• Kit--Kat
    Le is lehetne vezetni Kimi idei futamait.

Ausztrália: Nem is tudom 4. vagy 5. helyen haladt amikot lekoccolta a falat, a Dyer azt mondta valószínűleg technikai probléma amire nem tértek visza később, de nem jellemző az ilyen megforgás Kimire, aztán meg hidraulika miatt kiállni kényszerült.

Malajzia: 6. helyen haladt amikor behívták a boxba vizes gumikért majd a száraz pályán vissza esett a 18. helyre. Amikor félbeszakították a versenyt már átázott a Ferrarija és nem működött a KERS.

Kína: A felvezető körben már nem működött rendesen a Ferrarijának a motorja, végig dadogott a motorja az egész versenyen. Tizenakárhanyadik lett.

Bahrein: Az első futam ahol technikai probléma nélkül versenyezhetett, a Ferrari így is elszúrta a boxban és 5. helyett csak 6. lett, de megmentette a csapat becsületét az első pontokkal.

Spanyolország: A futam elejétől kezdve nem működött a KERS-e, majd a verseny első harmadában hidraulika hiba miatt fel is kellett adnia a versenyt.

Monaco: A Ferrari ez idági is legjobb start helye, 2. lett az időmérőn, majd csodák csodájára most nem hátráltatta a technika, de azért megint sikerült a boxban elszúrni az esélyét a 2. helyre, így is magasan a legjobb eredményt ért el az idényben az első pódiummal.

Törökország: Rajtnál megsérült az autója, de mondjuk egy gyenge futamának ahol csak 9. lett.

Nagy Britannia: a kevés benzin ellenére sem tudta elég előre kvalifikálni magát, a jó start utáni 4. helye ellenére is vissza esett a kevés benzin miatt. 8. helyen végzett. Erre sem lehetünk büszkék, bár nem ő a felelős a rossz taktikáért.

Németország: Motorja túl melegedett, megint fel kellett adnia a táv feléhez közeledve 6. helyről.

Magyarország. 7. helyről lett 2. mellesleg megint nem működött a kocsija kifogástalanul a jobb kipufogóval problémái voltak. Több mint elismerésre méltó ez a helyezés és az év legjobbja eddig a Ferrarinak.

Kimi szerezte az első pontokat az első dobogót a legjobb rajthelyet és a legelőkelőbb helyezést is ő szállította eddig a Ferrarinak.

Tíz futamból haton technikai problémák hátráltatták.

Igen valóban Kimi idén a nagy 0 gratulálni tudok mindenkinek aki ezt mondja.