Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Igen,...viszont mivel ez teljesen mindegy, így teljesen mindegy.
Mivel Kimi 2007-ben lett világbajnok, így az hogy 2008-ban készült a felmérés, vagy ma tök mindegy...emelkedni mitől emelkedett volna, a sülyedés meg nem érdekel.
aztán még mielőtt teljesen balra elmegy a dolog, ez az egész Kimi és Alonso népszerűségének összehasonlításából eredeztethető, ezzel kezdtem.
Nem azt akarom bebizonyítani, hogy Kimi népszerűsége sülyed, vagy megvilágítani hogy most hol tart jelenleg.
Azzal kezdtem hogy:
Szal sztem az F1 jelenlegi legnépszerűbb versenyzője jó eséllyel Alonso, azaz nem csinált rossz cserét a Ferrari, azaz F.P. mondata sztem simán értelmetlen, és még csak nem is tartom különösebben megalapozotnak:
"Sokak szemében éppen ez a mások által taszítónak tartott, már-már abszurd közönyösség teszi vonzóvá, ám a sportág aktuálisan legnépszerűbb versenyzője definíció szerint biztosan nem lehet "PR-katasztrófa." Az emberek odavannak érte (ő nincs oda értük), tehát eladható. Ennyi. Ebből a szempontból a Ferrari mindenképpen rosszul járt vele, hogy kitette a szűrét." [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=87891]#87891[/URL]
Az F1 Fanatic hozszólásban már ironia is volt, de magas volt a léc.
..és végül hamvába holt a dolog, ahogy az egyébként előre elrendeltetett így útólag belátom.
Na szal, hogy egy olyan oldal amit a kereső második találatára linkeltem, azzal az oldallal szemben amit viszont olvasok is (mivel az nem volt elég nemzetközi), szal hogy az az oldal 2008 juniusi felmérésével szemben a mai teljesen más eredményt hozna ki, nem fogok vitázni.
Nem tudom vágod-e, mostanában már kicsit elbizonytalanodom :)