• Legend Killer
    most értem haza és tudtam meg, hogy Michael Schumacher ismét visszaül a volán mögé!

Ne haragudjatok rám, de nekem ő a legjobb, a király. Persze lehet ezen vitatkozni, meg minden, de nem akarom flémet kelteni, csak egyszerűen leakarom írni, hogy mennyire örülök neki :D.
    mert én emlékeim szerint kb 96-97 óta nézem a Forma1t és azóta csak is Michael Schumachernek drukkolok. Erre büszke vagyok, mert ugye sok minden történt Michaellel addig, amíg visszavonult. De én tűzön-vízen át kitartottam mellette :D. és egyik legnagyobb versenyző sztem Forma1történetében... és... és... és most visszajööööööönnnnn! ismét láthatom! :D bár arra kíváncsi leszek, hogy mennyire tud régi fényében tündökölni.
    Ám azt had szögezzem le, hogy sajnálom Felipe Massát. A legjobb természetesen mindannyiunk számára az lett volna, ha ilyesmi meg se történik! Mármint a baleset Massával. Massa is nagyon jó versenyző és Michael visszavonult, nem kellene lennie ismét, de ugye a szükség... és hát én örülök, ellenben Massának a legjobbakat kívánom és remélem, hogy pl köv szezonra ő áll ismét rajtrácshoz és akkor Michael megint a háttérben aszisztál. A legkevésbé se kívánom azt, hogy Michael kitúrja Massát a helyéről, mert mindenki tudja, hogy úgy szólván Michael felett eljárt az idő. Volt szép karrierje, sok mindent elért. De ennyi. Csak most erre a szezonra lesz és talán, ha nagyon jól passzol minden és rendkívül ügyes és a 100%nál is többet, pl. 150%-t hoz ki, mint régi sikeres évei alatt, akkor csillaga újra felragyoghat és megmutathatja a világnak, hogy miért lett hétszeres világbajnok!
    Félre értés ne essék: tisztelem a McLaren csapatot, a szurkolóikat így titeket is és nincs bajom senkivel. Ellenben valljuk be: anno, amikor Hamilton bajnok lett és láttam faterja nyilatkozatát ott, hogy fogadott valakivel, hogy Hamilton is hétszeres világbajnok lesz, vagy több, mint Michael... az kicsit nagyképűség volt részéről. Persze lehet rosszul emlékszem és nem ezt mondta. És természetesen elhiszem és látom is, hogy a srácban megvan a képesség, hogy sok bajnoki címet szerezzen magának és aktuális csapatait is majd élre repítse, de... hát nem tudom. Lehet jó hosszú ideig nem lesz hétszeres, vagy többszörös világbajnoka a Forma1nek és Hamilton faternak ott és akkor tisztelnie kellett volna Michaelt... bár valszeg lehet tiszteli, csak ezzel a fogadtunk valakivel ,hogy Hamilton simán leveri féle szöveggel nem úgy tűnt.
    És most Michael visszajön és nagyon remélem, hogy párszor megtáncoltatja piszkosul Hamiltont és akkor mindenki elismeri, hogy Michael nagy versenyző.
    Szal nagyon boldog vagyok, roppant kíváncsi is, hogy mi lesz itt és várom nagyon a köv versenyt és régi kedvenc versenyzőmet!
    Remélem eme hosszú beszámolóm alatt nem sértettem, nem bántottam meg senkit, mert én bár Michael Schumacher fan vok örökké az idők végezetéig és Ferrari drukker, ettől függetlenül tisztelem a többi csapatot és azok szurkoló táborát és a versenyzőknél is ugyanígy.
    Szal peace.