WNW#86572
Glock
"Nem ilyen eredményt akartunk elérni, de legalább jól szórakoztunk. Már akkor küzdöttünk Jarno (Trullival), amikor kijöttem a boxutcából, elég szoros volt, de ő került előrébb. A vége felé aztán láttam, ahogy megpróbálja megelőzni Kazuki Nakajimát, de átugrott a rázókövön és kisodródott. Remek csatánk volt, és biztosítottuk, hogy tiszta maradjon. Végül is, én voltam a belső (íven), így megnyertem a küzdelmet."
Trulli
"A futam nagy részében (Kazuki) Nakajima mögött voltam, és úgy éreztem, hogy gyorsabban is mehetnék, de nehéz volt előzni. Őszintén szólva a vége felé már kissé untam, és nagyon keményen próbálkoztam, hogy lehetőséget találjak (az előzésre). Amint láttam egy kis rést, behúzódtam, és nagyon későn fékeztem. A manőver majdnem rendben volt, de nem igazán volt elég hely, és balszerencsémre átugrottam a rázókövön, majd volt egy kis csatám Timo (Glockkal). Jó mulatság volt, élveztem. Végig a külső íven voltam, de folytattam a küzdelmet, mert kell egy kis akció, és végeredményben nem sokat számít, hogy a 11. vagy a 14. vagyok. Legalább megpróbáltam, mert egyébként a verseny nem volt izgalmas számomra."
Hat igen, egy kis szorakozas jo dolog... Csak Palikek huztak le oket.. Es legalab kepre kerultek...