• b-type
    Én sok mindent másként gondolok ezekből, az hogy 30 éves az sztem nem akkora kor...ott állt mellette az ezt megelőző futamon Rubinho aki jóval több, és hogy örült..és vele még mennyien.
    Vagy Trulli vagy Fisichella..
    Azt sem gondolnám hogy Massa első számú versneyző volt vagy az, sztem MS inkább vezéralaknak nevezte Massa-t, legalábbis nekem az olasz cikkekből az jött le.
    A Ferrari egy elég odaadó csapat...nem hibátlan, de akik ott éneklik a himnuszukat már évek azok arcán ezt látom,..tudtak szeretni egy Németet, tudnak szeretni egy Brazilt...nem értem miért ne akarnának szeretni egy Finn-t. Én nem érzem azt hogy Kimi-vel méltánytalanul bánnának, de azt talán igen hogy Massa-t könnyebben tudják szeretni...Massa más mint Kimi, és egy csapatot motiválni is tudni kell,..nem mondom hogy ebben jobb Massa mert mittom én, de ez is lehet lehetséges.
    vitázni ezekről nem fogok, mert ezek azért feltételezések, ki így érzi ki úgy.
    Lehet hogy évek múlva az fog kiderülni hogy Kimi-t valóban elnyomták Todt fiának segítségével aztán nézhetek. :)))
    De ez nekem egyenlőre túl vad elképzelés.