182274
  • Totti5
    Kers ellen ezen a pályán sem lesz esélye ahogy Fisconak sem volt Spaban, ha csak nem gyorsabb mint Hamilton és lenyomja mint egy bélyeget.
  • Count Adyn
    Én ma szurkoljunk Fiszkónak üzemmódba váltok:D
  • a.carkey
    Szerintem összeütköznek Kimivel, mint rendesen ... :D
  • DannyL
    Szerintem Sutil lealázza a mezőnyt.
  • a.carkey
    Hamilton nyer, Kimi kiesik. Túl jó helyről indul ... :)
  • madmanic
    erre az uzsipénzedet azért ne tedd fel..
  • madmanic
    Nelsinho tehetségét én is vitatom, a valamikori kenyéradóját felnyomni sem egy gáláns dolog, de ott az FIA majd eldönti h igaz vagy nem.

De ilyennel kiállni basszus... Mi köze van ennek a tehetséghez meg h volt e csalás vagy sem? Hányinger..
  • icemankimi
    ma raikkönen simán behúzza a futamot
    Button meg remélem kiesik
  • Tyler1
    Amúgy Piquet-vel most mi lett? itt hagyta az egész f1-et?
  • DannyL
    Elég összehasonlítani Rosberg-el, aki hasonló helyzetben van.
    Rosberg sokkal jobban kezeli a dolgot, mondjuk lehet hogy segít neki, hogy benne van tehetség is nem csak apuci.
  • Ulvar
    Azért ne feledd...Briós 2 világbajnokot csinált csapatával...ez mind csak üzlet, úgy mint az egész F1. Régen láttál ilyen porba fingót apucitól mindent megkapó srácot ekkora pofával? Nem védeni akarom a Renault, de Nelsonka elmehet a bús picsába, én nem tennék ilyet azzal aki milliókat adott nekem hogy egy kurva gyors géppel össze vissza menjek egy pályán. Másra nem volt képes, csak egy makk 3. helyre Hockenheimben, ennyi.
  • madmanic
    NNa briós hozza a formáját.... ezek után remélem h igazak a vádak és eltltják Renaultot meg ezt a vén genyót..

Ki nem szarja le h kivel él Nelsinho...
  • CHEAPBOY
    97. Hockenheim.
  • a.carkey
    Rubens a tömeggyilkos :D
  • a.carkey
    A ringen nem is várnék, de ez Monza.
  • WNW
    A Ferrari meg SPA-ig fejlesztett gyakorlatilag, es Monzara is, mert ide kulonleges aero csomag kellet.. Szoval meg felmeno agban vannak/voltak.. Ezek utan a versenyek utan varhato, hogyha a tobbiek fejlesztenek, elkezdenek visszaesni.. Pl. a DSF-en olyasmit mondtak, hogy a Force India meg hoz be uj fejlesztesi csomagokat a kovetkezo versenyekre..
  • HUmanHunter
    azt nyilatkozta hogy kb 5. hely lehetett volna meg max,
  • Totti5
    Alonso nem ment túl jól a többi egyértelmű a súlyokból adódóan.
  • paj01
    kiminek eleg jo eselyei vannak. Miota nincs massa es csak ra koncentralnak egesz jol teljesit. Erdekes h miota nem fejlesztik a ferrarit azota jobb..:D. Kovalainen meg erdekes. Ha nem benazza el ahogy szokta akkor gyozelemre is eselyes.
    Brawnok 1 kiallassal megetethetnek mindenkit. q2 ben azert egesz jok voltak. csak az lesz a baj h a vegen hatranyban lesznek. vagy nehez autoval, vagy kopott gumikkal kell vedekezni a kersesek ellen ha esetleg elejuk kerulnek.
    Red Bullnak csoda kell h elore keruljenek.
  • Black Ghost
    Azt sejtettem hogy a Brawn-ok nehezek lesznek, de hogy Kova is, grat a 4. helyhez + 679,5kg-val Liuzzi pozíciója se rossz.

10.-től lefelé valszeg 1 kiállás lesz.

Red Bull kezd beszürkülni.
  • Jacek
    redbullnak ez eleg gaz azt hittem jolval nehezebbek a brawnal:) Kovanak azert inteztek az idomerot rendesen:D
  • miilann04
    Olasz Nagydíj, az autók időmérő utáni tömege:

1. Hamilton McLaren-Mercedes 653.5
    2. Sutil Force India-Mercedes 655.0
    3. Raikkonen Ferrari 662.0
    4. Kovalainen McLaren-Mercedes 683.0
    5. Barrichello Brawn-Mercedes 688.5
    6. Button Brawn-Mercedes 687.0
    7. Liuzzi Force India-Mercedes 679.5
    8. Alonso Renault 677.5
    9. Vettel Red Bull-Renault 682.0
    10. Webber Red Bull-Renault 683.0
    11. Trulli Toyota 703.0*
    12. Grosjean Renault 699.8*
    13. Kubica BMW-Sauber 697.5*
    14. Fisichella Ferrari 690.0*
    15. Heidfeld BMW-Sauber 697.5*
    16. Glock Toyota 709.8*
    17. Nakajima Williams-Toyota 706.2*
    18. Rosberg Williams-Toyota 708.6*
    19. Buemi Toro Rosso-Ferrari 706.0*
    20. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 706.0*
  • HUmanHunter
    14. helyről ne várj dobogót, csak ha káosz lessz a futamon..
  • a.carkey
    Jól ment. Elsőre Button is csak nézett volna Kerses autóban. Ráadásul - ha nem ütközik senkivel, amire pedig van sansz abban a pozícióban - akkor jól jöhet el a rajtnál, és hipp-hopp pontszerző, akár dobogós helyért is küzdhet.
  • HUmanHunter
    majd csinál a többieknek pontszerzést
  • b-type
    ..még a gomb nyomás oké, hanem a KERS autó nagyobb sebességgel is érkezik a sikánra/hideg gumikon/hideg féken(+bizonyítási vágy).
    Mindegy én remélem hogy lesz egy szép futama, mert ez tényleg nagy dolog a számára.
  • madmanic
    hosszú az első kanyarig a kerssel feljön 8.9.-nek ha ügyes
  • b-type
    Sztem nem ment rosszul, 5 tizedre van Kimi-től ami nálam teljesen elfogadható...sokszor Kovalainen is kap ennyit.
    Az tény hogy a 14. rajtpozíció nem jó, ő sem ezt szerette volna, neki kellett volna az Olasz 'hűha'-nak lennie nem Liuzzi-nak, de ez egy teljesen más autó mint amihez szokva volt, más aero, más paraméterek, és KERS.
    5 tized mindkét qual-n (a Q2-ben inkább 4) az nem akkora gáz, persze nem is lehet körbetapsolni.
    Lehet hogy a KERS-s rajtot sem fogja tudni megcsinálni, de ez van. Ő nem örül ezzel az eredménynel itt az ziher.
  • Black Ghost
    Lehet Fizi autóján a törés után már nem tudták tökéletesen összerakni és így már alapból nem tudott 100%-on menni.
  • mflex #86485
    Az autók súlyairól, lehet tudni valamit?
  • WNW
    Lehet lebecsulni Fisicot, mint ahogy Badoert is foldbe dongolni, de Fisico az elozo versenyen a Force Indiaval gyorsabb volt mint Kimi, es siman az elso helyert harcoltak.. Ugytunik a KERS-es kocsik, illetve a Ferrari extremen nehezen (mashogy) vezetheto, es aki nem megy vele versenyrol veresenyre, egyszeruen meg kell, hogy tanulja... Es mint az abra mutatja, ez kemeny munkanak tunik...
  • Zomil
    Sziasztok!
    Ez melyik versenyen volt/honnan van a kép? :)
    probáltam videot keresni rola, de nem találtam
    Elöre is köszi!
  • DannyL
    Első 7 pozícióban 6 Mercedes motoros autó.
  • DannyL
  • icemankimi
    Ferrarinak nehéz lesz 1 autóval az 5 futamon megszereznie a 3 helyet mert fisico is ... liuzzi
  • HUmanHunter
    bmw fail.
  • autoszimulator
    régen alonso-t istenítette, akkoriban utáltam a legjobban a pilótát, pont miatta, manapság erről már kezd leszokni, nem is unszimpatikus annyira alonso :D mikor elkezdett ordítani a 14ik helyen autózó alonso kis hibája miatt, hogy úristen mi történhetett, remélem nem sérült az autó, stb. gusztustalan volt.
  • G_ArchAngel #86477
    lehet, vagy csak elszoktam ettol a szinvonaltol - BBC utan total mazohizmus az RTL-t nezni...
  • Totti5
    az én tévémen nem, nálad lehet a hiba!:)
  • G_ArchAngel #86475
    Nem hallod a hangjan? Majdnem orgazmusa van, mikor Lewis van a kepernyon...

(nalunk? Mo.-n vagyok szept.21.-ig)