• barmi
    Én simán betiltanám ezt a " másfél évvel az évad elött már feljesztem az új autót " címü műsort mert szeréntem ez is az egyik oka a jelnegi semmitmondó, sz@r versenyeknek. (bár azt megjegyezném hogy nem igazán értettem pl Brawn honnan a pékből tudta másfél éve hogy mik lesznek az idei szabályok?? wtf? ) Nagyon nem igazságos ez így ebben a formában. Kiírnék egy pontos határidőt (és az reális legyen és ne legyen az hogy évad első harmadától már a jövő évi autót toszogatják és nagy ívben rász@rnak az azévi témára mert ők már az azévi autót másfél éve összerakták és olyan patent lett hogy csak üzemanyag kell bele oszt jóvan, a két Brawn gépé a dobgó elő és második foka megintcsak .... pfff.... a többi csapat pedig próbálja a legtöbbet kihozni az azévi autójából szinte egész évad során? Ennyi erővel a Brawn az évad utolsó két versenyét már a jövő évi autójával is mehetné... LOOOL ) amitől lehet dolgozni a jövő évi autón (persze normális körülmények között mérlegelnék bizonyos "független szakemberek" hogy ez kb mennyi időt vesz igénybe normális esetben) és pont.