Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ne általánosíts B+!
Nekem már a gondolatától is hánynom kell, ha jövőre tényleg Alonso fogja vezetni a Ferrari-t.
Az egész ami most itt folyik teljesen ambivalens, senki nem tud semmit csak mennek a találgatások, és bár Alonso pár év alatt, ahogy "beszürkült" egész elviselhető fickó lett és azt is elismerem, hogy talán az egyik olyan pilóta lett belőle, aki az 5-ik kör után nem szarik bele és nem áll a többiek mögé vonatozni, szóval kihozza a kocsiból amit lehet, de ha valakit nem akartam, hogy a Ferrari-ba üljön az pont Ő!
A BMW-nek nem megy, nyilván nekik is tele van tökük a sok szabálymódosításokkal, amibe rengeteg pénzt öltek bele, a kocsijuk mégis egy rakás fos az egész tákolmány, normálisan gondolkozva jó, hogy kiszáll, a Toyota-nak meg már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépnie ezt a kiszállást szerintem, mert egyszerűen hülyék hozzá, hogy az autójuk teljesítsen egy normál szintet.
Az elején még azt hittem, hogy na most lehet sikerült nekik a sok elbaszott milliárdból egy jó autót építeni, ehelyett megint a béka segge alatt vannak.
Kimi is jó pilóta lenne, ha nem szarna bele a versenyek 70-80%-ban az egészbe, na ez már Massa-ról nem mondható el, kb ő is Alonso szinten van, sokkal többször próbálja meg lehetetlent mint Kimi, aki elvileg jobb pilóta, bár már ezt is kétlem.
Nagyon sajnálnám, ha egy kibaszott rúgó miatt esetleg ketté törne a karrierje.
Szóval ne általánosíts a saját önnön szolipszizmusoddal itt senkit.