FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Akkor az egy másik Gordon volt. Bocs.

A medve nem játék.

gordon 24
Ebbe azért nem értünk egyet! Senkibe nem lett volna jó ha bele száll.
Most Raikonnen elcseszte, ennyi. Volt már ilyen mással is. Lesz is ilyen még.. Most pont Sutil volt a szenvedõ fél.. Nem kell ezt tul ragozni.. Legközelebb másképp lesz.
Sutil ha képes rá nem csak most fog a 4-dik helyen autozni.

Downhill!!

Kit--Kat
Ez hülye...
Remélem megbüntetik Alonsot és Rosberget is... Így nem lehet vezetni, hogy direkt neki mennek az elõttük haladónak...

Valaki hogy lehet ekkora a bohóc? Az aki több éve bent van az F1ben olyanokra nem emlékszik, hogy amikor Verstappen lökte ki lekörözés után Montoyát, vagy szintén Montit lökte ki Monteiro semmit nem kaptak?

Idióta...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Senna tök komoly és szándékos balesettel nyert vébé címet. Netán Kimi ezt szándékosan csinálta, egy esõs versenyen?

A medve nem játék.

jah.. én is csak olvasom... meg markolok az arcomba percenként...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
Ez sajnos tényleg igaz.Ezt Gyusziék is megemlítették,hgy a kis pikét már küldenék is csomagolni ilyenért,és sajnos tényleg van bene valami igazság.
gordon 24
Nekem a több éves pálya futásom alatt 1 bünti pontom volt.. Szóval ebbe ne menjünk bele😄

Downhill!!

a.carkey
Személyes volt, és ezért sért. Ennyi.
Anno máshogy csináltam, mondom, de kaptam jópár büntit.
Téged is sokszor büntiztek az sgsek, mert eljárt a szád. Most már te is visszavettél. Sõt, korábban Punker szórta hasonlókért a büntiket.

A medve nem játék.

Istencsászár
A Force India panaszt tett Räikkönen ellenÍrta: Zuzmara

A Force India hivatalosan panaszt emelt Kimi Räikkönen ellen a Monacói Nagydíjat követõen. A csapat versenyzõje, Adrian Sutil néhány körrel a futam vége elõtt a negyedik helyen haladt, amikor Kimi Räikkönen hátulról megtorpedózta, így Sutil kiesett.

A Force India technikai igazgatója, Mike Gascoyne roppant dühös: „Azért vagyunk frusztráltak, mert ha egy Force India pilóta talált volna el egy világbajnokot, akkor egy vagy két versenyre eltiltották volna, de ha fordítva történik kiábrándító, hogy a versenybírák... nos, remélem megnézik és meghozzák a megfelelõ döntést. Azonnal megkértük õket, hogy nézzék meg az esetet, mert meg kell, hogy nézzék. Így nem lehet vezetni, szükségtelenül kitenni másokat. Ha egy fiatal versenyzõ csinálta volna ezt, megbüntették volna. De fordítva nem ez történik."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
És akkor mi van, ettõl van jogod le csicskázni 2. pilótának meg szemétállatnak?

A lelkivilágod nem érdekel, ettõl nem veszik el a VB címét...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gordon 24
De😄

Downhill!!

a.carkey
Nem.

A medve nem játék.

gordon 24
És téged ez a két modat sért??? Hát ez agáz😄 Nem vagy te túl érzékeny?😄

Downhill!!

a.carkey
Olvasd már el mi volt az elsõ beírásom amikor Kimi kitette Sutilt.

Kösz!

A medve nem játék.

bardocz
Ha akárki másba szállt volna bele elöl,az sem zavart volna enyire,mint az,hogy Sutilba.Ha Massába rongyol bele ugyan így,az is kevésbé zavart volna,mint az,hogy Sutilba,de lehett volna akár Vettel,Webber,vagy akárki a kis csapatokból.
gordon 24
Teljesen megértelek.. Többször megfogadtam kiveszem kedvencek közül. Röhej ami itt megy.. Nem is f1-es topik ez. Inkább egymás basztatása a lényeg. Szánalmas és vicces.

Valószinüleg meg is történik a kedvencekbõl való törlés...

Downhill!!

a.carkey
Pár késõn érkezõnek:

"Más szimulátorból majdnem Nascarba került,de te csak okoskodjá bazmeg,te biztos jobban tudodo nála hogyan kell autót vezetni.láma"

"Ne legyél már hülye baszki"

Anno elküldtem az ilyeneket a fenébe, privátban is megtettem, de velük együtt engem is megbüntettek, mert a gyerek elküldte a privátot. Most megvárom mit lép az sg, és ha marad ennyiben, hasonló stílusban fogok válaszolni. Remélem megérted.

A medve nem játék.

Nem is tudom, hogy miért nincs kedvem az utóbbi hozzászólni ehhez a topikhoz...
Kit--Kat
NA tudtam, hogy ez jön...

A többi fórumon elkezdték már az ajándék VB címezést, a bénázást,van aki 1 szezonosnak nevezte és Villenuve-höz hasonlította. itt már Massa hátvédjének szeretnék állítami.

Ha esetleg nyerne Montrealban, kiváncsi vagyok, hogy a fórumos, meg a Lauda féle keselyûk mit kezdenének el dobálni Kimire.

Azért az uralkodó világbajnoknak megkéne adni a tiszteletet.

gordon 24
Szerintem meg nem õ itt az aki probléma.. Olyan dolgokat irsz amitól az embernek feláll a ször a hátán.. Majd te meg a hatalmas szakik innen megszakirtitek hogy egy vb, többszörös futamgyöztes f1-es versenyzõ, mit rontott el.. Itt nem az a gond amit Bardocz irt, hanem az hogy ezen képesek vagytok vitatkozni. Szerintem Raikonnenek, nem kell segíteni,sõt neki magyarázkodnia sem kell hibázott. Ennyi.

Downhill!!

gercse
Nem nagyon értem miért hibáztatják ennyire Kimit, a futam alatt valóban szarul vezetett, de egész jól felszáradt a pálya így ment neki egyre jobban(gondolom ful szárazra volt állítva a kocsija), jött az SC is, megörült, hogy lehet még 4. vagy akár jobb is, csak hát ha jobban nyomja neki az ember a még teljesen fel nem száradt aszfalton, akkor becsúszhat a hiba, becsúszott...ez van, versenybaleset volt

Norbi1990
Ez F1 topik.Nem az, hogy kitudja jobban leordibálni a másikat.
Istencsászár
Mégiscsak fékezett? afene... 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Sztem hagyjátok már ezt az egészet, az F1 többet..és ez a futam is többet ér annál mint hogy itthon ki mennyi pénzbõl lett az aki.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

johetne mar egy moderator, mert a Palikos temat is marhara unom...

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Nézd, elküldhettem volna oda, ahová való, a stílusáért, de akkor én is büntit kapok. Így õ fog. Ha nem kap, akkor el fogom küldeni utólag oda, ahová való.

A medve nem játék.

a.carkey
Mivel attól lesz jó szerelõje, jó autója, jó csapata, akkora médiaszereplése, amivel még kurva sok pénzt tud összeszedni, stb., és igen, így attól lesz "jó" pilóta, hogy egy olyan autót tudnak alányomni, amivel még õ is nyerhet.

Anno Forró Juditot is nyomták a megfelelõ helyen, majdnem F1 lett belõle, de végül becsõdölt az apja.

Csak annyit írok: Héder Barna, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke
Szerinted mitõl lett õ az? Vagy mitõl lett a Hungaroring Sport Rt. ügyvezetõ igazgatója? Attól, hogy jól amõbázott korábban?

A medve nem játék.

Remelem hamar kapsz egy BANant...
Minek szemelyeskedsz, raadasul undorito stilusban, ertelmezhetetlen szoveggel...

gordon 24
Érdekes egy ember Lauda. Az egész élete a Ferrariról szólt. Mostmeg
állandóan a sárba tiporja és gusztustalan modon nyilatkozik róluk. Értem én hogy vb-volt. De ez a stilus gusztustalan.. Nagyon utálom azt az embert!

Downhill!!

MaSzKa
Besugókat árulkodókat nem szeretjük
ez olyan gyerekes sztem

a Moderátori topicba akkor kell írni ha pl anyázás stb megy

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Lauda elég vicces ember,a wtcc-s handikep sem tetszik neki,pedig az atótl lesz izgalmasabb...legalább elért valamit,és úgy szid mindenkit,nem úgy mint pl én,vagy nagyon sokan az sg-n.
bardocz
Azért az,hogy valaki a zinterneten másokkal védesse meg magát...engem ha ríl szidnak az sem zavar,hátmég az,hogy a zinterneten valaki leírja édösanyámat prosítuáltnak,na az plána nem😄
A német RTL kommentátora idiótának nevezte Kimi Räikkönent, miután a finn pilóta kiütötte Adrian Sutilt a negyedik pozícióról. Niki Lauda is keményen fogalmazott: "Nem tudom Kimi mennyit ivott."

A címvédõ elnézést kért Sutiltól. "A fékek hidegek voltak, nem tudtam lefékezni az autómat és nem volt helyem sem a pályán. Sajnálom õt, mert nem sokszor lehet a negyedik helyen. Sajnálom. Nem tudtam lelassulni. Én is elvesztettem az ötödik pozíciómat."

Remelem Laudat ezert birosag ele idezik...

gordon 24
Ne vitázz vele! Besugó a srác! Irt a modi topikba.. Undormány!

Downhill!!

bardocz
Persze,a médiaháttértõl lesz valaki jó pilóta...
a.carkey
És? Rajta kívül még jópáran megállnák a helyüket ott, ahol Palik hajt, különösen azzal a médiaháttérrel, mint ami Palik mögött van.

A medve nem játék.

bardocz
Ha anyira balfasz lenne nem hívnák sehova se versenyezni,pedig most is éppen versenyzik.Ha valaki balfasz hiába van pénze,nagy dolgot nem érhet el,márpedig dakaron végigmenni egyáltalán nem kis dolog,de ráadásul hogy jó helyen ért célba,hát nem hiszem,hogy a pénz miatt.
a.carkey
Damon Hill is atom csóróként kezdett el versenyezni, mert az apja csak adóságokat hagyott rá.

A medve nem játék.

a.carkey
Ja és Hamilton esetében az apja áldozta fel mindenét.

A medve nem játék.

a.carkey
Pénz nélkül? Kérdezd meg Mansellt vagy Prostot, és gondolkodj el azon, hogy hány tehetséges versenyzõ van itthon, akinek nem tolják a szekerét, mégis ott vannak az élbojban és jól hajtanak.

Mansell pl. eladta az autóját, az apjáét is, és az úgy szerzett pénzt - a tehetségével - mégtöbb pénzre váltotta.

Palik esetében hipp-hopp ladásból, kommentátor - anyuci help -, majd RTL Klub kommentátor, végül Ringfõnök, majd Dakaros, és országos hírû médiamajom lett. Gondolom ultra tehetséges volt ...

A medve nem játék.

bardocz
Ugyanez.
kiváncsi lettem volna ha fordítva lett volna a helyzet sutil megy neki kiminek mi lett volna belõle?
bardocz
Akkor is ideges avgyok,mint amikor ideges voltam Vettel meg Webber eseténél is,és ideges vagyok az öszes kiscsapat ilyen eseténél.
Azért ez technikai sport emberek ülnek gépekben kimi hibázott és most mit tud tenni biztos nem igy akarta mások is hibáztak az f1 történetében Schumi is Senna is meg lehetne sorolni benne van a pakliban te is hibázhatsz az utcán ha autóval mész csak azt nem közvetiti a tévé.