FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most Raikonnen elcseszte, ennyi. Volt már ilyen mással is. Lesz is ilyen még.. Most pont Sutil volt a szenvedõ fél.. Nem kell ezt tul ragozni.. Legközelebb másképp lesz.
Sutil ha képes rá nem csak most fog a 4-dik helyen autozni.
Downhill!!
Remélem megbüntetik Alonsot és Rosberget is... Így nem lehet vezetni, hogy direkt neki mennek az elõttük haladónak...
Valaki hogy lehet ekkora a bohóc? Az aki több éve bent van az F1ben olyanokra nem emlékszik, hogy amikor Verstappen lökte ki lekörözés után Montoyát, vagy szintén Montit lökte ki Monteiro semmit nem kaptak?
Idióta...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Downhill!!
Anno máshogy csináltam, mondom, de kaptam jópár büntit.
Téged is sokszor büntiztek az sgsek, mert eljárt a szád. Most már te is visszavettél. Sõt, korábban Punker szórta hasonlókért a büntiket.
A medve nem játék.
A Force India hivatalosan panaszt emelt Kimi Räikkönen ellen a Monacói Nagydíjat követõen. A csapat versenyzõje, Adrian Sutil néhány körrel a futam vége elõtt a negyedik helyen haladt, amikor Kimi Räikkönen hátulról megtorpedózta, így Sutil kiesett.
A Force India technikai igazgatója, Mike Gascoyne roppant dühös: „Azért vagyunk frusztráltak, mert ha egy Force India pilóta talált volna el egy világbajnokot, akkor egy vagy két versenyre eltiltották volna, de ha fordítva történik kiábrándító, hogy a versenybírák... nos, remélem megnézik és meghozzák a megfelelõ döntést. Azonnal megkértük õket, hogy nézzék meg az esetet, mert meg kell, hogy nézzék. Így nem lehet vezetni, szükségtelenül kitenni másokat. Ha egy fiatal versenyzõ csinálta volna ezt, megbüntették volna. De fordítva nem ez történik."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A lelkivilágod nem érdekel, ettõl nem veszik el a VB címét...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Valószinüleg meg is történik a kedvencekbõl való törlés...
Downhill!!
"Más szimulátorból majdnem Nascarba került,de te csak okoskodjá bazmeg,te biztos jobban tudodo nála hogyan kell autót vezetni.láma"
"Ne legyél már hülye baszki"
Anno elküldtem az ilyeneket a fenébe, privátban is megtettem, de velük együtt engem is megbüntettek, mert a gyerek elküldte a privátot. Most megvárom mit lép az sg, és ha marad ennyiben, hasonló stílusban fogok válaszolni. Remélem megérted.
A medve nem játék.
A többi fórumon elkezdték már az ajándék VB címezést, a bénázást,van aki 1 szezonosnak nevezte és Villenuve-höz hasonlította. itt már Massa hátvédjének szeretnék állítami.
Ha esetleg nyerne Montrealban, kiváncsi vagyok, hogy a fórumos, meg a Lauda féle keselyûk mit kezdenének el dobálni Kimire.
Azért az uralkodó világbajnoknak megkéne adni a tiszteletet.
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
Anno Forró Juditot is nyomták a megfelelõ helyen, majdnem F1 lett belõle, de végül becsõdölt az apja.
Csak annyit írok: Héder Barna, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke
Szerinted mitõl lett õ az? Vagy mitõl lett a Hungaroring Sport Rt. ügyvezetõ igazgatója? Attól, hogy jól amõbázott korábban?
A medve nem játék.
Minek szemelyeskedsz, raadasul undorito stilusban, ertelmezhetetlen szoveggel...
állandóan a sárba tiporja és gusztustalan modon nyilatkozik róluk. Értem én hogy vb-volt. De ez a stilus gusztustalan.. Nagyon utálom azt az embert!
Downhill!!
ez olyan gyerekes sztem
a Moderátori topicba akkor kell írni ha pl anyázás stb megy
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A címvédõ elnézést kért Sutiltól. "A fékek hidegek voltak, nem tudtam lefékezni az autómat és nem volt helyem sem a pályán. Sajnálom õt, mert nem sokszor lehet a negyedik helyen. Sajnálom. Nem tudtam lelassulni. Én is elvesztettem az ötödik pozíciómat."
Remelem Laudat ezert birosag ele idezik...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mansell pl. eladta az autóját, az apjáét is, és az úgy szerzett pénzt - a tehetségével - mégtöbb pénzre váltotta.
Palik esetében hipp-hopp ladásból, kommentátor - anyuci help -, majd RTL Klub kommentátor, végül Ringfõnök, majd Dakaros, és országos hírû médiamajom lett. Gondolom ultra tehetséges volt ...
A medve nem játék.