Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Olvasgattam mit írtatok, gondoltam leírom én is a véleményem, de inkább megnéztem a 2007-es Brazil nagydíjat, ismét. Még hogy Kimi nem tud mosolyogni? Na és az a könnycsepp a szemében? Az enyémben több volt anno, és még a pezsgő is előkerült
.
Idézetek az akkori kommentárból: "Raikkonen megérdemelte..." , "Az elmúlt évek legnagyobb tehetségének kikiáltott versenyzője..." stb.
Kimi 2007 végéig hihetetlenül versenyzett, (lásd YouTube, ha nem hiszed) nem csoda, hogy versenyzési stílusával rengeteg rajongót szerzett. Ráadásul szimpatikus a kezdetektől kezdve. Pl. Álnéven motorosszán versenyt nyert. Na az ilyen infók után csak röhögtem, és nem csalódtam, ez ő. Nagy fanja vagyok évek óta.
2008-tól hullámvölgybe került, és rendkívül peches is volt. Talán már nem is olyan motivált, mint rég. Na és? Most akkor mi van, utáljuk, mert nem jönnek az eredmények? A fenét! Még jobban szurkolunk, és az apró megvillanásoknak még jobban örülünk, mert felfedezzük benne a régi tüzet. Pl a Hungaroringen ő rajtolt a legjobban,( ott volt Hamilton mellett, mikor vissza kellett vennie...)
Reméljük, hogy visszatér a régi Kimi egy jobb autóval, de ha nem, még mindig ott van az, amit évek alatt letett az asztalra. Jelenlegi mezőnyből sokan szeretnék azt elérni, amit ő. Hát próbálkozni lehet...