182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
akkor nézhetsz új nickname-et:D -
Kapkodnak a jövő évi Brit Nagydíj jegyeiért
24 óra leforgása alatt 6 500 jegy kelt el, ami nem kevesebb, mint 1.2 millió font bevételt jelent, ami új rekord. -
Schumacher mercis visszatéréséről mik a vélemények?
Nekem most fordult meg először a fejemben a dolog, eddig világ életemben a ferrarinak szurkoltam és ezen túl is:) de nem bánnám azért ha visszajönne akár másik csapatban is. -
WNW #89868 Ez uzlet.. Soha nincs olyan, hogy soha....
-
"Nem akarom elveszteni a Brit Nagydíjat, ez az utolsó, amit akarok, de Silverstone-ba biztosan nem megyünk vissza."
Azért Börni se a szavahihetőségéről ismert. -
WNW #89866 Na azert tisztazzuk, Donington tulajdonosa akart F1 futamot, aztan hosszu honapok turelme, igergetese utan kiderult, hogy nem tudja teljesiteni amit vallalt... Ezutan miert Borni menjen el a fenebe..?!?! -
Pedig milyen jó túraautós pálya volt. :( -
Doningtont jól feltúrták erre meg nem is lesz semmi.
Börnie elmehet a csába. -
A következő 17 évben Silverstone rendezi a Brit Nagydíjat a Forma-1-es világbajnoki sorozatban. -
motorsportal.hu
"A Ferrarinak egy olyan versenyzőre van szüksége, aki Michael Schumacherhez hasonlóan magával tudja ragadni az alkalmazottakat. Kimi gyors, de nagyon zárkózott. Egy jó autóban tökéletes volt, azonban ha arról van szó, hogy az autó fejlesztése során hajtani kell a csapatot, akkor ebben Alonso a jobb. Fernando nagyon motivált, és nem akarja elkövetni ugyanazt a hibát, amit a McLarennél elkövetett." - idézi az Autobild a Ferrari csapatfőnökét, Stefano Domenicalit.
"Beszélgettem Fernandóval a McLarenes nehézségekről. Azt érezte, hogy becsapták, ugyanakkor azt is beismerte, hogy nem volt mindig fair Lewis Hamiltonnal szemben. Ilyen nem lesz Maranellóban. Ezt garantálom." -
Mi bajod van neked is?
Ez csak egy vicc, ráadásul pont hogy egy kiparodizálás a Kimi mániának, ha nem vetted volna észre.
-
Ez a mánia kezd beteges lenni.... -
Ez sokal jobb:) -
bazze hülye vagy? Már ne is haragudj meg...minden topicba befogod ezt nyomni? ... Mit képzelnek egyesek ... Manapság ez divat lett hogy Spamelnek az emberek? -
HKing #89857 Sziasztok nézetek meg a honlapom remélem tetszik és tudok segíteni!
www.bor-tisztitas.hu Nézzétek meg -
Ezzzz... xDDD Aki tud angolul az tudja mit ír a srác le... jól ábrázolja a helyzetet :D
-
Ez se gyenge
-
G_ArchAngel #89854 Magamra ismertem...
-
-
megvan ez Kit--Kat! :D -
madmanic #89851 Kiszel Tünde..
-
nem nem:) lassuk ferraris sapka van rajta es fagyit eszik, minden bizonnyal egy Kimi fan
-
Nem elozni lehet:) hanem sarga utan az also ivre a lekorozottek allnak mig folul a korben levok, igy visszaveheti ha tudja:D
-
Angyalifény #89848 Jó ebben mondjuk igazad van. -
Ezeknek semmi értelme...az F1-s szabályok teljesen más körülményeket vesznek figyelembe, sosem vágtam hogy a rákomba lehet összevetni ezeket.
Az F1-ben volt/van és lehet olyan helyzet hogy az egyik autó 4mp-l lassabb mint a másik. Mindez féktávon illetve beláthatalan kanyarba érkezve elég veszélyes...de most komolyan fel kellene ezeket a helyzeteket emlegetni??
Tök kézenfekvő hogy a két sorozat csak nyomokban hasonlít egymásra. -
Angyalifény #89846 NASCAR-ba el se kell engedni a mögötted jövőt akkor sem ha leng a zászló (azt most nem tudom hirtelen milyet lengetnek) Hadd lengessék aki mögötted jön meg nyomjon le ha tud, és nem úgy hogy kényszerítenek hogy engedjem el mint az F1-be. -
Angyalifény #89845 "Veszélyhelyzetekben, például erős esőben vagy baleset után beküldik a Safety Cart, azaz a biztonsági autót. Ebben a fázisban a biztonsági autó a mezőny előtt halad a saját sebességével, ami jóval alacsonyabb a Formula–1-es autók tempójánál. Ezalatt tilos az előzés (kivételt képeznek a lekörözöttek, akik körhátrányukat ledolgozhatják a mezőny mögé visszatérve, de az egymás közti sorrendjük nekik sem változhat és meg kell várniuk, míg a versenybírók megadják az engedélyt). Az így megtett körök is beletartoznak a verseny köreibe. A biztonsági autót 2000 óta a német Bernd Mayländer vezeti. 2009-től a biztonsági időszak alatt az autók sebességét egy elektromos rendszer szabályozza. Ez lehetővé teszi, hogy a korábbi évekkel ellentétben ismét a bokszba hajthassanak a versenyzők, míg a Safety Car a pályán van, mert így nem jutnak jogosulatlan előnyhöz"
F1-live.hu
-
Angyalifény #89844 Nem is kékzászlóról beszélek tudom hogy nincs hisz a NASCAR nálam mindent ütő kedvenc :) Én úgy értelmeztem hogy F1-.be is lehet előzni a bíztonsági autó mögött annak aki lekörözött. -
NASCAR-ba nincsen kék zászló ott kezdődik. -
Hát például Sutil a 20. helyről lenyomja pályán Buttont, aki épen vezeti a versenyt, és így visszaveszi a körét. -
ha valakit leköröznek, akkor visszaelőzi
-
Angyalifény #89840 Olvasgattam a hivatalos szabályzatot és abban benne van hogy a lekörözöttek ledolgozhatják hátrányukat valaki legyen kedves és írja le nekem hogy ez hogyan mi módon működik köszönöm.
Azt hittem csak a NASCAR-ba van ez hogy le lehet dolgozni 1 kört. (igaz ott csak épp az az 1 versenyző aki Luckydog. ) -
Safety Car? -
Angyalifény #89838
köszi
-
Angyalifény #89837 Kimi szöszi fejét felismerem :) -
Angyalifény #89836 Azt gondoltam hogy nem triatlonista :P -
G_ArchAngel #89835 ha jegkremet eszik Ferraris ruhaban, akkor minden bizonnyal Kimi az
-
Mad0x #89834 sumák -
Lestat #89833 Hát nem is tudom, talán valami autóversenyző? XD -
Angyalifény #89832 Ki ő .? nem ismerem fel.