FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Kubica ide, Alonso meg a helyére😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Hát, ha Raikkonen visszavonul, akkor muszáj lesz 1 élpilótát szerzõdtetnie a Ferrarinak...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Solten
Ha minden kötél szakad, egye fene, mehet Ferkához egy évre B pilótaként.. <#eplus2>

Saor Alba

Solten
Álmodik a nyomor.

Saor Alba

gordon 24
Amig Todt ott van nem félek! Õ kijelentette ameddig õ ott van Alonso oda nem megy. Csak az a baj, hogy már nem igazán 100%-osan õ a goré.. Sõt talán már nem is õ az.. Szóval bekövetkezhet.

Downhill!!

Solten
Nem kell félni, a Ferrarinál olyan pilóták vannak és voltak akiben volt alázat. Ott a pilóta a csapatért van és a csapat õérte. Szerencsére Alonsoból hiányzik mindez.

Saor Alba

gordon 24
Mondjuk nem tudom mirõl beszél. Lehet nem egy versenyt éltünk át... Mind1.. Biztos igy van..

Downhill!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

<#hehe>

*mad visítva fetreng*

gordon 24
Szóval csak neki akarok jót😄

Downhill!!

gordon 24
A Ferrarinál értelmes okos emberek vannak! Nem érezné jol magát😄DD

Downhill!!

A mekinél már volt, köszönjük..

Most ti jöttök <#eplus2>

Solten
<#wink>

Saor Alba

gordon 24
<#worship>

Downhill!!

Solten
Nekem mind1 csak a Ferrarihoz ne.. 😮

😄

Saor Alba

a.carkey
Most te akkor a BMWért vagy, vagy Alonso ellenes vagy? Mert ha a BMWért, csak õ, senki más, akkor jól jártok majd vele, majd meglátod. 😄

A medve nem játék.

Minstrel
ne aggódjatok, majd elõtte biztos megkérdez Titeket a Tiszien Úr <#hehe><#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

desigo
többet nem kell elmondanod
elsõre is megértettük...

egyébként meg Aloval nem csak akkor lenne elsõ a BMW ha mindenki kihullik elõle...
MaSzKa

ide ne jöjjön alonso!!!!!!!4 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

norbi56
na a faszom hogyha falonso a bajorokhoz megy:@

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

desigo
loller
büntetõpontot Haminak xDDDD
a.carkey
Magny-Cours pont az a pálya, ahol 11. helyrõl gyõzni lehet ...

A medve nem játék.

Count Adyn
<#vigyor2>
Piké klasszis. Csak már visszavonult xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Netán Piké klasszis?😄 Hamilton minden dícséretetr megérdemel, egybõl az F1be és ugyan azon a szinten mozog mint Alonso vagy Kimi... klasszis vagy nem klasszis pokoli gyors és jó pilóta... azt hogy ki milyen jelzõkkel illeti lényegtelen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gameplusz
lol

Így, 1 teljesített szezon után már klasszisnak nevezni valakit... Hát, ez is egy fos híroldal.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

MaSzKa
alap

amúgy a Basf tulajdonában volt 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Tudtátok,hogy a bt52-es Hitler benzinjével ment?<#eplus2>
Gundark
Ez igaz 😊 De ne feledjük el, hogy mind a náci Németország mind a császári Japán, azért a kirobbantó oldalon szerepelt a II VH történetében, és õk is megérték a pénzüket. De szerintem lépjünk tovább a forma 1re 😊

Solten
A történelmet a gyõztesek írják.. :/

Saor Alba

a.carkey
No igen. Lazán ítéltek el háborús bûnösökek egy Drezda, sok Berlin és Tokió, valamint két atom után ...

A medve nem játék.

bardocz
Bezzeg az amerikaiak,akik nem öltek meg milliókat csak úgy...
épp ez a baj számomra, apjáról tudjuk kicsoda, erre pont jön a náci ruhás ügy, ez elég gáz sztem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a.carkey
Arafat és Gorbacsov is Nobel békedíjat kapott, pedig egyik sem volt egy szent, szóval minden elnézhetõ, kérdés, hogy milyen szemszögbõl nézzük éppen el. Mosley sok jót is csinált, de hát az alma ritkán esik messze a fájától. Apjáról tudta mindenki, hogy mi volt, ennek ellenére a fiát lazán megválaszották elnöknek, és nem jártak rosszul vele. Ennek az ügynek a felfújása kb. olyan, mint amikor itthon Schmitt Pált akarták Gyárfásék megpuccsolni. Az sem jött be, meg Bernie fejére a koronát sem.

A medve nem játék.

Istencsászár
Mi magyarok csak kussoljunk arról hogy mit lehet vagy mit nem, hiszen a saját országunkba is azt csinálnak velünk a politikusok amit akarnak... kár ezt vitatni... ilyen miatt önként kellene lemondania, már öreg, tele van pénzel.. hogy ha kiderült akkor vállalja fel és takarodjon, ez ilyen egyszerû.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
off: sztem ezt a nácis dolgot épp a zsidók szarják le magasról, szeretnék már elfelejteni végre a sok szenvedést, a nagytöbbség meg lihegi egyfolytába... Egyébként meg legyen nyugodtan valaki náci ha nem hangoztatja senkinek és terjeszti, abban hisz amiben akar.

Solten
Persze ez is jogos, de ha valaki fel mer húzni egy II vh-s német egyenruhát azt már rögtön fejbe kel lõni?? Magánélete csak rá tartozik, engem az F1-es szerepvállalása irritál.

Saor Alba

Solten
lol

Saor Alba

Count Adyn
volt casco ?D:SAD

szánalom a köbön...

De. Nekem kurvára mind1.. De ha hasonlóan demagóg akarnék lenni, kérdezd ezt meg a zsidó vallású forma1 rajongóktól, vagy akiknek a családja érintve volt, -és a legfontosabb- az izraeli érdeketségû szponzoroktól... ( gondolom vannak )

Ilyen beosztásban lévõ embernek ( szem. vél.: senkinek ) nem nézhetõ el..

bardocz
😄D
bardocz
Nem kurva mindgy,mi a faszt csinál szabadidejében?Max ha tanár,és jó példát kéne mutatnia a diákoknak,de itt errõl szó sincsen,senkinek semi köze ahoz,hogy õ mit csinál szabadidejében,akártcsak te mit csinálsz,vagy én.Hogy ha náci akkor mi van?
bordy
hamit feljelentették
<#nevetes1> ez nagyon kész

Solten
Hm, that's right... :/

Saor Alba

Mersant
hat szerintem meg amig nem mas karara koveti el a dolgait, azt csinal a maganeleteben amit akar, beosztastol fuggetlenul. ahhoz senkinek semmi koze...
miert ne lehetne szerepjatekot jatszani "naci" csajokkal?! nem ertem... biztos unta mar az apolonoket, es rendoroket...<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
vagy inkább kinyírja elõbb az F1-et.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Solten
Õ kihal inkább az F1-bõl, nem megy nyugdíjba...

Saor Alba

Punker
más már ezer éve nyugdíjba ment volna.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Biztos magyar õsei is vannak ...

A medve nem játék.