Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Singapore-ban elcseszte,..lehet arra számított hogy Alguersuari félti majd az autóját, vagy csak túl optimistán közelítette meg a helyzetet...végül is többen is ott próbálkoztak, talán a tévéből egyértelműbb mint a versenyző nézetéből.
Nem tudom, de ott szerintem is hibázott.
Suzuka-ban viszont nem, több körön keresztül ment Kova' se'gében, és látszott hogy próbálgatja a támadóíveket kigyorson, kanyaríven, féken.
...és végül is megcsinálta(!) nem féktáv közben ütköztek, nem ott ütköztek ahol Kovalainen még nem volt verve. Nem ütközni azért ütköztek mert Kovalainen visszatámadott a rázókövön átdobva az autót.
Sutil azt az előzést megcsinálta.
Az hogy nem hagyott helyet, az nálam nem érv..én azt egy ostobaságnak tartom személy szerint. Persze le lehet zárni valaki előtt az ívet úgy is hogy annak valóban nincs módja sem lassítani vagy ívet változtatni,..de ez baromira nem az a helyzet volt...de egyáltalán nem is akarok senkit az álláspontomra csábítani. Sztem ez versenyzői otrombaság volt...F2 színvonal.