Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jelenleg nem nagycsapat a Williams..lehet hogy csak szerintem, de voltak vannak pénzügyi gondjaik (FoM pénz előleget kaptak...talán ezért is bomlasztották meg a FOTA egységet nem tudom)..és legfőképpen nem mutatnak erőt. A kettő együtt sugallja hogy bárhogy is volt régen, jelenleg nem nagyágyúk távolról sem.
A McLaren-nél érezni a pénzt és az erőt is, hiába nem ment nekik...a Williams erősebbnek tünt. De teszem azt a McLaren fejleszti a KERS-t, halad előre. a Williams-nél meg azt érezni hogy felszínen vannak..még.
Valszeg elviszik tölük Rosberg-t, akkor? ...kellene egy erős versenyző, mert Nakajima kevés lesz egyedül, és ha Montoya visszajön is, hát a franc tudja.
Márpedig ha csapat felállása nem elég meggyőző akkor a szponzorok sem jönnek nagy lendülettel...elkezd minden visszahatni mindenre és szevasz.
Idénre nagyon nagy sanszuk volt ami nem jött össze, jövőre is sanszuk lesz mert az összes belépő csapatot biztosan verik, tehát én nem kongatok vészharangot a Williams feje felett.
De nem bír a nagycsapatok stabilitásával és erejével. Én nem tudom nagycsapatnak hívni akármennyire is annyi VB címe van mint a McLaren-nek.