Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Dehogy nem néztem :) ...bár az itthoni futamot pont nem láttam.
Szal elég egyszerűnek tünik a megoldás, le kel akasztani pár futammal ezelőtti autót és kész, az FIA ellenörzi hogy valóban az-e az autó ami anno a PF-be került, aztán kész...már mehet is.
Nekem egész egszerűen nagyobb répaságnak tünik valakit idény közben bedobni egy hétvégére...ha azt nézem Talma is tesztelhetett egy napot.
Lehet parázni hogy jaj most a Ferrari majd biztos új alkatrészeket tesztel.
De ez egyfelől (szvsz) faxság, mert meoildható hogy ne tegye, illetve MS visszajelézései még 50%-sak sem lehetnek úgy hogy nem ismeri még az autót teljesen.
Másfelől sokkal veszélyesebbnek tartom hogy valaki beül egy autóba aminek minden tulajdonsága más mint amit megszokott, meg kell tanulnia a KERS, a szárnymozgatás meg a t'köm tudja mi minden gombokat úgy hoghy közben teljesítse a hétvégés programot.
Nekem ez egész egyszerűen rosszul hangzik...pláne hogy mindez egy félelem miatt hogy a Ferrari nehogy..
...a fair play-t meg nem mi adjuk meg, amennyiben a Ferrari pl. engedte volna Alguersuari-t tesztelni, akkor beszélhetnek a fair play-ről.
Kiváncsi lennék azt a tesztet melyik csapat vétózta meg.