Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sztem ez segíthet (régi A5szubi):
"..indoklásuk szerint megsértette a 2008-as Sportszabályzat 30.3 (a) paragrafusát. Hogy az micsoda? A következőképpen szól: "Az edzések és a futam közben a versenyzők csakis a pályát használhatják, és mindig be kell tartaniuk a Sportkódex pályán tanúsított viselkedésre vonatkozó előírásait." Na persze, én értem, hogy a "pálya" fogalma az O-függelékben pontosan definiálva van, és a további részleteket a versenyzői eligazításokon tisztázták, de aki nem hajlandó végigböngészni ezt a néhányszáz oldalt.."
Sajnálom Giancarlo-t, és alapvetően úgy gondolom hogy Kimi le tudott volna fékezni ha a fehér vonalon kivűl kavicságy van....és innen nekem el is dőlt a kérdés.
Viszont a futamot megérdemelte, szépen ment...jól látni hogy a KERS tud előny lenni még egy olyan pályán is ahol a középrész dupla balosában a McLaren és a Ferrari rendesen megtorpant a jobb aerodinamikával rendelkező autókhoz képest.
Ellenben a legjobban Alonso-t sajnáltam....és sajnálom most is, kegyetlen :(
Többet érdemelt volna, a közvetítésen mutatáák egy pillanatra mit fogott az Eau Rouge kivezető szakaszás...de az csak egy pillanat volt, sztem nagyon nagyot autózott. grat neki is.