182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért gondolom nem voltál világhíres. Hidd el, nem egy kategória. -
Voltam olyan pozícióban, hogy dönteni kellett, és én inkább elmentem. Pedig qurva jól fizettek. De leszarom. Most kevesebb jön, de megélek.
Viszont azóta is remekül alszom, nem forgolódom az ágyamban, tiszta a lelkiismeretem, és nekem ez mindent megér. Pedig családosként többször kényszerül az ember mérlegelésre, mint egyedül.
Viszont, az emberek zöme három évente állást cserél. Még válság idején is érdemes mérlegelni. Le kell szarni azt a céget ahol becstelenségre akarnak rávenni. Persze, van olyan ember, akinek semmi sem drága. Zéró lelkiismeret, nulla erkölcs. Az ilyenek - bár látszólag jól megy nekik - pár év alatt kiégnek, és a végén már annyi kompromisszumot kell kötniük, hogy egyre lejjebb és lejjebb süllyednek.
Ezt még taglalhatnám tovább, de az már nagyon off ... -
bizony, és nem is kis mértékben, ..nem a testi épségéről beszélek.
Ez az eset amíg ki nem derült, egy sikeres stratégia volt(!). Azaz Briatore tudhatta, joggal feltételezhette hogy hasonló piszkos húzással megkeresheti ezentúl Piquet... és ez igazán veszélyes egy fiatal versenyzőre. Mikor mondja azt hogy ezt már nem csinálom meg?
Milyen lehet így rámosolyogni Rosberg-re, amíg az semmit nem tudott?..és most? -
Én is azt mondom, hogy nem helyes. Ez nem kérdéses.
Amíg nem vagyunk olyan pozícióban, vagy még fontosabb, nem járjuk végig azt az utat amit ők sztem. el sem nagyon tudjuk képzelni, hogy mit jelent az és, hogy mit tennél meg érte. És végül is Piké elsősorban magát veszélyeztette. -
Nem :) meddig mennél el? Áskálódnál a kollégád ellen, kirúgatnád a posztodra leginkább esélyest?
..ez egész egyszerűen nem helyes, és nem teszi azzá a sok pénz sem.
Ő még ráadásul ismert és gazdag családból származott..
Nálunk gazdagon meg van borulva a morál, de azért bárhogy is van a Renault azonnal kivágta Briatore-t, a főtámogató meg azonnal kirúgta a Renault-t.
-
Ugyanott ment ma a falnak egy Renault. :) Ő is biztos direkt ... -
Dolgoztam már a médiában. (csak műszaki területen de az elég betekintést adott) És a két dolog (F1 és média világa) 1 ponton nagyon hasonlít egymásra. Vannak ugyanis mind kettőben presztízs pozíciók amik hírnévvel és nem mellesleg hatalmas pénzel járnak más egyebek mellett. Ezek kombinációja megadja azt, hogy megtégy olyan dolgokat is amit egy normál ember nem tenne meg. Főleg abban az esetben ha azzal fenyegetnek, hogy elveszíthetsz mindent amit eddig elértél. Ráadásul ezek olyan "munkahelyek" ahova csak úgy az ember nem kerül be az utcáról. Szóval én meg tudom érteni a srácot. Egyszerűen nem akarta, hogy Briós kidobja őt. Valszeg bizonyítéka sem lett volna ellene (de még ha lett volna Briós akkor is kicsinálta volna utólag).
Szóval nem helyes amit csinált ez tény, de meg lehet érteni az indítékát. -
Nem hinném hogy megtennéd :), nehéz dolog ez. Az ember az állását sem védi minden áron.
A versenyzők tolerálhatják, ha valaki szándékosan veszélyhelyzetet idéz elő amennyiben az a saját győzelmi akarásából ered. De ez?
Innen már csak egy nyúlfark hogy belemenjen valakibe mert az a csapat érdekeit szolgálja..
Nem, sztem ettől el kell határolódni..nagyon sokat és jól kell dolgoznia ahoz hogy feledtetni tudja. -
#87065 -
Azért mert ha egy kicsit is ismernétek, hogy hogy működnek a dolgok akkor nem ítélnétek el ilyen szinten. Az állását védte. Én is simán megtettem volna ha a másik választás az lett volna, hogy kidobnak. Főleg úgy, hogy addig amíg meg nem teszem nem tudom mind ezt bizonyítani. -
icemankimi #87064 Hakkinen Szingapúrban van remélem biztatja kimit, hogy menjen vissza a mercibe
-
Nem volt kötelező. Azért csinálta meg mert csak a Rönó adott neki munkát, más csapat alapból nem adott volna neki. Tehát Piquet saját érdekből tette hogy legyen állása 2008 évvége valamint 2009ig...ennyi...Mondhatott volna nemet, mégse tette, és lehet kifogás az hogy a munkahelyét védte...lehet...ez akkor se mentség. Bűnös ő is mert mi van ha komolyabb baleset történik az ügyben. Mondjuk egy súlyosabb baleset az SC miatt, meg az akkori szabályok miatt.. vagy mondjuk nem takarítják meg rendesen a pályán jön valakinél egy defekt bele a falba megint SC. stb...ugyanakkora felelős mint briós, VAAAAGY azok akik kitalálták, mert nem biztos hogy briós tette, csak ő magára vállalta mert neki se volt más választás. Biztos van egy magasabb személy mint Briós aki megkövetelt ilyesmit a csapattól. -
WNW #87062 A fobunos Briatore...!!! Piquet egy befolyasolhato fiatal hulye, akinek a menedzsere, es fonoke is Briatore volt, igy tobbszoros fuggesben volt tole mint anyagilag, mint karierileg.. Briatore volt a fonok, az O dontese kellett ahhoz, hogy ezt megtegyek..!!!!!!!!! Lehet anyazni a kolkot, de milyen klima lehetett ott, hogy ezt kitalaljak, megtegyek, es kolok vegul kitalaljon lathatoan duhbol..
A legnagyobb vesztes meg a Renault csapat, illetve a gyar.. Ugytunik ez Briatore es kore egyeni akcioja volt, most viszont a csapat viszi el a balhet a visszalepo szponzorokkal, a megszegyenulessel, es a gyar a marketing karokkal.. 100 millios-milliardos kar lehet.. -
Bocs, de ha ennyire jajdejajdejajdejajdejajdejajdejajde megbánta, akkor miért csak akkor szólt személyesen a FIAnak, amikor kirúgták???
Nyelni kellett volna egyet és jövőre talán kap szerződést. De így?!
Először is, rakat jó, jövőre állás után néző pilóta van, aki nem 17szer törte össze az autóját rövid karrierje után, és ebből az egyiket eladta "direkt"-nek.
Másodszor meg, talán úgy lett volna korrekt, ha ő szopja a legnagyobbat, ha már igaznak minősült/minősítették az ő kis történetét. (Minden esetre Briós még perel.)
Ezek után remélem majd nem csodálkozik, ha nem kap a büdös életben F1-es szerződést! -
barmi #87060 --> F1 Ps2 Live <-- -
Nagyából nekem is ez a véleményem az ügyről, mitől olyan ártatlan ez a kölök? -
miért kérded? -
icemankimi #87057 giancarlo jól ment a ferrarival 
pontot ő se fog szerezni -
Kubica meglepődött Piquet védettségén
-
Az alattam lévő 3 uraságtól kérdezném, hogy van-e munkátok, dolgoztok-e valahol? (saját vállalkozás nem számít!!) -
erre nem mondok semmit, mert csak csúnya gondolatok jutnak az eszembe erről a gyerekről a viselkedéséről/teljesítményéről és a forma1et megelőző mondatairól, hogy ő jobb mint Hamilton és Alonso
-
Takarodjon már a gecibe, le kell szarni, és nem kell neki sehol sem munkát adni. -
Piquet: Briatore tette tönkre a Formula-1-es álmaimat
"Hogyan tudtál egy ilyen hazugsággal élni?
Nelson Piquet: "Ez volt az életem legrosszabb időszaka. Minden nap az eszembe jut az eset, és azt kívánom, hogy bárcsak ne történt volna meg. Nagyon sajnálom a Formula-1-et és a Renault ártatlan embereit, valamint a rajongókat. Nem volt akkor más kiút, de nem várok megbocsátást.""
Hát persze..., a kis önzetlen. -
barmi #87051 Teljesen jó ez wazz..
A szemeddel van baj :D
-
Szolj Piquet-nek. O mindenre kaphato.:D -
lényeg kivehető -
hát ennek így nem sok értelme van... -
barmi #87047 1. szabadedzés ::
(nagyító ajánlott XD) -
Minek erőlteti ez a nyomorék öreg az F1et utcai versenyre...ezek nem valók rá mert nem lehet test test ellen csatázni mert ha valaki bepróbálkozik és egy picit koccol akkor szarrá megy a felfüggesztés kitörik a kerék kiesik a helyéről. Vagy csinálja erősebbre ezeket a gépeket vagy ne vigye ilyen pályákra...bár mondhatom az imámat ha a pénz többet ér mint az ember...hm...fel kéne bérelni egy bér gyilkost...kinyírni a picsába :). -
barmi #87045 Justin törölte a stream-et de - ITT - még megy! F@szán besötétedett XD
Jó szórakozást! ; ) -
icemankimi #87044 Grosjean
-
nane! :D -
:D:D:D:D nem lett nagy baja az ótónak, max egy első szárny csere -
ez mekkora!!!!!!!!!!!!!!!! Grosjean oda baszta a 17-es kanyarban:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
A kommentár Kovát élből Haminak nézte, igaz a másik utánaszolt 10 sec után hogy az nem az:) -
barmi #87039 F1 Ps1 Live
-
Lewis 40 év múlva:
-
dav1d #87037
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=M-9rkNcZaiA]Energizálás történik
[/URL]
-
ja
-
spect16 #87035 Ne má' Hamika szakmát tévesztett és felcsapott távgyógyítónak:)
"Tehát minden amit tehetek, hogy pozitív energiákat küldök és a legjobbakat kívánom nekik.”