182274
  • szolszil
    "Due to heavy rain ands poor visibility at Interlagos, the medical helicopter is unable to fly and hence the start of practice has been delayed.
    The track has, of course, been declared wet for this session.
    11.15 local time - thunder and continuing heavy rain."
  • G_ArchAngel #88032
    lehet, hogy nem fenylo pancelos lovag, de van egyenisege - ez ami a tobbiekben nyomokban sincs meg...

inkabb legyen kicsit negativ vagy oszinte (sajnos az egyenes jellemet sokan bunkosagnak veszik), de ne sirjon egy lejart torteneten (Massa), ne tamadja hatba a csapatat (Alonso), ne vinnyogjon megkulonboztetes miatt (Barrichello) vagy ne legyen apuci jatekszere (Hamilton)
  • cement
    ha ezen feldühötsz akkor komoly problémáid lehetnek. én full nyugodt vagyok, csak egyenesen elmondom amit gondolok. ez egy fórum, ha nem tűnt volna fel. és megmondhatom, ha nekem más a véleményem. akkor span lennék én is ha kimit isteníteném...
    anno mikor kimi elkezdett versenyezni a forma1-ben, én is szurkoltam neki. láttam benne a tehetséget, hogy ügyes srác. aztán az idő múlásával sikerült neki teljesen elásnia magát a szememben (és még sok emberében akit ismerek). ez a stílus itt nem járja. nem a versenyzői tudását kérdőjelezem meg, hanem a hozzáállását az egészhez. nézül meg kovalainent, szintén finn, nyugodt, de mégsem egy hülyegyerek aki baromságokat mond az újságíróknak. a hírnévvel együtt meg kéne tanulni viselkedni is. hiába háborodtok itt fel mert ti imádjátok őt, ez az igazság bármennyire is fáj. és tudom, hogy csak mégjobban felbasszátok magatokat, de engem nem érdekel, megmondom az én véleményemet kúltúrált körülmények közt.
  • ÁjjLe BoBBi
    te mégis hogy merészelsz több millió ember nevében beszélni? hogy mered te eldönteni hogy kinek és miért az a kedvence aki?!?!
    ne dühíts már az elme károsult agyszüleményeiddel...
    na csoki pucukám
  • Totti5
    Ha nem egyenes választ adnak a firkásznak, akkor ugyan azt megkérdezi még 3szor más öszetételben, egyszerűbb ha válaszol rá normálisan és nem kerülő választ vag leszarom választ ad rá.
  • Count Adyn
    gyógyszert bevesz, habzást abbahagy:D
  • Mersant
    hulye vagy. es most finom voltam...
  • cement
    ne sírj bobbi mivan elvették a homokozólapátod?

mindenkinek csak azért szimpatikus kimi mert játsza a faszacsávót, leszar mindent, félvállról veszi a protokollt és ez milyen vagány. olyan laza a srác, hogy mostmár sehol nincs. pár év múlva úgy el fog tűnni, mint a kámfor.
    azt mondjátok nem az a dolga a sportolónak, hogy nyilatkozzon. nem csak az valóban, de beletartozik az élsportoló életébe, hogy meginterjúvolják. és ilyenkor nem pofátlanságokat kéne mondani, hanem akármilyen hülyeség is a kérdés, értelmesen kéne válaszolni. érdekes, a többi versenyző mind tud normálisan válaszolni. nem érzitek gyerekek? nem érzitek, hogy a finn sztárotok a paré?
  • G_ArchAngel #88025
    az a baj, hogy kicsit nehezen lehet toleralni az 1 oran belul feltett 15 ugyanolyan kerdest, mas szorendbol felepitve...
  • Ulvar
    De gyűlölöm a médiát...

Már 85-ben is kérdeztek hülyeségeket...de még korábban is csak arról most hirtelen nem találtam videot.
  • WNW
    Ma mar a sportolo feladatai koze tartozik, hogy a median keresztul a szurkoloit, rajongoit is kiszolgalja, illetve a sportagagat/szponzorait is propagalja.. Valaki szereti ezt, valaki nem, valakinek jol megy, valakinek nem.. Ez van.. Persze a media egy resze, mar tulzasba viszi, de az mas kerdes...
  • ÁjjLe BoBBi
    itt egyedül te vagy a faszság mint olyan megtestesítője.
  • Ulvar
    justin.tv és ott keresel egyet
  • Ulvar
    semmit se kérdezzen bazdmeg...hány évesen szartál először saját ügyileg a WCben? A média teszi tönkre az egész világot, minden féle marhaságot kitalálnak. Nem bunkó kurva igaza van, én elküldeném az édes anyjába ezeket az embereket. Van elég baja...
  • ÁjjLe BoBBi
    ügyes vagy!
  • Laceee
    A Brazil Nagydíj hivatalos programja
    Lejjebb tekered az oldalt ott van a tv müsor.
    Német RTL müsora
  • HUmanHunter
    7 kor keződik, csak "élő" ismétlésben adja az ertéel.
  • madmanic
    linket tud valaki ahol lehet nézni élőben?

egyébként a tetves rtl től már rég elvettem volna a közvetítés jogát..

két éve pl mikor hosszabb lett vmelyik futam és levágták a végét mert kib@szott fontos volt h hányad döglöttek bele a balatonba...

nézték volna a futamot, nem fulladtak volna meg..
  • autoszimulator
    22:50
    Forma-1 (élő) - Brazil Nagydíj
    - Interlagos
    Az időmérő edzés közvetítése élőben

de ha ez nem így van, akkor kapják be, hogy a fókusz plusz nem vehető le a műsorról, vagy az a szar tehetségkutató.
  • bardocz
    Ilyen erővel a bölcsészek nyernének minden olimpiát:D
  • kifli
    "a sportolónak meg az a dolga, hogy válaszoljon"
    ez egy téves elgondolás :/
    a sportoló dolga hogy jól teljesítsen...
  • bardocz
    F1-es pilótának az a dolga, hogy küzdjön a pályán, nem az, hogy ilyen faszságokra válaszolgasson.
  • Laceee
    Amúgy jól van kiírva a bannerban az időmérő kezdete, nem akkor kezdődik amikor a retekklub közvetíti(nem adják élőben).
  • cement
    milyen faszságok. mit kérdezzen szerencsétlen riporter? hogy mi volt reggelire a szállodában?
    ez a dolga hogy ezeket megkérdezze, a sportolónak meg az a dolga, hogy válaszoljon. már kifejtettem régebben, hogy ha valaki nem szereti az interjúkat, akkor menjen el kőművesnek, a forma1es életnek ez velejárója. az a baj hogy kimi azt hiszi ő a faszagyerek mindenkinél okosabb.
    alonsot en is ruhellem de legalabb az is ertelmesen probal valaszolni a kerdesekre, hamiltont meg szidhatod nekem de o a kedvencem es messze magasabb ertelmi szinvonalon van mint ez a finn pocs, aki allandoan faszsagokat beszel.
  • bardocz
    Te erre mit válaszolnál? Én szerintem viszláttal kezdeném az interjút, nem csoda, hogy tele van a faszik ezekkel a kérdésekkel.
  • bardocz
    Lol:D
  • Szabi1991
    ien általános fasságokra mit válaszolna ? o.0

hemilton meg alonsó sztem jóval nagyobb "faszkalap"..
  • cement
    ja mert egy faszkalap

amugy az idomero rosszul van kiirva ide a bannerba, nem 18:45kor lesz hanem 22:50-kor!
  • BaliBoy
    Hát nem is csoda, hogy jégembernek becézik.
  • atiwrc
    A sportklub sztem csak ismételheti az f1-et de élő közvetítésre nincs joga, de ha már az a kurva csilag születik ott van azt mondom jovan legyen, de 21:00tol miért kell bebeszani egy filmet, miértnem adják le ott???
  • G_ArchAngel #88003
    Jég alatti valóság: a harmincéves Kimi Räikkönen

Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra?
    Räikkönen: Azt általában az Önök újságjából szoktam megtudni.

Kérdés: A pilóták számára a sisakjuk különleges jelentéssel bír. Számodra mit jelent a sajátod?
    Räikkönen: Azt, hogy megvédi a fejemet.
    K: Van bármilyen rituáléd a sisakkal kapcsolatban, ahogy a többi pilótának is?
    K.R.: Igen, megtisztítom a plexijét, hogy jobban kilássak rajta.

Kérdés: Mi a legizgalmasabb pillanat egy versenyhétvégén számodra?
    Räikkönen: Azt hiszem a rajt, az mindig izgalmas.
    K: És a legunalmasabb?
    Räikkönen: Az most van.

• desigo
    Alonso nyerte a második szabadedzést
  • HUmanHunter
    mekkora téket kihagyni!
  • jefferson83
    Ez így igaz.
  • sKeezo
    ne is mond. mehetek dolgozni betegen :( ma is megyek 4-re. remélem azért most qualira hazaérek. nem akarok megint hátulról rajtolni :p
  • PesSim
    Persze, hogy nem,
    a német rtl adja az élőt 19-kor
    a magyar csak felvétel.
  • Ulvar
    Mi van unatkozol Skeezo :). Holnap offon leszel úgy látom :).
  • sKeezo
    de hogy lehet száraz, amikor esőben ment vele?
  • Totti5
    A gumi keveréket feldughatja magának a pilóta esőbe, ott csak az számít hogy milyen bemetszések és vízelvezetők vannak a gumi felületén, a keménység és lágyság lényegtelen.
  • Totti5
    Akartam írni hogy száraz gumi, de éreztem hogy te belefogsz kötni, ezért nem írtam utána, hát bejött:DD