FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
éljen....meg!😄DD

\':..:\'

errõl a fórumról beszéltem...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

oneal1
ez most nem vágom miért kell igy kiemelni, minden szurkolótáborból vannak kárörvendõk szval....

!Forza Ferrari!

alonso inkább kiesik minthogy hamiltont hagyja elmenni 😄

korrekt egybites sportember vagy barátom...

a szabályoknak megfelelõ büntetést kaptak.

Bár nem tudom megfigyelted e a múlt heti szánalmas ferrari teljesítmény után hány McLaren szurkoló állt neki itt kárörvendeni..?

BigReaper
éljen, megérdemlik!!!

www.team-gigabyte.com

desigo
A Renault most nagyon gyenge
nem hiszem,hogy nagy akadály lesz bármelyik mekinek...
chalezlopez
Láttuk már Hamit nagy igyekezetében Alonsót "elõzni"...tavalyi uccsó nagydíj, meg is lett az eredménye.

Vamos Argentina!

Minstrel
igen, imolában. de most szerintem Alo keresztbe is fog állni, csak, hogy Hami le ne elõzze

http://topgearhungary.blogspot.com/

desigo
így korrekt
ennyi...
oneal1
azthiszem ott volt mind1😄

azért érdekes lesz😊

Akármennyivel is lassabb az a Renault, ott meg fog szélesedni😄

!Forza Ferrari!

bordy
nem tudom, azért kérdem 😄

oneal1
nem imolában volt?

!Forza Ferrari!

bordy
meg lássuk.

de nem itt volt az amikor schumi nem tudta leelõzni sehogy se, pedig gyorsabb volt?
igaz a renault se volt ilyen lomha mint most.

oneal1
szerintem hami megeszi egybõl😊

!Forza Ferrari!

állva hagyja szvsz...

oneal1
lemaradtam😄

!Forza Ferrari!

Count Adyn

7. Alonso Renault
8. Kovalainen McLaren-Mercedes *
9. Hamilton McLaren-Mercedes *

7-8-9 fincsi lesz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bordy
szóval akkor:

1. Massa Ferrari
2. Raikkonen Ferrari
3. Trulli Toyota
4. Kubica BMW Sauber
5. Heidfeld BMW Sauber
6. Webber Red Bull-Renault
7. Alonso Renault
8. Kovalainen McLaren-Mercedes *
9. Hamilton McLaren-Mercedes *
10. Glock Toyota
11. Button Honda
12. Coulthard Red Bull-Renault
13. Piquet Renault
14. Barrichello Honda
15. Vettel Toro Rosso-Ferrari
16. Rosberg Williams-Toyota
17. Fisichella Force India-Ferrari
18. Bourdais Toro Rosso-Ferrari
19. Sato Super Aguri-Honda
20. Sutil Force India-Ferrari
21. Davidson Super Aguri-Honda
22. Nakajima Williams-Toyota **

kivi leszek arra a részre mikor hami alonso mögé ér.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

mflex
link? 😊

What about the forests?

oneal1
meg is kapták a büntit!
5 hely

sztem jogos

!Forza Ferrari!

mflex
Éppen ezért NH-nak ne járjon a pofája! :-)

What about the forests?

ha valaki hibázott az maximum a csapat hogy nem szóltak rádión, hogy valaki még gyors körön van...

bordy
mondjuk ja, glock ilyenkor már hátra volt küldve.

Istencsászár
Már eltelt 4 és fél óra! és semmi intés? nem a Haugot nem a McLarent nem a pilótákat kell szindi hanem az FIA töketlenéségét.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BaliBoy
Ezt a fa..... kutyát. De hát min lepõdök meg? mekláren...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mflex
hááát,,, nagy hiba ez ,akárhonnan is nézzük lol

What about the forests?

desigo
jah de ha az õ pilótái az utolsó körben szenvedtek volna bármi féle kárt egybõl menne a sírás
Hagy döntse már el a BMW,hogy mikor mennek gyors kört...
mflex
Szerintem a 2 Meki "gumiabroncsgyûjtést" végzett,de nem gondolták,hogy vannak még gyors körön,bár ez is hihetetlennek tûnik. Totálisan amatõr hiba,akárhonnan is nézzük😊

What about the forests?

<#szomoru2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Count Adyn
Elég vicces , majd õ mondja meg ki mikor mehet gyors kört mi?😄 Inkább örüljön ha megússzák a pilótái a büntetést, mert ien amatõr viselkdés miatt elég gáz, ráadásul mindkettõ egyszerre...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bordy
Haug különösen Heidfeldet bírálta, akinek szerinte inkább a saját háza táján kellene söprögetnie, mivel annak köszönheti a helyzetét, hogy elrontotta az elõzõ körét.
:Ha nem hibázott volna, akkor nem kellett volna a legvégén, utolsó emberként még egyszer teljes erõvel próbálkoznia.

hát ez nagyon lol.
de ha valamelyik mclaren-nél lesz gebasz és kell menni még egy kört valamiért és ilyen helyzetbe kerülnek akkor jobb ha csöndben is marad majd.

b-type
Sztem az kavarta meg a legjobban a rajtrácsot, hogy többen esõs alapbeállításokra dolgoztak...ez nem feltételen a csúcssebesség visszaesésében látszik, mivel a leszorítóerõt viszonylag egyszerûen lehet tekerni. De a futómû az már nem ennyire gyorsan léphetõ.
Jó volt a GP2 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Szerintem Alonsonak még innivaló helyére is benzint töltenek és full esõs setupppal küldik ki😄DD

eleve nem értem, akik még leintés elõtt kezdtek meg új kört, azok még ne kezdjenek el ennyire lazulni meg spórolni, a csapatok hibája ez, nem engedném, se ideális íven, se máshol

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
A q2 és q3as idõeredmények

Massa +1.336
Kimi +2.042
Kova +1.854
Hami +2.082
Trulli +1.887
Kubi +1.984
Hei +2.105
Web +2.049
Alon +3.310
Glock +4.656

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Én arra leszek kiváncsi h melyik pilóta/csapat megy esõs beállítással.. tippem hogy a McLaren, Alonso... Massa szépet ment, de valószínüleg Kimiben több a benya, meg asz is lehet õ rontott, amig Massa szép kört men.

Count Adyn
Massa meg honnan huzta elõ ezt az idõt, majd 1 secet adott Kovának, ennyi benzin nincs a világon😄 Kiváncsi leszek meddig marad kint, meg hogy lesz e esõ.

Istencsászár
Az a baj hogy Hamilton bármit csinál, neked beképzelt disznó marad, te már igy elkönyevelted, kigúnyoltad... majd ki fogsz ebbõl nõni vagy menny a formula.hu fórumra ott találsz pajtásokat és szinkronban tudod õt lehordani.

Firerock
a drukkerei?ezt nemértem
a drukkereivel semmi bajom csak vele
Miért beképzelt disznó?ezért:"Nekem új élmény volt hogy a verseny után nem a pódiumra kellett mennem..."
ezért

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Count Adyn
Egyetértek

BaliBoy
Szvsz. nem értem miért mondod. Hibázott, de utánna egybõl korrigálta a hibáját és átment a másik oldalra. Ettõl függetlenül még büntit érdemel.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bordy
majd hami büntijét is rásózzák 😊

ez a srác testesíti számomra meg a koboldot, csak a füleit meg kellene nyújtani felfelé 😊

Kit--Kat
Sanszos, Hami nem kap de Kova igen, tavalyi évbõl kiindulva nem lepõdnék meg....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bordy
ezt a folytatást várom...
nem lepõdnék meg ha nem lenne glock féle bünti...

desigo
Nem valószínû,hogy szándékosan masíroztak ott.

Simán arra gondoltak,hogy már mindenki megfutotta a maga körét.
Ettõl függetlenül amatõr hiba...
b-type
A 'beképzelt disznót' azért nyugodtan magadban hagyhattad volna, mivel az alapvetõeken túl, a drukkerei neked nem hinném hogy ártottak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Valszeg meg is kapják, Hamilton még nem hinném hogy bezavart volna akörbe, de akkor sincs keresnivalója az ideális íven ha nem megy tempót.
Ez nagyon lökött hiba volt, és Heidfeld joggal kérdezheti hogy most mi van.