• G_ArchAngel #87834
    Totalcar anyahajos cikkebol:

"Ha már a sportnál voltunk, rákérdeztem a Forma-1-re is. Csak legyintett, szerinte a legendás tifosik, akik szinte ellepik az Olaszországi versenyeket, jó ha harmada valódi olasz. Az embereket nem érdekli a Forma-1.

-Hát akkor mi? - kérdem én.
    -Csakis Rossi. Valentino az Isten. - válaszolja habozás nélkül. - Biaggi, Capirossi öregek már, Rossi a fiatal bajnok. Mindenki imádja.
    -Gondolom, van motorod is...
    -Persze, egy 748-as Ducatim van, nagyon szeretem.
    -Nem szomorúak az olaszok, hogy Rossi nem egy Ducatival versenyzik?
    -Nem igazán, de elhiheted, hogy mindenki boldogabb lenne, ha olasz motorral állna rajthoz..."

Na, a torok iskolatarsaim szart sem tudnak az F1-rol, a japanok szinten, az angolokat nem erdekli...
    Valojaban egy brazil sracon es egy cseh lanyon kivul senkivel nem lehet beszelgetni az F1-rol egy tobbszaz diakot szamlalo nyelviskolaban. (oke, volt egy spanyol lany, aki szamomra tokeletes volt, mert Kimi-rajongo es amugyis a legszebb csaj volt a suliban, de mar visszament Madridba...) A diakok 2/3 tavol-keleti, tehat onnan jott, ahova Bernia atakarja helyezni az F1 sulypontjat. Kerdem en, minek? Mikor azokban a tulnepesedett orszagokban sem tudjak megtolteni a lelatokat...
    Ha apukat es kisfiat erdekli a vonatozas, kimegy az allomasra es megnezik a mozdonyokat (motorkocsikat, vagy mi a neve...)