182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Coloni nem tudott rajthoz állni. A Modena meg a Lambonak volt a gyári csapata, csak nem merték a nevüket adni. :) -
Upsz. elnéztem...faszom többet nem maradok fent 20 órát. Mostmár azé is végig nézem ezt a rohadt Truck seriest...
sorry -
fail -
by:G_ArchAngel
-
"Ennyit er a Ferrari, jovore se lepjenek tul egyszer sem a Q2-n..."
érdekes...gondolom ennyire szereted. -
nem fikáztam hanem bosszúsan mondtam
lol -
-.-". Esküszöm nem értem miért jó ez hogy fikázol egy másik csapatot. Én ritkán fikázom a McLarent mert olyan pilóták ültek benne korábban akiket ezerrel tisztelek. Pedig valljuk be idén ők se voltak toppon, most kapták évvége fele magukat össze. De ha neked jól esik csináld, de ha harc hát legyen harc :). -
Ferrari tele van pénzzel meg pilótával raklap szám de egy normális autó az nincs... -
spiczi91 #88704 én sem sorolom gyári csapatnak a McLarent amíg nincs 50%nál nagyobb tulajdona benne a Mercedesnek -
Nem is az. -
Ja, csak szerintem vannak olyanok, akik annak tekintik. -
Ők sose voltak Gyári csapat legjobb tudomásom szerint :) -
Na ezt nem tudtam, így tényleg nem gyári csapat. Gyári csapat mindent magának csinál. Szóval én a meklárent sem tekintem gyári csapatnak. -
Team Lotus - Lotus - 102B - Judd EV 3.5 V8 - G - 11 Mika Häkkinen
12 Julian Bailey, Johnny Herbert, Michael Bartels -
spiczi91 #88698 A Lotus csak kasznit csinált, sosem volt saját motorjuk, szerintem ez azért minimális feltétele a gyári csapatként való kezelésnek. szerintem.
Bár ha nagyon akarunk szőrszált hasogatni akkor odavehetjük. -
Lotus nem gyári csapatként indult? -
1991 F1-es GYÁRI csapatok!!!!
Honda Marlboro McLaren
Braun Tyrrell Honda
Canon Williams Team
Motor Racing Developments Ltd
Footwork Grand Prix International
Team Lotus
Fondmetal F1 SpA
Leyton House Racing
Automobiles Gonfaronaise Sportive
Camel Benetton Ford
Scuderia Italia SpA
Minardi Team
Ligier Gitanes
Scuderia Ferrari SpA
Larrousse F1
Coloni Racing Srl
Team 7UP Jordan
Modena Team SpA
Mond melyik gyári csapat a Ferkán kívül. -
spiczi91 #88695 Az egyetlen péda még a Renault. -
Igen a Ferrari volt csak gyári csapat mindig. De voltak olyan szezonok ahol csak Privát csapatok voltak. Nézd végig a 90-es éveket, hogy milyen csapatok voltak, és mondj egy gyári csapatot (a ferrarin kívül). -
spiczi91 #88693 fail!
nem teljesen igaz, nem volt ennyi, és főképp nem hoztak ennyi pénzt, amivel tönkrevágták a sportot -
WNW #88692 Ember, gyari csapatok mindig is voltak, es lesznek.. 
-
ahamm:) 1983, 1999 mivan ha megint jon egy ilyen kis lukacska:D -
"oldal letöltésének megszakítása"
Disz iz da szolúsön -

-
Akkor ez a "sport" nem nekünk való...megyek Nascart nézni :). Az a magamfajta paraszt embernek készült...
Alig várom az új startját az IndyCarnak. Ezért kár amúgy hogy nem történt kettészakadás F1ben. Legalább F1 néven futna verseny is....
Takarodna el a sok gyári csapat a picsába...A francnak jöttek be... -
Igen, sokaknak meg egy elérhetetlen csilli-villi csoda, ez a felső tízezernek készült nem nekünk.
Most őszintén hol van ez Hockenheim, Imola, Spa, vagy akár a Ring-hez képest?
Hol láttok itt füvön gubbasztó fanatikusokat, ez a pálya olyan fehér és olyan steril mint egy műtő, még az arabok is orvosi köpenyben járnak. -
Ennyi erővel Button faterja is kivonulhatna... mit zavar? -
vársz 1 percet amíg betölti és nem fog ugrálni... -
madmanic #88684 OFF
gyűlölök mindenkit aki teleszarja a topikot ezer képpel és nem lehet a hsz eket olvasni mert az egy megás nettel -szegény én- folyamatosan tölti be és elugrál...
ON -
Meg tudom nézni valahol felvételről a neten?
Egy linket megköszönnék! -
Hamilton más dimenzió, holnap kört ad a fél mezőnynek, ha ilyen tempóban végig tekeri mint amekkora előnye volt ma. -
Hát ha azt modnja akkor igen! -
SzocsA #88680 azt mondta gyula hogy egy időben két futamot is tudnak rendezni ezen a pályán! ez igaz? -
barmi #88679
Forrás: A5
-
Fotósok álma ez a pálya úgy látom... -
-
-
Igen, azzal kéne főbe lőni aki csinálta
-
Köszönjük Emese:) -
SzocsA #88673 úgy néz ki a pálya vonalvezetése mint egy pisztoly