FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a pálya gyorsasága miatt. nincs szükség arra a plussz leszorítóerõre amit generál illetve hátraolja a levegõt a kocsi hátuljához.
kb ennyi<#wink>#wink>
!Forza Ferrari!

Saor Alba
"A kiállás nem volt szerencsés. Amikor befejeztük a tankolást láttam, hogy a boxutca elején többen is harcolnak, így ki akartam maradni ebbõl, és kikerülni õket, de hirtelen megálltak."
mert csak úgy lehet kerülgetni a boxban limittel, pláne 2 kocsit.
különben ha Börni is sexbotrányba keveredne akkor kié lenne az F1?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Viccet félretéve, komoly fejlõdést tanúsít a csapat.
Saor Alba
Räikkönen szerint a BMW-re komolyan figyelni kell
Saor Alba
Valahogy ilyen pozíciókért még nem láttam elõzni Massát, csak õt elõzték meg<#taps>#taps>
Okos vagy valóban nem a címvédõre kell alapozni (aki most vezetne valsz, ha nem lökik ki), hanem a 4 futamon tudok gyõzni de csak pólból Massára<#taps>#taps>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ez de hülyeség! 😊
A medve nem játék.
"Mogotte mentek be a boxba, es siman elotte jottek volna ki.. "
Elõtte jöttek ki! Vagyis nem jó az elõtte jöttek VOLNA ki ...
Ha ez így igaz, akkor nincs baleset. A Meki tavaly eljátszotta a jó boxpozíciót. 😊
Nézd, ha nem Hamilton elõtt vannak, akkor lett volna volna, de voltak, nincs, szóval így volna most nem volt. 😄
A medve nem játék.
😄😄
!Forza Ferrari!
Bild: "A béna Hamilton kettõs gyõzelmet ajándékozott a BMW-nek."
Focus: "Robert Kubica gyõzelme remek reklám a Formula-1-nek."
Express: "A Formula-1-ben másképp járnak az órák mint a fociban. Lengyelország – Németország 1:0. Kubica a baleset után a csúcsra tört."
Anglia
The Times: "Hamilton katasztrofális ütközése. A brit pilóta hibája gyõzelemhez segítette Kubicát. Räikkönen butának nevezte Hamiltont az eset után."
The Guardian: "A megszégyenített Hamilton kirepült. A gyõzelmi esélyek meghiúsultak, amikor Kiminek ütközött a boxban. Kubica az elsõ gyõzelmét ünnepelhette."
The Independent: "Kubica elsõ gyõzelmét ünnepelhette, míg Hamilton az ütközést sajnálja. Néha napján Te eszed meg a medvét, míg máskor Te vagy a medve vacsorája."
Daily Telegraph: "Hamilton nagy árat fizet a buta hibáért. Kubica kihasználta a lehetõséget és a tabella élére állt."
Spanyolország
Sport: "Kubica és a BMW ünnepelt. Kubica az év meglepetése. Hamilton hatalmas hibát követett el."
El Periodico: "Kubica a gyõzelmével a tabella új éllovasa. Egy gyõzelem II. János Pál pápa nevében. Elérkezett Kubica ideje."
Olaszország
Gazzetta dello Sport: "Kubica mese. Egy évvel a baleset után, meghódítja a Kanadát. Räikkönen számára az újabb nullázás után nehéz lesz a bajnoki címvédés."
Tuttosport: "Düh és csalódottság Ferrarinál. A maranellói csapat nyerhetett volna, ha Hamilton nem hatástalanítja Räikkönent. Tönkretette a Ferrari versenyét."
Corriere dello Sport: "Räikkönen a ráfutásos baleset után kiesett. Kimi dühös, mert nyerhetett volna."
Le Republica: "Hamilton borzalmas. Ebbõl Kubica profitált. Kimi üres kézzel távozott."
http://www.formula.hu/
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Saor Alba
Nico Rosberg: "Nem volt szép. Ez van."
Nem vetted észre, hogy piros a lámpa?
Nico Rosberg: "Nem szeretnék semmit sem mondani errõl. A sajtósunk azt mondta, hogy nem beszélhetek errõl."
De mégis. Nem vetted észre a lámpát?
Nico Rosberg: "Nem mondhatok semmit."
Mit mondanál a versenyrõl?
Nico Rosberg: "Leestem az ívrõl, így Kovalainen elment mellettem. A kavicsok miatt nem volt tapadás. Borzalmas volt ilyen pályaviszonyok mellett versenyezni. Nem szabadna ilyen pályát építeni."
"De szeretnék gratulálni Robertnek és a BMW-nek."
Saor Alba
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1000Eurom-meg nincs 😞
Azért vagyok mérges, mert megint Kimi vezetne és már elkéne kezdeni Kimire építeni, mert a BMW és a McLaren 1 csapatos.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A medve nem játék.
Na de nincs tragédia, a BMW-t simán verni kell mindig, Hami megkapja a büntijét, és nincs nagy vész. Ezzel most Massa járt a legjobban, õ lesz Kimi legnagyobb elenfele sztem a VB címért.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\