FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem meg ha egy egyedülálló jelentéktelen ember teszi mindezt, akkor van igaza...

de ha egy nõs ember ( nemtom Mosley nõs-e), aki eléggé reflektor fényben van, prostikkal csinálja, ráadásul NÁCI egyenruhában -ismerve a családi hátteret- kicsit másképp néz ki.

Normális gondolkodású ember, azonnal lemondott volna sûrû bocsánat kérések közepette...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mersant
es teljesen igaza van...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a.carkey

A medve nem játék.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Solten
Kissé fellelkesedtek.. 😊

Saor Alba

zmeor
nemtom minek kell Kubicát és a BMW-t isteníteni..
Ha nem esik ki a két éllovas akkor megint csak a dobogó alsó fokát nyaldossák, vagy még azt sem..
nemtom hol van ebben vb-cím <#wow3>

leszarom a konfigod...

reaper4
<#eljen> ennek én is örülnék!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MaSzKa
A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen meglepõdve kérdezte Kubicát, hogy miért nem ünnepel a csapattal. "Ha hajnali négyig ébren vagyok, akkor utána három napig használhatatlan leszek. És szerdától tesztelnem kell." – mentette ki magát Kubica.

érdekes
remélem elõnyére válik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gratulálok, kerékcserénél tudsz figyelni a táblára, lámpát is meg lehetne végre szokni...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa
A nagy fölény magabiztossá, sõt nagyképûvé is tette Hamiltont, aki már-már kigúnyolta a többieket, akik a pálya több pontján is a feltöredezõ aszfaltra fogták, hogy szenvedtek az idõmérõn. A szupersztár ekkor még nem sejthette, hogy vasárnap is középpontba kerül majd...

Istencsászár
<#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
<#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
Õszintén szólva a figyelmetlenségbõl adódó baleseteket én nagyon drasztikusan büntetném, mondjuk 1 futamos eltiltás! Akkor biztosan jobban figyelne mindenki...

PléhboyNicko ennyire ne legyen birka. Akkor a jövõben ha bemegy a boxba,
száguldozzon és döngessen ki ezerrel akár az SC-be is. Adjon be egy szabálymódosítást arról, hogy minden szabályt töröljenek el.<#szomoru1>

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

bardocz
Akkro viszont remélem még jó sokszor megszopja.

nem hiszem, hogy érdekli a véleményed😄<#mf2><#zavart1><#eplus2>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MaSzKa
BMW-hez nem kõ 1 malomzó

😞

Kit--Kat
Kicsit utalgat is valakira😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Uoltsó bekezdés milyen igaz😊
f1-be sok az az 1sec...

Istencsászár
😊

A Kanadai Nagydíj gyõztese, és a világbajnoki tabella éllovasa, Robert Kubica azt nyilatkozta, hogy élvezné, ha a kétszeres világbajnok Fernando Alonso lenne a csapattársa a BMW Sauber csapatnál.

A 23 éves lengyel pilóta jó barátja Fernando Alonsónak, és a versenyhétvégéken sokszor kártyáznak, vagy vacsoráznak együtt.

Valószínû, hogy Kubica 2009-ben is az istállónál marad, de jelenlegi csapattársa, Nick Heidfeld, aki bár a jövõ évre érvényes szerzõdéssel rendelkezik, láthatóan szenved a szezon eddigi szakaszában.

Az El Pais kérdésére, miszerint szívesen lenne-e Alonso csapattársa a BMW-nél, Kubica azt válaszolta, hogy nem lenne ezzel problémája, mert nagyon jól kijön a spanyol bajnokkal.

„Nem tudom, mit tartogat a jövõ, de ha mindketten a BMW Sauber csapatnál versenyeznénk, akkor nagyon jól szórakoznánk együtt." - mondta a montreali gyõztes.

„Emberként és pilótaként is értékeljük egymást. Róla tudod, hogy amit mond, azt tényleg úgy is gondolja. Fernando nem olyan ember, aki sokat törõdik az image-ével. Nem mond semmit csak azért, hogy jó színben tûnjön fel, vagy mert az a marketing szempontjából elõnyös." - nyilatkozta a lengyel.

ha fel lettek volna sorakozva- ahogy már írtam- 22-25 mp alatt elhaladtak volna rég...

persze nem úgy kell érteni a sorakozást, hogy egy méterre követik egymást

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

pedig fel voltak sorakozva mint a huzat, épp ez az idei szabály, 1-2 kört megtesznek az SC mögött, aztán nyílik a box...

ez nem mostani probléma, majdnem minden futamon ahol volt sc valaki büntit kapott ez miatt.

mindíg sírás van miatta, nem csak most.

bardocz
Jah,meg mondhatnák a pilótának melyik oldalán van éppen valaki.Csak jól fel kéne kamerázni a kocsikat.
Norbi1990
Ide is Spotter kell mint az Indycar-ba!Pilótánként egy db és a kamerákon nézi, hogy mi történik a pálya egyes részein és a fülére mondja a pilótáknak, hogy mi van és hogy piros a lámpa.Ez lenne a legegyszerûbb megoldás szerintem.
Istencsászár
Leszedtem a futamot, megnéztem 20szor... ha Hami 1 seccel hamarabb reagálja le hogy elõtte lassítanak és megállnak ( mert közel volt hozzájuk, de annyira nem hogy triviális legyen a dolog ), akkor lehet nem megy bele Kimibe, de akkor is el kellett volna rántania, balra, mert Kubicába belemegy... való igaz hogy a boxot nem kellett volna kinyitni, mert ez a baleset annak köszönhetõ, meg hogy a csapat nem tudja mikor van piros és nem szoltak neki, meg hogy nem látta meg idõben a lámpát, de itt 1 secen múlott a dolog... hülye helyzet... Rosberg még mgötte jött õs se tudott megállni, csak A Rönónak sikerült.

Kit--Kat
Érdekes ez eddig senkit nem zavart, csak az, hogy nem lehet tankolni, ha zárva a box....
Most, hogy Hamilton kocc már tötörljük el... Meg van az értelme ennek és van is aki tudja használni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

NEM voltak felsorakozva értsd már meg!

A mezõnynek rég el kellett volna haladnia abban a 22-25 mp ben amíg a boxkiállás tart!

Mivel hamarabb nyitották ki a boxutcát, a mezõny fele még a hosszú egyenesben bóklászott, ezért volt lezárva a vége..

Mindenki csak szív ez miatt az idióta csiki-csuki szabály miatt, miért nem törlik el??

nem érted? Felsorakoznak SC mögött, amikor is évtizedek óta mezõny egyik fele kimegy tankolni másik fele pályán marad. A mezõnyt muszály megvárni, hogy elmenjen. Mi köze ahhoz mikor nyitják ki?

ezért nem kell kinyitni a boxutcát amíg nem zárkózott fel a mezõny..

aztán meg váratni a kijáratnál a népet..

szar a szabály, és hibázott aki megnyitotta a boxot..

Beleszaladt Monty is Kanadában.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

bardocz
Akkor most színvak,vagy hülye?<#idiota>
hát ezaz, ez a szabály már baromi rég megvan, Montoya idején is megvolt 2 éve, õ is pont Kanadában baxta el. Az történt, hogy õ a mezõny végén volt, többiek nem jöttek ki tankolni, csak õ. Lámpa ugyanígy piros volt, a mezõny az SC-vel nagyon lassan haladt, Montoya kijött tankolás után, és a mezõny elejére került így.
Azaz bárki gondolna egyet, és a félmezõnyt megelõzi a boxban, a piros lámpa ezt akadályozza. 1-2 embernek jó lenne végre megtanulni...

bardocz
Kurvára nem hülye szabály,az,hogy amíg nem megy el a komplett mezõny piros,gondoljon már bele a pici agycskáhjával mi lenne,ha SC mögé csak úgy mindenki bevágódna,oda ahova akar.
Kit--Kat
De nem elfékezte ez tény, hamarabb fékezett mint Sutil, az lehet, hogy rossz helyen fékezett, de nem el.

Istencsászár
Az hogy Sutilba ment véletlen... az hogy elfélezte az õ hibája.
Az hogy Hamilton Kimibe ment véletlen... az hogy az õ hibája tény.

Kit--Kat
Érdeke Kimi balaesetére nem azt mondtad, hogy pech, hanem hibázott.

Nem kell védeni hamiltont elvileg nem is a dolgod.

Alkalmazkodni kell a szabályokhoz és a helyzetekhez

Amiben Hamilton profi ugye...

passatgt
vagy lehetnének sima garázsok is, távirányítóval a slusszkulcson szépen kinyitja, beáll és mehet😊

Szerencsére attól még messze van. Én tisztelem Schumachert (nem mellékesen a kedvenc pilótám), de a nyilatkozatai többnyire túlságosan is színtelen-szagtalanok voltak, ha diplomatikusak is. Mindenesetre a szókimondás és a pimaszság nem egyenlõ a gõgösséggel és a taplósággal, így én örülök annak, hogy - részben a kisebb tehernek köszönhetõen - ismét kulturáltan tud nyilatkozni. A gyorsasága sem tûnik éppen megkopottnak, a kieséséig nagyon jó ment a hétvégén, Heidfeld megelõzése Montrealban pedig távolról sem kötelezõ feladat.

Fõleg amikor nemsikerül... két kezem kevés lenne ahhoz hogy összeszámoljuk hányan mentek át a piroson az elmult években,

Ez érdekes, mert ezért szokás szerint azonnali kizárás jár, az pedig nem volt sok az elmúlt években. Nekem konkrétan Massa és Fisichella rémlik tavalyról. Mindenesetre illetve volna jobban figyelni, ha már hónapok téma maga az elmebeteg szabályozás. Alkalmazkodni kell a szabályokhoz és a helyzetekhez, ez is a verseny része.
Istencsászár
😊, sorompót oda nekik😄

passatgt
födlbõl kijövõ oszlopok kellenének mint svédországba azthiszem😊

Istencsászár
Fõleg amikor nemsikerül... két kezem kevés lenne ahhoz hogy összeszámoljuk hányan mentek át a piroson az elmult években, õk sem látták... vagy nem aklarták, de nemhiszem h 20-30 seces büntetés vagy kizárást kockáztatnak egy 5-10 seces várakozásért, nem éri meg, ha meg igen akkor idióák😊 de szerintem ez az egész ott van elrontva hogy a pilóták nincsenek tájékoztatva, kormányon kéne villognia egy 5 cmeres lednek hogy ájjá meg, vagy rádión szólni nekik, vagy figyelni azt a lámpát esetleg ugy kialakítani hogy akkor is meglássa hogy ha nem akarja... ha meg átmegy akkor kizárás egybõl és akkor odafigyelnek jobban... nem Hamilton ez egyetlen aki ezt benézte, Rosberg is😊, meg még sokan, csak õk ütköztek, és pont Kimivel ami a szurkolóknak meg a sajtónak egy okkal több hogy legyen kit hibáztatni... pech.

Istencsászár
Ne hasonlítson😊, legyen olyan mint mindig is volt, pimasz, agresszív és gyors... ne kényelmesedjen el, és ne legyen szerény...

Kit--Kat
Õ a megoldások mestere😄

"Nem is értjük, hogy mi történt 30 másodpercen belül. Engem egy kicsit tovább tankoltak, elõttem voltak ketten, õk hirtelen megálltak, amikor én még a piros lámpát figyeltem. Szerintem hülye a szabály. Versenyben vagyunk, hogy lehetne így figyelni a bokszutca végén a lámpát? De ez a szabály, így el kell fogadni."

Elõtted lévõknek sikerült... Lehet mégse vagy istenkirály?

Nos.. Annyira nem lehetett visszatolni, hogy a verseny utan, ha valaki figyelte, a nep mar ott setalgatott a palyan, mikor egy munkagep, Kimi Ferrarijaval, ott slattyogott a palya kozepen....