Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ha ezen feldühötsz akkor komoly problémáid lehetnek. én full nyugodt vagyok, csak egyenesen elmondom amit gondolok. ez egy fórum, ha nem tűnt volna fel. és megmondhatom, ha nekem más a véleményem. akkor span lennék én is ha kimit isteníteném...
anno mikor kimi elkezdett versenyezni a forma1-ben, én is szurkoltam neki. láttam benne a tehetséget, hogy ügyes srác. aztán az idő múlásával sikerült neki teljesen elásnia magát a szememben (és még sok emberében akit ismerek). ez a stílus itt nem járja. nem a versenyzői tudását kérdőjelezem meg, hanem a hozzáállását az egészhez. nézül meg kovalainent, szintén finn, nyugodt, de mégsem egy hülyegyerek aki baromságokat mond az újságíróknak. a hírnévvel együtt meg kéne tanulni viselkedni is. hiába háborodtok itt fel mert ti imádjátok őt, ez az igazság bármennyire is fáj. és tudom, hogy csak mégjobban felbasszátok magatokat, de engem nem érdekel, megmondom az én véleményemet kúltúrált körülmények közt.