FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Saor Alba
Downhill!!
Saor Alba
Downhill!!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Most ti jöttök <#eplus2>#eplus2>
A medve nem játék.
http://topgearhungary.blogspot.com/
elsõre is megértettük...
egyébként meg Aloval nem csak akkor lenne elsõ a BMW ha mindenki kihullik elõle...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Piké klasszis. Csak már visszavonult xD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
amúgy a Basf tulajdonában volt 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A medve nem játék.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Saor Alba
Ilyen beosztásban lévõ embernek ( szem. vél.: senkinek ) nem nézhetõ el..
<#nevetes1>#nevetes1> ez nagyon kész
miert ne lehetne szerepjatekot jatszani "naci" csajokkal?! nem ertem... biztos unta mar az apolonoket, es rendoroket...<#vigyor>#vigyor>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"