182274
  • miilann04
    ez a fétise.
  • Kit--Kat
    Nem ebbe most futottam bele formula.hu-n ;)
  • Peppus
    egész nap mosolygós Kimi képeket keresgélsz a neten? :)
  • Kit--Kat
    Bocs! Még egy szomorkás befordulós unot kép Motiválatlan Kimiről!

• SrAta
    a 2008-ast, ami miatt piké botrányozik
    A Brazilt nem piké miatt
  • SrAta
    Valaki linkeljen nekem egy olyan oldalt, ahol megnézhetem a Brazil és a Singapure-i nagydíjat
    Nagyon köszönöm
  • Solten
  • desigo
    Ez szép csapatmunka volt

Ejj de kár Alonso kerék hibájáért :/
  • Kit--Kat
  • Totti5
    Semmit Piké bebénázta:) BRAZIL tévé, BRAZIL firkász szerint a rönó utasította a BRAZIL kis Pikét akit mióta kirúgtak megvan értődve, hogy csapja falnak, mert ez jól jött Alonsonak.
  • Firerock
    állítólag tavaly szingapúrban piqé csapatutasításra ment falnak ezzel Safety Cart idézve elő és alonszó ezért nyert
  • passatgt
    mit tett a rönó?
  • Totti5
    Megdöbbentő felvetéssel jelentkezett ma a brazil GloboTV

Reginaldo Leme, akitől az első hírek származnak, tiszteletben álló brazil újságíró, aki több mint 30 éve tudósít a Forma-1 világából.

Az előző, valenciai verseny előtt, augusztus 21-én Mike Doodson, a grandpix.com újságírója is elejtett egy megjegyzést még Piquet elbocsátása kapcsán. Ennek akkor senki nem szentelt különösebb figyelmet, ám most annál fontosabb jelentése lehet. Doodson így írt: "Arra számítottam, hogy a Renault kétszer is meggondolja Nelson Piquet kirúgását a szezon közepén, több érdekes okból is, amelyek minden bizonnyal sokak érdeklődését felkeltenék, és amikről bolond lennék itt beszélni. Legyen elég annyi, hogy a Piquet-Renault történetnek szinte bizonyosan nincs még vége, néhány nagyon érdekes, és akár botrányos részlet felfedése mindenképpen várat magára."

Nem feltételezem hogy a Rönó ilyet tett volna, viszont Piké nem képes nyugodni.
  • barmi
  • a.carkey
    Tök mindegy. Kimi nyert. Jól ment, és úgy, hogy nem esett ki előle senki. Végre jól működött a stratégia is, és nem jött közbe gixer, pedig a hétvégén Kiminek volt műszaki gondja, nem Badoernek. Már ez nagy tény.

Vijay Mallya
    interjú
  • Christian88
    Monacoban figyelmztetne ka sikán átvágásért, ahol nem nyerhetsz annyit mint itt. massára 2szer szóltak talán rá, mert folyamatosan csinálta.
  • a.carkey
    Ez aranyos. Különösen a Badoeres rész ... :D
  • a.carkey
    Ennek én nagyon örülök. Remélem sok ilyen lesz még és egyszer végre nem tudsz majd aludni sem. :D

Amúgy meg:
  • lac coo
    FAV ??? :)

De nem fordult harmadikként! Hisz be sem fejezte a kanyart , sima ügy hogy minimum ötödik lett volna.
    De mindegy persze, nem bűntették ez már így marad, de az én finom lelkemet ez nagyon bántja ! :DDD
  • lac coo
    Első kanyarnál mindig (!) tömörül a mezőny jóval lassabban lehet haladni a hátsó helyeken mint valójában, ezért rajt után ez hatalmas előny !!!
    Simán körbe lehet autózgatni a fél mezőnyt akik ott topognak egymás seggében .
  • Alexease
    Persze, hogy elonye van belole, mint ha tomegben kellene elfordulnia:)

De ez csak akkor lenne egyertelmuen szabalytalan, ha Kimi megmondana, bevallana, hogy be tudott volna fordulni, nem erzett veszelyt, es szandekosan ment ki, mert tudta/erezte, hogy ott gyorsabb lesz;) De ilyet nem fog mondani;)

Ahogy van ra esely, hogy balesetet kerult el (utkozes, kerekveto, mufu stb.), igy ha mar ott van, hagy menjen:) Ne veszelyesztessen visszatereskor (nem volt gond) es ne szerezzen egyertelmu elonyt: nem szerzett, mert 3-kent fordult az 1. kanyarban, 3-an voltak egymas melett, es 3-nak jott vissza, ahol mar csak ketten voltak egymas melett:P Az hogy, ha elfordul 3-nak, vagy nem tapossa ki a szemet a bukoterben, mi lett volna, az mar mas kerdes:)

Most mar FAV-, mert megkajaltam, meg KV-ztam stb.:)))
  • a.carkey
    Ki nem szarja le. Ha előny lenne belőle, MINDIG ott mennének.
    Megbüntették? Nem. Mást se soha. Akkor meg? Minden pályán van hasonló betonozott bukótér. Ha mindenkit büntetnének levágás miatt, akkor folyamatosan a FIA döntené el az eredményeket.
  • a.carkey
    Ok.
    Monza, 96. Szerintetek befodul az a Williams (JV)? Mert senki sem kényszeríti, hogy ne arra menjen, és simán levágja az első kanyart ...
  • Christian88
    Neked most is ilyen vizes votl a pálya?
  • Minstrel
    ezaz, Lajostól leste el
  • Totti5
    esett az eső
  • HUmanHunter
    azért ment ki Hamilton mert Alonso szépen kiterelte, de nem jött ki belőle rosszul..
  • lac coo
    Szerinted ....
  • Minstrel
    hát, itt azért küzdött rendesen a bukótéren, meg a másik, hogy tavaly tényleg nem lett belőle ekkora felháborodás, SG-n se meg máshol se
  • a.carkey
    Meg az Hamilton ...
  • lac coo
    Gyönyörűen látszik, hogy előnye volt belőle ! :D
    De a két eset talán nagyon nem ugyan az, itt valóban menekülnie kellett ....
  • Tatz
    Ennél mondjuk pont nem szerzett előnyt ezzel, mert csúszkált össze vissza
  • HUmanHunter
    szerintem akkor is megfordult volna jópár ember fejében hogy nyert azzal a kanyar kiegyenesítéssel ;)
  • a.carkey
    De itt egy másik is ...
  • Alexease
    Azert akkor egy kicsit vizes volt;)
  • a.carkey
    Látod, és tavaly se büntették meg és még Palikék is elfelejtettek szólni, hogy CSALÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
  • a.carkey
    Nem először fordult elő.

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=RzSVxw4TA5E]Itt egy videó, hogy mennyire is "tökéletes" ott a pálya, mennyire is "előny" onnan kigyorsítani, és mennyire simán nem direkt is rá lehet keveredni az ívre ...[/URL]
  • lac coo
    Én tuti, abban a pillanatban ahogy kiment eszembe jutott, hogy tavaly ugyanezt csinálta ! :))))
  • Minstrel
    szerintem amúgy se kapkodnak érte a csapatok
  • Minstrel
    Ja amúgy még a mai esethez egy kérdés. Ha a Gyulám a meg a Lászlóm nem kezdi el ezt a Kimi de gonosz levágta a bukóteret dolgot, akkor is ennyire rápörögtetek volna?

Sőt, szerintem Gyulámék ma külön Fizikónak szurkoltak és gonosz bukóteres Kimit csak ezért szúrták ki, mert pont őt győzte le, ha pl. Hamiltont győzte volna le akkor ő lenne a király, hogy elkerülte az első kanyarban a koccanást.