezni néhány szót akárkitõl 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mennyi víz 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

TommyC
aha;
jó verseny lesz, fõleg ha massaék félig esõs beállítással mennek (:

dixitque deus fiat lux

Solten
GO KIMI!!!!!!

Saor Alba

M@TriX
elég vizes a pálya lsd. online adás 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

TommyC
rééééééjn (:

dixitque deus fiat lux

Norbi1990
Komoly lessz a verseny ha ilyen lesz a pálya F1-en is mint a Porsche Superkupán 😊.
A felhök nagyon csúnyák 😊
Count Adyn

vagy csak a kamerák látószögén kívül lengették...

ha nem lett volna, már rég írták volna valahol, hogy vizsgálják az esetet..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Minstrel
Porsche Supercup van épp és szép kis esõ van

http://topgearhungary.blogspot.com/

Sugallata tamadt...😊 Vagy sargat, mert elotte allt ki nem sokkal Alonso, es mig tologattak integettek vele... Csikos szinte biztos, hogy nem volt....

Glock akkor mit látott? Vagy az Erõ láttatott vele zászlót? 😄

Akkor a nemet kommentetorok is vakok, mert Ok sem lattak, meg a lassitasoknal se... No meg en se....

Massa tavaly Kanadaban mar bizonyitotta, hogy nem veszi eszre amit kellene...

http://gaborszantai.co.uk/

ladarevolution
És milyet látott? Az nem derült ki a cikkbõl. Akár sárgát is láthatott ennyi erõvel😊

ladarevolution
Nem ezt kellett volna lepötyögni, hanem eleve az "összebarmolta" helyett a "kicsúszott" kifejezést használni.

Nem volt csikos zaszlo.. A DSF-en is azon malmoztak a riporterek, hogy miert nem...

gyengébbek kedvévért:

"összebarmolta" = összerörtemertmegcsúszottalonsoolajfolyásánmegmertnemláttaacsíkoszászlót..

lepötyögtem, örülj..

ladarevolution
"összebarmolta" pff hagyjuk...

A többieknek kössz aki értelmesen válaszolt!

Webbernek meg grat! Remélem jól fog menni holnap!

Solten
<#hehe>

Saor Alba

BaliBoy
Pénzt! <#vigyor2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Solten
Basszus, lemaradtam az idõmérõrõl, Webber mit keres a második helyen?? <#idiota>

Saor Alba

JGTC
Webber!!! <#worship>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

passatgt
kubicának meg hátul valami cucc mintha leszakadt volna, a szerelõk ott mozgatták, erre mondja hogy nem indul<#pardon1>

ahogy összebarmolta csoda hogy ennyire összerakták

bordy
állítólag a keréknek az anyacsavarjával volt valami...
nem tudom honnan szedték a tv-ben ezt.

BaliBoy
Nem tudni. 1x volt kint a Q3-ban.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ladarevolution
Massával mi lett? nem láttam az edzsést csak az uccsó 2 percet :S

passatgt
<#idiota>

LaszloLedzenyi
én nem gyalázkodok a mclaren mindig különc volt és ennyi ez nem gyalázkodás hanem nyílt véleménynyílvánítás

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

vagy ha összehasonlítod a külömbség és külöNbség szavakat...

ellenbeN nem értem miért kell minden verseny hétvégéjén idejönni és gyalázkodni..? <#levele>

LaszloLedzenyi
A mclaren a legszánalmasabb csapat, azthiszik õk a minden. ha csak összehasonlítod a mclaren-ferrari vagy mclaren- renault közötti külömbséget. Szerintem szegény szerelõk úgy félnek denis a komisztól mint a tûztõl. soha nem látom õket hülyülni,vigyorogni. ellnebe a ferrarinal renaultnál mindig van valamai.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bordy
noh, kivi vagyok mennyi van kova verdájában. de neki is kijárna egy rajt cél gyõzelem már szerintem.

a.carkey
Én is észrevettem, pedig a saját versenyzõje szerezte meg a polet.
De legalább nem erölteti annyira, mint amikor Alonsot "próbálta" ölelgetni ... .D

A medve nem játék.