Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nekem az a gáz hogy a Williams ugye kiseggelt a FOTA-ból (Force India detto), ezzel gyengítve az oly fontos egységet az FIA-val szembeni csatában. Ezért a FOTA megvonta a tagságát.
Majd mikor a FOTA ugymond 'nyert' az FIA-val szemben, akkor a Williams úgy érezte jogosnak ha a FOTA visszavenné őt, mert azért szeretnének beleszólni a szabályok alakulásába.
Most meg ez a répaság....értem én hogy kiscsapat, ezért nem játszhat barikádharcost,..de akkor legalább csendben tegye.
Mert MS esetében is,...és bármilyen új versenyző aki a szezon közepén esik be, akár a Piquet helyére érkező Grosjean, vagy most MS tesztelhessen már egy napot...pusztán csak a biztonság miatt.
Nekem elég nagy répaságnak tünik valakit mindjárt bedobni egy hétvégés programba,...az első szabadedzésnek is célja és feszes rendje van.
....sztem csőlátás nem engedni azt az 1 napos tesztet.
Amúgy sem feltételezem..még MS-ről sem, hogy mindjárt új alkatrészeket tesztelne...még fogalma sincs az autó milyenségéről, még nem ismeri, nem 'fejtette' meg....és így nehéz lenn4e elkezdeni jobbá tenni.