• b-type
    Sikerült egy igazi -görbe tükröt- írnia.
    Úgy kellett megírnia a nyílvánvalót, hogy bárki nézzen bele lássa a maga 'rózsakertjét' :)
    Ezzel a James Hunt dologgal is olyan nekem, mint az egyik 'James Dean' punk haverom aki még mindig él.

Szal nekem Kimi olyan mint Nadal volt eleinte, csak Kimi úgy maradt, biztos bele lehet látni a rejtélyt, de ahoz tényleg neki kell drukkolni.
    ..a cikkben írt népszerűségi tényező jelenlétével viszont tudnék vitatkozni, Alonso, Kubica, Hamilton, Massa...Vettel megállt az utóbbi időben.
    Az olaszoknál mondjuk:

angoloknál mondjuk:

Spanyoloknál sejtem :)

Szal sztem az F1 jelenlegi legnépszerűbb versenyzője jó eséllyel Alonso, azaz nem csinált rossz cserét a Ferrari, azaz F.P. mondata sztem simán értelmetlen, és még csak nem is tartom különösebben megalapozotnak:
    "Sokak szemében éppen ez a mások által taszítónak tartott, már-már abszurd közönyösség teszi vonzóvá, ám a sportág aktuálisan legnépszerűbb versenyzője definíció szerint biztosan nem lehet "PR-katasztrófa." Az emberek odavannak érte (ő nincs oda értük), tehát eladható. Ennyi. Ebből a szempontból a Ferrari mindenképpen rosszul járt vele, hogy kitette a szűrét."

Nálunk elég népszerű,...és erre vannak is elgondolásaim de nem igazán vitaképesek.