FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
a csúszkálás miatt a kanyarokba jól jött volna sztem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
A futamgyõztes Robert Kubica a versenyt követõen kijelentette, 100 százalékos támogatást vár el csapatától a világbajnoki címért folytatott csatában, de McLarent nem aggasztja, ha a BMW elsõ számú versenyzõvé nevezi ki a lengyel versenyzõt.

oneal1
sztem tök egyértelmû.

a pálya gyorsasága miatt. nincs szükség arra a plussz leszorítóerõre amit generál illetve hátraolja a levegõt a kocsi hátuljához.

kb ennyi<#wink>

!Forza Ferrari!

Solten
levitte õket a menetszél

Saor Alba

MaSzKa

MaSzKa
amugy sehol nem írják miért maradt el a szarvacskák

Solten
A jelenlegi boxutca szabály is eléggé szerencsétlen... Van olyan futam amin nincs geb@sz emiatt?

Saor Alba

bordy
nekem még ez is tetszett.

"A kiállás nem volt szerencsés. Amikor befejeztük a tankolást láttam, hogy a boxutca elején többen is harcolnak, így ki akartam maradni ebbõl, és kikerülni õket, de hirtelen megálltak."

mert csak úgy lehet kerülgetni a boxban limittel, pláne 2 kocsit.

MaSzKa
Forma-1 kereskedelmi jogainak birtokosának, Bernie Ecclestone-nak kellene megegyezni az új szabályzatban.

különben ha Börni is sexbotrányba keveredne akkor kié lenne az F1?

az a vicc, hogy Kubica-Kimi nagy meccsben volt, eggymás mellett a boxutcában mindig egy izgalmas helyzet, mégis észlelték a piros lámpát

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Solten
Persze, mert ha kiesnek elõlük még a végén a bmw-sek megnyerik a köv. futamot is... <#hehe>

Viccet félretéve, komoly fejlõdést tanúsít a csapat.

Saor Alba

MaSzKa

Räikkönen szerint a BMW-re komolyan figyelni kell

Solten
Az olasz sportsajtóval nem érdemes foglalkozni. Ha nem hoz valaki 100%-ot az már közellenség nekik, még ha az imádott Ferrarijukról van is szó... <#hehe>

Saor Alba

Kit--Kat
Hát-hát persze mindent meg lehet magyarázni azt is amikor Kimi megelõzte Kubicát Bachreinben a 2. helyért õ is biztos elengedte....

Valahogy ilyen pozíciókért még nem láttam elõzni Massát, csak õt elõzték meg<#taps>

Okos vagy valóban nem a címvédõre kell alapozni (aki most vezetne valsz, ha nem lökik ki), hanem a 4 futamon tudok gyõzni de csak pólból Massára<#taps>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#wilting>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

a.carkey
Gazzetta dello Sport: "... Räikkönen számára az újabb nullázás után nehéz lesz a bajnoki címvédés."

Ez de hülyeség! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
M1x:
"Mogotte mentek be a boxba, es siman elotte jottek volna ki.. "
Elõtte jöttek ki! Vagyis nem jó az elõtte jöttek VOLNA ki ...
Ha ez így igaz, akkor nincs baleset. A Meki tavaly eljátszotta a jó boxpozíciót. 😊

Nézd, ha nem Hamilton elõtt vannak, akkor lett volna volna, de voltak, nincs, szóval így volna most nem volt. 😄

A medve nem játék.

MaSzKa

fanka93
"Egy gyõzelem II. János Pál pápa nevében"
😄D

desigo
jók ezek a címek xD
oneal1
jahhh😄😄

!Forza Ferrari!

GregSB
Vicces gyerek meg kell hagyni 😄

oneal1
"Ha sorban álltak volna, könnyebb lett volna észrevenni." – jelentette ki Hamilton.

😄😄

!Forza Ferrari!

bardocz
Nem igaz,ugyanis boxban akik elõször kezdik el(legközelebb vanak a bejárathoz) több kcosit kell figyelniük kiállásnál,míg a kijûratnál jóval kevesebbet.
bardocz
Úristen ekkora egy faszlámát.
bardocz
Vettel😄D
MaSzKa
Németország

Bild: "A béna Hamilton kettõs gyõzelmet ajándékozott a BMW-nek."

Focus: "Robert Kubica gyõzelme remek reklám a Formula-1-nek."

Express: "A Formula-1-ben másképp járnak az órák mint a fociban. Lengyelország – Németország 1:0. Kubica a baleset után a csúcsra tört."

Anglia

The Times: "Hamilton katasztrofális ütközése. A brit pilóta hibája gyõzelemhez segítette Kubicát. Räikkönen butának nevezte Hamiltont az eset után."

The Guardian: "A megszégyenített Hamilton kirepült. A gyõzelmi esélyek meghiúsultak, amikor Kiminek ütközött a boxban. Kubica az elsõ gyõzelmét ünnepelhette."

The Independent: "Kubica elsõ gyõzelmét ünnepelhette, míg Hamilton az ütközést sajnálja. Néha napján Te eszed meg a medvét, míg máskor Te vagy a medve vacsorája."

Daily Telegraph: "Hamilton nagy árat fizet a buta hibáért. Kubica kihasználta a lehetõséget és a tabella élére állt."

Spanyolország

Sport: "Kubica és a BMW ünnepelt. Kubica az év meglepetése. Hamilton hatalmas hibát követett el."

El Periodico: "Kubica a gyõzelmével a tabella új éllovasa. Egy gyõzelem II. János Pál pápa nevében. Elérkezett Kubica ideje."

Olaszország

Gazzetta dello Sport: "Kubica mese. Egy évvel a baleset után, meghódítja a Kanadát. Räikkönen számára az újabb nullázás után nehéz lesz a bajnoki címvédés."

Tuttosport: "Düh és csalódottság Ferrarinál. A maranellói csapat nyerhetett volna, ha Hamilton nem hatástalanítja Räikkönent. Tönkretette a Ferrari versenyét."

Corriere dello Sport: "Räikkönen a ráfutásos baleset után kiesett. Kimi dühös, mert nyerhetett volna."

Le Republica: "Hamilton borzalmas. Ebbõl Kubica profitált. Kimi üres kézzel távozott."

http://www.formula.hu/

Solten
A sajtósunk azt mondta, hogy nem beszélhetek errõl."

<#banplz><#banplz><#banplz>

Saor Alba

MaSzKa
Mit történt a boxban amikor belementél az elõtted állókba?
Nico Rosberg: "Nem volt szép. Ez van."

Nem vetted észre, hogy piros a lámpa?
Nico Rosberg: "Nem szeretnék semmit sem mondani errõl. A sajtósunk azt mondta, hogy nem beszélhetek errõl."

De mégis. Nem vetted észre a lámpát?
Nico Rosberg: "Nem mondhatok semmit."

Mit mondanál a versenyrõl?
Nico Rosberg: "Leestem az ívrõl, így Kovalainen elment mellettem. A kavicsok miatt nem volt tapadás. Borzalmas volt ilyen pályaviszonyok mellett versenyezni. Nem szabadna ilyen pályát építeni."

"De szeretnék gratulálni Robertnek és a BMW-nek."

Isztambul teljesen mas karakterisztikaju palya, ott nem olyan egszeru feltartani valaki.. Masfelol Alonsot nem leelozte Kimi csataban, hanem Alonso felreallt.. Es igen a Ferrari vegre donthetne Massa mellett, mert egy alkoholista, az egeszet uno bulikiralyra nem lehet alapozni..<#mf1>

MaSzKa

De volna, mert nem jottek ki, mivel leamortizalodtak...😊) Masfelol tok mindegy hol a boksz, a bokszutca mindenkinek egyforma hosszu... Hamit mar reg tankoltak, mikor Kimi/Kubica meg csak gurult a tankolas fele.. Aztan mikor oket tankoltak, akkor Hami gurult...

Solten
<#hehe> Hamika igen, ez olyan sport amiben minden olyan nagyon gyorsan történik... <#hehe>

Saor Alba

Bercy
Sírok...ha egymás mögött állnak még ennyi ideje se lett volna fékezni.
Kit--Kat
"Óvatos voltam. Rápillantottam a piros lámpára, majd amikor visszanéztem, ott álltak elõttem. Minden nagyon gyorsan történt. A két autó egymás mellett állt. Ha sorban álltak volna, könnyebb lett volna észrevenni." – jelentette ki Hamilton.

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
ja és 80eFt-ból is tudok venni igazi BMW-t 😄 E30

MaSzKa
utólag okosnak lenni könnyû

1000Eurom-meg nincs 😞

Kit--Kat
Gondolj bele, ha 1000 Eurót raksz meg.... Most vehetnél egy igazi BMW-t😄

MaSzKa
csak 8eFt 😄

Kit--Kat
Mit értékeljek rajta át??? Kimi is volt Alonso mögött beszorulva 1 körig (török), aztán leelõzte (versenyben!). De komolyan Kimit kicsapták vezetõ helyrõl (dualban Kubicával) Massa ekkor volt a 6. ezen mit kell átértékelni?!

Azért vagyok mérges, mert megint Kimi vezetne és már elkéne kezdeni Kimire építeni, mert a BMW és a McLaren 1 csapatos.

norbi56
Maszka mennyit kaszáltál a fogadáson?😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

djfuge
Csak szolnék hogy most végre jönnek a Kimi és Ferrari pályák,ahol nagyon jo a Ferrari és Kimi is.Ugy hogy nyugi Kimi drukkerek,most szerzünk pár 10 pontot.😊

a.carkey
"Mogotte mentek be a boxba, es siman elotte jottek volna ki." Elõtte jöttek ki, nem volt "volna". Viszont van ez így, különösen ha egy csapat az elõzõ évben a legvégén végez és a legszarabb boxot kapja ...

A medve nem játék.

a.carkey
Istenem, hogy mennyi hülye ember van. Legalább jó bula lenne, de nem ...

A medve nem játék.

Count Adyn
Valószinüleg kevesebb benzin volt Hamilton kocsijában sztem is, vagy 10 secig töltötték, kb egy szintre került ezzel Kubicával és Kimivel. Ha nincs a baleset sztem siman Kimi-Kubica-Hamilton dobogó, és nõtt volna Kimi elõníe a VB-ben, ehelyett...

Na de nincs tragédia, a BMW-t simán verni kell mindig, Hami megkapja a büntijét, és nincs nagy vész. Ezzel most Massa járt a legjobban, õ lesz Kimi legnagyobb elenfele sztem a VB címért.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
<#eljen><#worship>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Solten
Szerintem is, Massa eléggé hullámzó...

Saor Alba

Schumi mindenkinel jobb volt... Kimi is csak soprogetne mogotte..😊

Kisokos.. Alonso moge beszorulva legyel tokos ezen a palyan..😊) Es nem tudjuk kinek mennyi uzemanyaga volt... Az mindenesetre erdekes volt, hogy Kimi/Kubica mennyivel elobb vegzett a tankolassal, mint Hami.. Mogotte mentek be a boxba, es siman elotte jottek volna ki.. Szerintem Hami tankja mar porzott, a masik 2 kocsira meg csak ra kellett tankolni valamennyit.. Valoszinuleg Massanal is ez volt, ezert nem is hepciaskodott Alonsoval, kockaztatva hogy Alonso felmazolja a falra... Viszont mikor muszaly volt, feljott a 17. helyrol az 5.-re full gazon vegig... Ideje lenne kicsit atertekelni a begyoposodott felfogasodat..😊

én már meg se szólalok😄... Nekem mind1, hogy melyik Ferrari pilota nyeri a vb-t, de Massa-t nem érzem olyan kiemelkedõ tehetségnek. Schumacher mellett is volt, hogy gyõzni tudott, vagy jobb helyen végzett, de alapjában véve MS sokkal stabilabb volt és általában tudott hozni egy szintet.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\