Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Joó Gábort tényleg valaki üsse már le az indexen. Az a pali (?) egy katasztrófa. Produkálnia kell a cikkeket a témában, és atombaromságokat ír le:
"A balesetet megrendelő Flavio Briatore szerdán lemondott, cinkostársától, Pat Symondstól megvált a Renault, abban reménykedve, a főkolomposok nélkül nagyobb esélye lesz, ha nem is megúszni, de kevésbé szigorú büntetéssel átvészelni a hétfői FIA-tárgyalást."
... majd a focival kapcsolatos !!! bundákról irogat féloldalakat. :)
Jelentsék már be a Ferrari összeállítását és legyen meg a meghallgatás.
Joó Gábor egy buzi. Ezt én állítom. Ő gondolom majd mást mondana, de én kijelentettem, szóval ez úgy van. Minek védekeznie, úgyis nekem van igazam. Ma láttam lemenni a közértbe. Bár ő azt állítja sörért ment, én meg azt mondom, hogy azért hagyta el a lakását, hogy seggbetolja a bolt pénztárosát. Hiába védekezik. Én ezt állítom, tehát így van.
Gabika kb. ilyen szinten mozog a postjaival. Az "Alonso biztos, hogy a Ferrariba megy" folyamatos zöngeményei után - amióta ez már egyáltalán nem "biztos", azóta ezzel kussol. Most éppen a Renault ellen fabrikálja a "megdönthetetlen" vádakat. :)
Hogy miért idegesít ez? Mert baromi sokan elolvassák amit ír, és kb. annyira tárgyilagos a gyerek, és józan, mint Piszkos Fred.