WNW#87759
Kimi nyilatkozata eleg egyertelmu.. Mar csak akkor erdekli a versenyzes, ha alatolnak egy VB eselyes kocsit, amugy csak farasztja az egesz.. Ezt nevezzuk mi alulmotivaltsagnak, es ez latszik rajta a VB cime ota egyre jobban.. Ez meg egy Ferrarinal nem megy, nekik tuzben ego versenyzokre van szukseguk mint a palyan, mint a hatter munkakban..
Schumi es tanacsai... Ostoba, aki nem hallgatja meg.. Nem muszaj egy az egyben figyelembe venni oket, szerintem Massa se ezt teszi, de mindig mindenbol lehet epitkezni.. Kimi eseteben pl. hasznos lett volna par gondolatot meghallgatni arrol, hogy Schumi hogy volt kepes ennyi even at, folyamatosan 100%-ot adni, meg akkor is, mikor az elbaltazott Bridgestone gumi fejlesztes miatt egy evet vegigkuszkodtek a Michelines csapatok ellen.. Vagy arrol, hogy lehet a csapatanak a tagjait motivalni a szerelotol, a takaritonoig bezarolag, es igy tovabb...
Sose szerettem Sennat, Alonsot.. Hamihoz, Kimihez inkabb semleges a hozzaallasom.. De azt sose vontam ketsegbe, hogy alapvetoen tudnak vezetni, es nagyok jok.. Igaz azt is latja az ember, mik a hibaik...:)