Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem tudom mi bajod van.
Massa év elején többbször nyilatkozta, hogy Kimi akkora 0, hogy még az ő csapatával is neki kell foglalkoznia, ha azt akarja, hogy fejlődjön acsapat.
A másik kedvencem, az "én vagyok a csapat vezéregyénisége, nekem kell a csapatot irányítanom".
Most is hazudott Massa és megpróbálja negatív színbe feltüntetni Kimit, ez tény.
Ezek után nem értem mi a baj azzal amit írtam.
Hamilton meg 2 dologról szól. Először is hihetelenül nagyképű, ezt nem kell magyarázni az olyan nyilatkozatok után, mint a "Én megtaláltam a megoldást, többiek nem tudnak követni" stb.
Ami nem meglepő az apja után aki ilyeneket nyilaktkozik, hogy "Kimi? Az meg kicsoda?!.
Másodsorban meg előadja a nagy áriáit amit hallani akarnak és ami kellőképp a jóságos hőssé teszi, mint azzal a 5 felvonásos monológgal és a palotapincsis arcal a nagy átérzéssel, hogy mennyire sajnálja Massát.
Arról ne is beszéljünk, hogy a nagy hűséges hős, amikor kiderült hogy az autója harmatgyenge év elején azért mocorgott, hogy menne a McLarentől mert nem érzi jól magát...
Elhiszem, hogy Hamiltont sokan megszerették a versenyzése miatt, de hogy emberként is vakon tisztelik, az nagyon meglepő.
Én elhiszem, hogy sajnálja, de pont ez a túl játszás teszi hiteltelenné.
Min egy, én elhsizem, hogy