182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egyre komolyabbanak tünik, gondolom nyaka miatt kell a teszt. Remélem jól lesz és aláfirkantja minimum 1 évre! -
Schumacher tesztelheti a Mercedest, mielőtt aláír
Amint arról a Bild és az olasz La Gazetta dello Sport ma reggel beszámolt, a Mercedes lehetőséget ad Schumachernek arra, hogy teszteljen egy 2 évvel ezelőtti autót, mielőtt aláír a csapathoz.
Mindazok ellenére látott napvilágot ez a hír, hogy a hétszeres világbajnok még mindig nem erősítette meg a pletykákat a visszatéréséről.
A két éves Mercedes konstrukció, amiről a híradások szólnak, természetesen egy 2007-es fejlesztésű Honda. A hírforrások azt is állítják, hogy Schumacher a hét közepén fog találkozni Montezemolóval, aki leszögezte, hogy a ferraris szóbeli megállapodás természetesen semmis, ha a német a Mercedeshez szerződik. Montezemolo mindenkit biztosított arról is, hogy a Ferrari nem fogja megakadályozni Schumi mercedeses visszatérését. -
BMW:),Audi no, Merci-bol 1db 190 Evolution azt csokolom:) -
G_ArchAngel #89988 direkt abc sorrendben irtam, nekem mindharomnak lenne hely a garazsomban:) -
Mercedes,BMW,AUDI :) -
neoG #89986 Suzukiiiii -
Porsche -
Akkor Lexus, Infiniti, Acura. :DDD -
Nekem mindegy lenne hol élek. -
ezekkel az átlagember jár kint... -
Toyota, Honda, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Subaru. -
G_ArchAngel #89980 szerinted hetkoznapokon mit hasznalna egy normalis nemet?
Audi, BMW, Mercedes... -
senna75 #89979 Sumi merci -
senna75 #89978 Itt a kép: [IMG]http://www.imageserve.info/img_store/2009/12/14/f/fa69a5218869aba494870c32c16f9a77.jpg [/IMG] -
senna75 #89977 Ugy néz ki hogy tényleg megy Sumi a Mercedeshez,mivel Kerpenben lekapták egy Merciből kiszálva!!!! [IMG]http://www.imageserve.info/img_store/2009/12/14/f/fa69a5218869aba494870c32c16f9a77.jpg [/IMG] -
G_ArchAngel #89976 ex-Manor Virgin GP-rol mit lehet tudni? Glock az egyik pilota, a vilag egyik legsikeresebb uzletembere vette meg, most meg a Lloyds bank nyomott bele penzt...
nekem eleg sotet lo... -
Az eldobott vb cím után nem hinném hogy megveregették a vállát, végülis én csak ezért vagyok rá "mérges" vagy csalódtam benne? csak is ő rajta múlott. -
icemankimi #89974 kovi egy erős középpilóta meg jarno is remélem jók lesznek jövőre. -
-
Kovalainen nem rossz, sztem nem hiába tartották meg a McLaren-nél is ennyi ideig.
A saját elgondolásom szerint hasonló 'problémája' lehet mint Trulli-nak..azaz futamon nem igen jönnek össze a dolgok.
De egyébként stabilan autózhat és jó beállítási dolgokat hozhat, mert azért a McLaren-nél még két sz@r év után is kiálltak mellette szóban. -
Azzal sokra itt nem megy, hacsak nem valami munkamániás kisokos aki a technikai tudásával a Lotus segítségére lehet. -
Orulok, hogy Kovalainen marad az F1-ben. Lehet, hogy nem o a leggyorsabb versenyzo de nagyon szimpatikus ficko. -
MrTressy #89969 Már hivatalos ez az infó -
Angyalifény #89968 Már csak az aláírás hiányzik Schumacher szerződéséről? -
hungaroring honlapja? események menüpont -
nemtudom holkéne megkérdezni, de nemtudjátok esetleg hogy mikor lesz afféle nyíltnap a ringen, mikor személyautóval lehet rajta körözgetni? esetleg sose? :D -
Hát most nem Vili bátyánk lesz ott? Kovát én nem erőltetném, szimpatikus meg minden, de "lassú" és kiegyensúlyozatlan. -
Trulli, Kovalainen duó formálódik a Lotusnál -
OFF:
Minek oda egy finn? :D
A Finnek :D -
Nincs.
Meg ha belegondolok, legalább, hogy az a ************************ van Massa mellett. El se hiszem.
Legalább drukkolok a Mercinek. Bár Massanak is. De a
Alonsonak sose!
-
Ferrarinál van üres hely? meg amúgy is Sumi Merci nevelés. -
De mercihez? Hogyhogy nem a Ferrarihoz? -
WNW #89959 Ja.... Mar a nemet Bild, es a nemet RTL is ezt potyogi... Ha az utobbi elkezdi mondani, az mar nagyon forro.... F1 temakban nemigen szoktak arnyekra vetodni.... Ha igaz, durva lesz.................... -
Michael Schumacher ismét nyerni szeretne
Michael Schumacher visszatérése majdnem tökéletes: A FOCUS információi szerint a világbajnok és a Mercedes 2010-re szerződést kötött.
A tervhez még hozzátartozik, hogy a hétszeres világbajnok Sport Nagykövetként is hosszantartó kapcsolatot írt alá. Amikor az elmúlt nyáron a visszatérést tervezték a Ferrarival az orvosi teszt akadályt jelentett. Ez most problémamentesen lezajlott, a 40 éves versenyző öt millió dolláért indul az új Mercedes csapatnál (korábban Brawn).
A Daimlernél a belső vita megoldódott. Erich Klemm elmondta a FOCUS-nak: "Ebben a nehéz időben amikor minden centet meg kell forgatni, nehéz döntéseket hozni."
f1hungary.fw.hu -
Mi változik a Forma-1-ben 2010-ben? -
Jah ennyi...de mind1. -
#89950:) -
akkor írtam hogy nem értenek hozzá...de hiába...Ezt kapom vissza..." Te nem értesz hozzá...ők nagyon is jól tudják mit beszélnek"...ja...Czollner Gyula Monaco 2008...BARICHELLO MIT CSINÁL MIÉRT TARTJA FEL A MEZŐNYT KURVA ÉLETBE...Wéber: De ő a pozíciójáért harcol...7 helyen van...2 perc szünet.. -
Megkapták a VB trófeákat. ( jobb oldalt Button, bal oldalt Loeb ( WRC ) ha valaki nem ismerné fel őket:D:D:D )
-
G_ArchAngel #89952 nem, volt egy magyar F1 portalon egy cikk, ahol a magyar sportujsagirok ertekeltek az evet es ott volt ez az info...