Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
/OFF
"Az elmúlt 3-4 hozzászólásodban mennyi szólt az F1-ről?!"
Ugyanezt kérdezhetnénk tőled is :P
Szvsz kellenek ezek az hsz-ek is, legalább van min röhögni ;)
/ON
Bannerben mikor lesz a mostani futamról összefoglaló? Nem láttam a futam végét (kb Liuzzi kiesése volt az utolsó) és gondolom történt ott más is Hami kicsúszásán kívül.
Renault ügy:
Számomra érthető, hogy nem tagadnak. Ha már elment a két főkolompos, akkor persze, hogy nem próbálják őket tovább fedezni. Segítenek FIA-nek (vagy kinek) abban, amiben tudnak, hogy minél kevésbé basszák meg őket.
Szegény Piké ezzel egy életre elásta magát, szerintem itt véget is ért az autóversenyzői karrierje. De az F1-es biztosan - nem is baj, nem veszítünk sokat. Viszont ahhoz, hogy így eldobjon mindent, történnie kellett ott még pár dolognak. Brióssal nagyon nem lehettek jóban, ha ezt meg merte lépni.
Pilóta cserék:
Ferkának Alonsót lenne értelme leigazolni. Fisco szerintem már kiöregedett, igazából soha nem is tartottam nagy pilótának. Persze van rá esély, hogy úgy jár, mint most Bari, de hát... nemtom. Massa meg kérdéses, hogy felépül e. Biztos meg fog tenni mindent ennek érdekében, és az akarat sokat segít, de akkor is bizonytalan. Jövőre egy erős páros lenne nekik egy Kimi-Alo, nekem tetszene.
Mekitől mindenképp elküldeném Kovát, és szerződtetnk egy értelmes pilótát a helyére. Mondjuk Rosberg. Vagy BMW-től bármelyik pilóta (már ha elmegy onnan valamelyik/mi lesz egyáltalán a BMW sorsa? Erről nem tudok semmit :)).
Többi csapatról most nem nyilatkozok (: